icon

MUDr. Ďurovská a borelióza

aleka
9. okt 2013

máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň

lubiss
7. jún 2016

@jankamarek135 aj mna prehanalo na zaciatku liecby to ze mi predtým nafukovalo brucho ako tehotnej a to som ani nebola na atb...berem atb rok a pol a nemam ani hnacky ani nemm pecenove zvysene ani nic....pritom sa stravujem uplne normalne..takze moje hnacky na zaciatku bolo cistenie od tych malých hajzlov co som mala v bruchu kade tade a robili mi problemy...pocas liecby som mala candidu asi mozno aj mam ale tak keby chcem drzat dietu drzim ale uz sa mi nechce :D v lete zase skusim ked je vyse zeleniny..samozrejme beriem aj tie najlepsie probiotika hylak aj vitaminy...neviem teda mne vzdy durovska vysvetli vsetko peclivo a to jej ani nekladiem ziadne extra otazky sama zacne a odkedy tam mala aj toho greka obidvaja debatovali dumali nad vsetkym....mne pomohla neviem kde by som bola bez nej....momentalne mam pulz entizolu ktory ani uz neviem ze mam..je mi dobre..a dufam ze uz bude len lepsie..a ako som citala ano na zaciatku musis jej doniest testy co ti robili vsade to ma vycapene aj na strankach atd ak si nedoniesla na druhu navstevu co si mala sa necuduj ze ta zvozila ona nerada straca cas..ten je v tom to pripade velmi dolezity...nastastie uz vela veci viem a nedopustim aby moje dieta alebo niekto z rodiny dopadol ako ja ze som nemala sajnu a dva roky som bludila od ortopeda k ocnemu neurologovi gastroenterologovi a uz ani neviem komu...

editaobetko
7. jún 2016

@h0sher Máš úplnú pravdu. Bola som tam dnes opäť, vždy sa tam točí celé vekové spektrum ľudí. Minule som stretla maminku s chlapčekom 10 rokov , vo vážnom stave.., je u Ď?, už dlhú dobu, lebo ho na Východe neliečili.. Dnes som bola neobjednaná, len som sa chcela opýtať na tie reakcie, čo mám už trvajú od tretieho dňa po ukončení druhého pulzu do dnes t.j 12 dní. Už si zúfam, vysvetlili pridať pritvrdiť detox, dali mi infúzku s Vit C.. Neponúkali mi ešte nikdy, teda , asi nechcú až tak ryžovať, sama som sa pýtala , či nepodávajú..Dik, že si napísala o tej postupnosti nábehu reakcií..Krajšie zajtrajšky želám edit 🙂 🙂 🙂

89michal89
9. jún 2016

ahojprosim ,, magneticka rezonancia mozgu mam polypy alebo ako sa to vola ze to je ok , vsade som boll ,nakoniec u durovskej ,,, tak nasli mi chlamydiu tracho... a boreliozu ,,,teraz som doma este liecbu nemam ,leakri vravia na durovsku ze je sarlatan a iba zaraba na nas ,,,,,.. mam zavraty citlivost na svetlo zvuk ,,, vdim hviezdicky atd. na youtube sa to vola wisual show , neviem co mam robit mam tlak v hlave pulzuju mi oci pukaju kosti hlavne ked lezim a vstanem tklak do hlavy a na chrbte ako keby som mal ruksak nejaky 2000 kilogramovy poradis mi ,, a mam bolest medzi lopaktami a tras vnutorny ako keby . nepokoj

89michal89
9. jún 2016

@mandragora22 mam potvrdene chlamydia trachomatis a borelioza

dostex
11. jún 2016

@mandragora22, ako sa darí?

h0sher
13. jún 2016

@jankamarek135 ty si taka hlupa, ze este aj z chlapa spravis zenu hahaha... ty si tu prisla ako vidim iba trollovat a nic ine, clovek sa chce sa pozriet na vysledky co mas a ty zhurta takto... doprdele s Tebou JANA, taka ako ty, ma urazit nedokaze a prajem Ti skore vyzfravenie pri SVK lekaroch

jankamarek135
13. jún 2016

@h0sher je mi jedno či si chlap či baba.....ale si pekne prijeban.......y/a.....zobud sa

h0sher
13. jún 2016

@89michal89 okamzite nasadit strattona... ctr+borela,typicke priznaky...
prostata
zapal oci-spojiviek
klbiky slachy upony chytene zapalom
mocovy mechur
palenie pri cikani
ocne neuro problemy-blikanie iskricky apod
pamat
smrtelna unava
bolest usi hrdla priedusiek pluc apod
Tenzonitida burzitida prostatitida uveitida tendovaginitida CFS
Mas chyteny CNS

Dalsich 20 symptomov by som ti nasiel

h0sher
13. jún 2016

@jankamarek135 no vidim, ze s takymi ako ty,tu rec nikdy nebude....... iq rozsypany strk

dostex
13. jún 2016

@h0sher ja presne po roku som vlastnou iniciatívou natrafil na durovsku

jankamarek135
13. jún 2016

@h0sher ako povieš,Dr .Hause

erulka77
15. jún 2016

ahojte boleriozu som mala zistenu v 2012 hned preliecenu aj tak 2 az 3 stupen som mala
teraz sa i zase objavuju bolesti klbov a unava kto pouziva prirodnu liecbu ?chcem si pomoct sama dakujem

h0sher
15. jún 2016

@erulka77 preliecenu ale nie vyliecenu...gratulacia nasim idiotom

mandragora22
15. jún 2016

@dostex celkom dobre. začala som už aj so športom..

erulka77
15. jún 2016

@h0sher teraz ako dalej?

mandragora22
15. jún 2016

@erulka77 ideálna by bola návšteva BCL Luhačovice, oni preliečia i ATB a po istej dávke ATB prejdú na bylinnú liečbu "šitú" na boreliozu. ja som užívala ich byliny od 9-11/2015 a cítila som sa celkom dobre, potom som to zanedbala a zase sa mi pohoršilo, teraz ju užívam od cca 17.3. a cítim sa celkom dobre. občas, keď je taký čas ako dnes, tak pobolieva hlava a píska v uchu, inak je to obstojné, začala som už aj seriózne športovať. po 3 rokoch....

erulka77
15. jún 2016

@mandragora22 to je kde v cechach?

mandragora22
15. jún 2016

@erulka77 áno, na vizoviciach....

erulka77
15. jún 2016

@mandragora22 tam sa asi nedostanem

mandragora22
15. jún 2016

@erulka77 hm.... ono ak si dáš urobiť opätovné testy tu, tak je možné sa zaregistrovať na stránke, kde sa to predáva aj priamo z nemecka (dokonca o kúsok lacnejšie, než z ČR) - tie bylinky myslím tým. ale i tak sú cenovo dosť vysoko teda..... ale má význam ich brať, len keď máš pozitívne testy, pretože sú zamerané hlavne na baktérie borélie..

erulka77
15. jún 2016

@mandragora22tam sa objednava ci ako? Mne teraz brala alergologicka po 4 rokoch

lucylka25
15. jún 2016

Doporocujem homeopaticke vysetrenie u homeopata. Poznam vela ludi, ktori sa z boreliozy dostali homeopaticky. Tu je zoznam kvalifikovanych. http://www.komorahomeopatov.sk/zoznam-homeopatov

mandragora22
15. jún 2016

@erulka77 tam ťa objednajú tak do 2-3 týždňov, ak myslíš Luhačovice, ak myslíš preparáty z nemecka, tak to sa dá objednať cez e-shop..

marcipanova
17. júl 2016

Ahojte 🙂 @mandragora22

2.6.2016 nakazena kliestom, erytem sa objavil zial az na opo dvoch tyzdnoch, utekala som k lekarke, ant. som zacala brat od 17.6 s tym ze mi brala krv a cakame na krvne testy, ktore az teraz viem ze su mi na nic, ale ok, boli velmi dobre, s tym ze po dobrati ant ktore mi dala na 15 dni, 2x denne kazdych 12 hod., mam prist znovu na krv a uvidime, prisla som, krv zobrala, lenze uz bola pauza od anzibiotik 2 dni, kaurat vikend, hodnoty sa mierne zvysili, tak mi dala este na 3 dni summamed sa to tusim vola, 3 dni pauza a 3 dni tabletky, pak krv. Bola som teraz v piatok, a pre vysledky si idem pondelok a uvidi sa ... ziadne ine tazkosti nemam, dobre znasam lieky, ja vlastne ani neviem, ze ju mam, keby nemam erytem 🙂, ale aj tak sa vas chcem opytat, nakolko nechcem nic podcenit, mam sa objednat k mudr, Durovskej ? alebo mozem nieco viac pre seba urobit ? myslite si , ze ma obvodna lieci dobre ? dakujem krasne za vsetky reakcie a rady, vazim si to 🙂
prajem vela zdravicka 🙂)

mandragora22
17. júl 2016

@marcipanova ja nechcem odsúdiť tvoju OL, pretože predpokladám, že lieči podľa najlepšieho vedomia a svedomia, plus, ich viac nepustí zdravotná poisťovňa... záleží prípad od prípadu... ale...... 2 týždne ATB po 2 týždňoch po nakazení nie je bohviečo... borelky sú baktéria množiace sa neskutočnou rýchlosťou. avšak ľudia, ktorí to majú dosť nadupané, sú registrovaní na borelioza.cz, zaregistruj sa tam a opýtaj sa tam na ich názor, verím tomu, že ti poradia a poradia dobre. ja nie som až tak "nadupaná" touto témou... mne problémy začali zrejme až dobrých 7-8 rokov po nakazení, čiže som chronik ako hovado.... ale dá sa s tým žiť, kým imunita nepoľaví, vieš.... ale odporúčala by som ísť pre radu na ten český portál 🙂

dostex
17. júl 2016

Ja som tiež chronik,nikdy som zásadné problémy nemal,no uz 13 mesiacov mám závraty jak sviňa, žiaľ na to že mám borelu som prišiel v podstate sám a google.nasledovala durovska, testy LTT a potvrdenie diagnózy. Súhlasím s názorom že keď je imunita oslabená, nabali sa k tomu úplne všetko

mandragora22
17. júl 2016

@dostex tiež som si na to prišla sama.... 90% lekárov, ktorí študovali na toto 6 rokov a berú nekresťanské platy a iné... ma posielalo na psychošku.... dnes som na tom o 80% lepšie, resp. žijem na 80%, pred dvomi rokmi som myslela, že odbíja môj posledný rok..... takže je to svinstvo toto.....

lubiss
17. júl 2016

@marcipanova uprimne obvodna ta lieci uplne na hovno ...atb na zaciatok aspon na 4-5tyzdnov vkuse mozno aj 2kombinaciu by som dala...to ze ti teraz nic nieje no zatial sa raduj ....zatial....takze cim skor nastiv durovsku alebo niekoho kto ti je svhopny predpisat atb na aspon tych 5tyzdnov aby si sa mohla radovat aj nadalej ...

dostex
18. júl 2016

@mandragora22 ako dlho si sa liečila? A akym protokolom?

mandragora22
18. júl 2016

@dostex myslím, že to bol ten Stratton, neviem, ako sa to presne píše.. Amoksiklav, Klari, Minostad 20 dní, potom 21.-25. do toho ešte Entizol a potom opäť 3-kombo. liečila som sa 7 mesiacov. potom som musela ukončiť, zničilo mi to iné systémy v organizme. Ale veľa pomohlo..