icon

Muž škrípe zubami

30. aug 2020

Ženy poraďte .... Môj muž spiii vedľa mňa a neskutočne škrípe so zubami ....veď mňa to bolí za neho preboha ....mám ho prefackat ? 😁 Alebo čo snim ? ....a teraz vážne neviete niečo čo pomôže proti tomuto ? Veď zachvilu sa mu zuby polamu takýmto spôsobom .... Trvá to už dlhšie ale posledné dve noci je to extrém

Strana
z2
miskooo1987
30. aug 2020

Sa nesmej... vieš aký to bol stres pri prvom? Vtedy priateľka tiež sedela na gauči v predsieni a kukala jak na debila ako hľadám kľúče od auta(mal som ich v aktuálne oblečených rifliach...)

dusankomoj
30. aug 2020

@miskooo1987 a priateľka rodila koľké dieťa? Pre ňu to stres nebol? Aspoň ťa mala neskôr s čím podpichovať!

miskooo1987
30. aug 2020

@dusankomoj prvé pre oboch... len neviem, či ona bola pod vplyvom nejakých hormónov, ale proste ona to nejako brala úplne v pohode v tých prvých minútach... a áno vždy keď hľadám kľúče tak sa má aj po skoro 7 rokoch spýta či ich náhodou nemám v gatiach... a ona stres mala až po chvíľke keď sa to rozbehlo...

dusankomoj
30. aug 2020

@miskooo1987 jasné, že sa pýta😇 to sa nedá odpustiť si takú otázku!

andreatytler
31. aug 2020

Ak to bude robit dlho a velmi silno, zoderie si sklovinu. Bude mat citlive zuby na chlad alebo aj na kaz. Mozu mu aj prasknut alebo odlomit. Da sa kupit na internete taky silikonovy zubny chranic co sa nasadi na zuby pred spankom.
Podla mna to ma koli tehotenstvu, kedze vravis ze sa to zhorsuje v poslednej dobe. Asi je nervozny. Po porode uz nebude skripat lebo nebude vobec spat🙂

mimka11111
31. aug 2020

Partner tiež škrípe zubami,už niekoľko rokov a len v noci...možno to nejak súvisí aj s génmi,synček to robí tiež v spánku a má len 3,5 roka....nie vždy samozrejme.....a ako tu už bolo spomenuté, partner má zuby skripanim obrusene ....

macekovam
31. aug 2020

moze mat aj parazity.. nemate zviera doma??

mareka49
31. aug 2020

Existuju nasady a chranice na zuby.
Ale ktovie ci sa da s tym spat.
Plast a silikon asi.

henrietkatr
31. aug 2020

HMM AK BY S TYM DOKAZAL SPAT, TAK BY TO BOLO RIESENIE NO BOHVIE CI BY TO ZNIESOL. NESKUSALA SI SA HO SPYTAT, CI HO PROSTE NIECO NETRAPI? mOZNO TO ROBI PRETO

Strana
z2