Odstránenie vaječníka a rekonvalescencia
Prosim vas o skusenosti s touto operaciou. Som zvedava na rekonvalescenciu - mame 5 mesacnu dcerku, ktoru dojcim a velmi sa bojim toho ako sa o nu budem alebo nebudem vediet postarat. Je mi jasne, ze nosit ju hned nebudem... Teda: po akej dobe ste boli schopne vstat, otocit sa na bok (tak sa rada dojci) a pod.? Ako dlho ste sa zotavovali? Velmi dakujem za kazdu odpoved
Nič to nie je. Predpokladám, že laparoskopicky ti to budú robiť. Vstať a otočiť sa budeš zvládať hneď jak sa zobudíš z narkózy. 🙂 Nehovorím, že to bude príjemné, ale ani nejaké strašné to nebude. Do týždňa som bola fit úplne. Bolí to asi ako keby si to prehnala s brušákmi a dostala svalovku.
@stefka33 Milá stefka.hned sa nepostavy. Som po operácii vaječníka,malé dieťa nemám. ,ale musí si dávať pozor na stichy a zápal. Hlavne . Boli to. Ale nie tak. Aspom 3 ,5 dní musí byť v kľude .do vybratie stíchov. A sadat si a láhnut na tej strane ,kde jej nebrali vajecnik. Na tú stranu, . Pekný deň.

@misinka26 ahoj, nasla som tuto diskusiu uz riadne staru, ale chcela som sa spytat, dr Slezak v Kochu bol na tvoje vyziadanie alebo taam chodi pravidelne, nevies?
@lele7 Ahoj, MUDr. Slezáka mi odporučil MUDr. Demečko, pôvodne ma mal operovať inde ale ja som mala vtedy pol ročné bábo a kojila som, tak mi ho dohodol s tým, že ak to bude klasická laparo po 24 hod. som doma a ak sa to skomplikuje a budú mi musieť vybrať maternicu, tak mi 24 hod. prinesú malého a bude tam somnou kým sa nezotavím. Nakoniec som tam bola len 24 hod.