MUDr. Anna Plichtová z Ružinova a vaše skúsenosti
Máte niekto skúsenosť s gynekologickou Mudr. Annou Plichtovou v Ružinove? Hladam si novu gynekologicku v BA. Chcela by som prijemnu, milu, citlivu a hlavne zodpovednu osobu. Dakujem 🙂
@alexko4688 bola si spokojna s nou aj co sa tyka nemocnici tak ako?
@lilianna1988 jooj, to už ja som bola dáávno doma 🙂 ja hned na začiatok 🙂
@red_cat ja som bola akurat posledna😊
Ahojte baby, môžem sa opýtať, či má táto gynekologička aj ambulanciu v ružinove, či je iba na oddelení v nemocnici, resp. neviete, či berie nové pacientky? a náhodou telefonický kontakt do ružinova naňu nemáte? lebo som tu videla iba kontakt do stupavy, prípadne odkaz do ivanky..bola by som vám moc moc povďačná 😉
Ahoj v ružinove nemá ambulanciu tam robí iba na oddelení. V ivanke robí na ambulancii iba jeden krát do týždňa a to v utorok a treba sa telefonicky objednať vopred. B stupave robí bienále to neviem kedy a ako to tam funguje. Do ivanky kontakt na objednanie je mobil : 0911 908 755 objednávanie iba v ordinačných hodinách alebo mailom gyn.ivanka@gmail.com.
@alzbetapipi
Dobry den, prosim Vas to tel. cislo je este aktualne? Dakujem
@renka286 ahoj.cislo by malo byt aktualne ale cez mail sa rychlejsie objednas ☺totiz mobil malokedy beru☺
Ahojte povedala vam pohlavie pani doktorka v ktorom tyzdny a sedelo?🙂
Som z ivanky feriho aj janciho poznam 🙂
Ahojte. Ja som u nej bola prvykrat teraz, tiez som mala odporucania a dobre refetencie. Neviete aky ma nazor na PN, teda rizikove, ci je k tomu naklonena? Nejake skusenosti? Dakujem.
@lubkagustik ja som bola dnes u nej😊preco si sa neopytala ked si tam uz bola?😊urcite vsetko zalezi na tvojom stave a aku robotu vykonavas
Aj ja som tam dnes bola😀
@lilianna1988 este bol iba 5tt, v utorok idem zas, uz by malo byt vidno 🙂 Tak som nechcela predbiehat.
@lubkagustik tak jasne chapem ale tak ona ti vie najlepsie poradit 😊
@lilianna1988
@lubkagustik
@walkyra88 baby nemáte náhodou tel č na Pluchtovú, chcela by som si ju zazmluvniť k pôrodu
Viete mi povedat prosim ci mi dr plichtova vie v ambulancii urobit 3D foto ci nie ???
To teda neviem ale za klasicke berie 8€ a raz mi snimku ani na poziadanie nevytlacila ☹
@lubkagustik to viem chodim knej len som videla na okkne ze tam ma 3D/4D ci to vobec robi...
3D z nej stoji 5e a 8e sa platí za sono
@lubkagustik
@lubkagustik Ahoj 🙂 K pani doktorke chodím aj ja a tiez mi fotku nechcela vytlačiť, ze si mam odfotiť s mobilom 🙂 Trosku som ostala prekvapená, myslela som si ze je to normálna vec a nemala by som si problém ani za ňu zaplatiť.
Ano. Aj ja tak v utorok. Vraj jej nejde tlaciaren ci nema papier, nieco mrmlala. Hmmm. A na to 3D sa vraj treba objednat, ale predtym si to treba overit emsilom, ci to robi Mudr. Drab, lebo ona to vraj este nerobila.
@misinka0611 ahoj,to iste som mala aj ja a to pred 2tyzdnami....idem k nej bud.utorok.takze stale nedokupili papier?!asi jej to uz poviem,zaplatim za vysetrenie to chapem ale fotka tiez nie je sucastou vysetrenia??tak nech znizi poplatok.....
@lubkagustik , v utorok som tam bola aj ja, tak sme chytili blby den asi :/ Mne ani nevysvetlila preco. Len nieco povedala ze mam si mobilom odfotiť. Fotku som si pytala ( 13tt. ) prvýkrát.. hlavne ma to sklamalo lebo priateľ nestihol prísť a písal mi ze mu mam doniesť fotku urcite sa tešil na ňu, ale nakoniec bol rad aj takto z mobilu 🙂 No uvidím teda nabudúce či si zas vypýtam a ako lebo bolo by mi blbe keby ma zas odbila ze nie a ani nepovedala by mi preco. Hlavne ked babe co bola predomnou fotku dala aspoň podľa toho co v čakárni priateľovi vravela a to bola v 6tt. :D

@red_cat ahoj,mozno sme sa aj videli.kedy si tam bola?ja od 18:20-20:00 som tam sedela😊