Môžu nastať komplikácie po narkóze?
Ahojte. Minule tu bola téma na pobavenie príhody po narkóze a mali ste aj komplikácie po narkóze? Je to časté, treba sa toho báť?
Ziadne komplikacie
ziadne a bola som viackrat
Tiež som bola viackrát a chvalabohu bez komplikácií. Nebojte sa bude to dobré .
Ja som ich mala viac. Ak dobre sadne tak nie sú žiadne. Najčastejšia je ale ze je človeku zle od žalúdka. Mam za sebou krátke aj dlhé. Moze byt ale podráždene hrdlo z dýchacej trubice. To býva tiež často, človek má.pocit ze musi stále kašľať.
Nikdy som ziadne nemala. Ako keby sa vyspis po nejakom zure a je cast ist prvym busom domov 😀
Vyhodili sa mi červené fľaky po tele.
Dr mi vravel že sa s takým niečím stretli prvý krát. Nikto nevie doteraz na čo to bola reakcia. Ešte počas narkózy som dostala injekciu na to. A zostala 1 deň na sledovanie. Fľaky sa ešte raz objavili asi 2h po prebudení. Ale aj samé zmizli. 🤷
Ja som mala, ked ma operovali akutne, bez preoperacnych. Bolo mi hrozne zle, nevladala som nic, pomaly ani sediet. A vracala som. To bolo neprijemne, lebo ked sa mi napli svalu na bruchu pri vracani, myslela som, ze sa mi roztrhali stichy na bruchu. Ale dalsi den uz bolo lepsie
Tiez som nemala a nemám, 2x narkoza akutne bez predoperacnych vysetreni (čistenie po porode, akutna sekcia)
Bola som viac x v narkóze ale raz mi skolaboval tlak tak ma na posteli ratovali ale ptm som odvtedy nemala žiadne problémy
Moja dcéra mala nú po narkóze. Kolapsove stavy, tachykardia. Následne hospitalizácia
Prvý krát keď som bol tak škrabanie v hrdle podráždenie hrdlá.Ideal si pribaliť pastelky na hrdlo alebo šalviovy čaj.Ale nebolo to nejako strašne a ospalosť a smed.Ale u každého iné.

Ja som bola pod narkózou 2x ako dieťa. Žiadne komplikácie neboli.