Je nízky tep po užívaní betablokátora normálny?
Ahojte chcem sa vás spýtať ma tu niekto nízky tep ? Ja užívam už asi 3 roky betablokator ale vždy som mal tep tak 75-80 a teraz posledné 3 dni som si všimol že keď som v klude ten tep je 55 😒 ako neviem co sa deje piato som bol na internom na kontrolu zmerala tlak EKG a všetko ok tam som mal tep 71 inak ho mám od 55do66 ,, a už sa sledujem stále
Nemyslím si ze je to zas taky nízky tep, ja mma pokojovy 45, robili mi aj EKG, nič nenašli ze ľudia ktorý športujú majú nizsi. Lieky neberiem ziadne
@sense a športujete ?
ja mám tep v kľude 45-55 bez blokátora a bez liekov. Ale ja behávam, skialpujem , leziem. Proste dosť sa hýbem. Tak asi preto. Podľa mňa nič hrozné.
Tiez mi namerali 55, bola som u interneho a povedal, ze je to ok. On mi nameral vyssie hodnoty, takze to bolo asi ojedinele
Pri betablokatoroch je to normalne. Staci upravit davku.
@roman1234112 áno...
Ja mam 55-60 v klude pri blokatoroch a v spanku mam 40-50
@iwesska ja už rozmýšľam či neni niečo zo srdcom na echo som bol minulý rok v máji tam sa nezistilo nic
@roman1234112 tep 55 v pokoji je ok.. môj manžel má od 35-42, keď spí..všetky vyšetrenia má ok
@roman1234112 to je v pohode
Tlak mas dobry? Naco sa tak sledujes..
Ja mam bezne nizky tep, 50-55, na holteri nameranych v noci 38 tepov dokonca. Ale inac mi nic nie je, kardiologicka skonstatovala, ze budem dlho zit 😀 vraj ludia s nizkym tepom sa dozivaju vyssieho veku, ale nikto nevie preco. Neberiem ziadne lieky, len sem-tam magnezium.
@krasavec007 nemyslim si, ze sa toto da nejako potvrdit ani vyvratit, samozrejme, logiku by to malo, ale zalezi to urcite od mnohych inych faktorov.
Nepozoruj sa.
@roman1234112
Nad 100uderov/min rieste.