Nastrelenie náušníc do chrupavky a následný opuch. Čo robiť?
Ahojte babenky mam taký menší problem minuly tyzden v pondelok som si dala nastreliť náušnice do chrupavky..vsetko to bolo v poriadku ale dnes mi to opuchol tak ze jedno ucho mam asi 2 krat väčšie ako prve..ucho ma boli aj bez dotyku ale aj samozrejme ked sa ho dotknem..ucho mam strasne opuchnuté z druhej strany..neviete o co by sa mohlo jednať..za odpoved dalujem.

Framykoin mast a stale cistiť.Aj dcera to mala takd a bolelo ju to cca 2 mesiace
@bella77 dobrý deň ja mám pirsing v chrupavke dnes 7mi deň a mám ho opuchnuté ucho neboli čistim len peroxidom čo si otom myslite
@vik1n4 zápal vonkajšieho ucha. Mal som to iste vpodstate aj s opuchom. U mňa to vyšlo z ucha bol som na plavárni a mal som nejakú ranu v uchu od škrabania sa sponkou. Lekár to riešil tak, že mi dal burrow kvapky do ucha na gázičke a ušnica len kľud a nedotýkať sa. Aj na jemný dotyk bolela predpokladám podobne ako teba. Po pár dňoch to prešlo. Ak tam nemáš hnis a nerozširuje sa to tak telo si s tým poradí.

@bella77 len viete čo ako keby mi to prepadlo trochu v tom uchu, to bude neskôr ok? 🙈