icon

Pálenie hlavy

tamarinka2609
5. feb 2017

Ahojte.. chcem sa opytat ci tu nahodou nejaka mamicka nema take bolesti ,ako ja... Vacsinou pri bolesti hlavy ma pali hlava, resp.pokozna na nej..niekedy mam pocit ze ma bolia az vlasy.. mate s tym niektora tiez problem? neviete z coho to moze byt? Niekedy mam pocit , ze v tej hlave fakt nieco mam:( dakujem za dotazy

aadaa66
20. jan 2021

@huginko02 pekný deň, mala som to zrejme od krčnej chrbtice. Chodila som na rehabilitácie a potom to nejak samé prešlo.

huginko02
20. jan 2021

@aadaa66 Dakujem,ste zlata...ze ste mi odpovedali...Nech sa Vam dari.Lucia

zuzkazp
22. jan 2021

Ahojte. Uz tyzden ma strasne na jednom mieste.pali hlava. Mavala som to predtym v praci. Teraz som 5mes. na materskej. Myslela som ze z gumicky ako mam stiahnute stale vlasy ale uz si davam len na slabsie a stale ma to pali na jednom mieste nemozem sa toho ani dotknut. Sva sni bol klud a dnes zasa. Vela Vas to malo skutocne od chrbtici? Zeby to bolo tym ze nosim maleho na rukach?

leameleg
23. jan 2021

@zuzkazp ahoj môže to byť tetánia,stres,napätie. Užívaj magnezium B6 aspoň 3x denne a zaberie samozrejme aj vyšši obsah tekutín. Bolesť je aj od krčnej chrbtici. Ja som to mala minulý rok asi pol roka vkuse. Všetky vyšetrenia ok. Ct mozgu , neurológia až neskôr dom sa dočítala na nete aké sú príznaky tetánie.

zuzkazp
23. jan 2021

@leameleg vies co tetaniu mi testovali pred rokom-negativna. A som doma s malinkym nemam pocit ze by som mala neaky stres. Skor asi ta chrbtica lebo par krat som to.mala uz daacnejsie aj praci

leameleg
24. jan 2021

@zuzkazp chrbtica robi svoje. Hlavne krčná. Ani ja som ju nemala až po pórode mi vybehla .. trpí ňou ozaj veĺa žien a ani o tom nevedia

huginko02
24. jan 2021

@leameleg mna pali hlava,usi,tenzna bolest hlavy stale,uz 2 mesiace...beriem Lyricu a AD a stale to neodislo cele...ani neurolog nevie..co to je...lieky len davaju...uff...dufam,ze sa raz toho svinstva zbavim

janca1674
25. jan 2021

Dobrý tiež mám také bolesťi pálenie hlavy ucho mi hori,môže to byť z krčnej chrbtice?Neurologička mi povedala že tetániu mám,ale ináč všetko ok,včera som bola na pohotovosti,dnes som bola u obvôdneho tak beriem magnezium a kúpila som si Milgammu N.Tak beriem to.Čo ešte beriete vy to pálenie hlavy je strašne.

huginko02
25. jan 2021

@janca1674 dobry den....aspon,ze su tu ludia,co maju podobne problemy.....och,ja mam tenzne tlakove bolesti kolujuce po hlave(bolest koze na dotyk,citlive vsetko),bolest usi,mravcanie,palenie...uz 2,5 mesiaca vkuse....ja sa idem zblaznit(hlavne to,ze neviem,co to je)..neurologicka mi dala Lyricu liek a Antidepresiva mi dali.Tetania sa zisti EMG vysetrenim.Aspon viete,co Vam je....

@janca1674
@janca1674

radka2119
25. jan 2021

Mna 2 roky dozadu neznesitelne zacala bolievat hlava,po roku sa zistilo ze mam tetaniu a krcna tiez bola dost stuhnuta.zacala som chodit pravidelne na masaze a brat guajacuran a Magnosolv a bolesti pomaly odzneli aj ked este niekedy hlava zvykne boliet ale v porovnani s tym co som zazila vtedy je to nic,myslela som ,ze asi umriem,trvalo to rok,bolesti kazducky den,najhorsie obdobie v mojom zivote.

huginko02
25. jan 2021

@radka2119
@radka2119 a bolest bola skor tenzna tlakova alebo klasicka bolest ako migrena trebars???Ja som uz zufala...ale tetaniu zistia hned po vysetreni EMG ci?????

radka2119
25. jan 2021

@huginko02 bolest skor taka tezna,tlakova,niekedy bolest aj v okoli nosa nad ocami,palenie hlavy na dotyk,vysledky povedali hned po vysetreni a dr nasadila to magnezko Magnosolv,po mesiaci sa mi uplne polepsilo,beriem to doteraz

huginko02
25. jan 2021

@radka2119 mne robili EMG na nohe???aj cez ihlu....to je asi jedno,ci???ak je tetania....zistia to hocijakym sposobom asi,ze???

radka2119
25. jan 2021

@huginko02 mne na ruke,ale tak asi to zistia aj inym sposobom teda,nevedela som ze aj na nohe sa to robi,a vysledok vam povedali ci nie?

huginko02
25. jan 2021

@radka2119
Mna strasne bolela v lete 3 mesiace noha preto robili EMG na nohe....skusim sa poinfomovat....ale asi by to malo byt jedno...popripade skusimneste nejaku inu ambulanciu...poslala ma Neurologicka na rehabky...ale to nic nezabera a dopuju ma liekom Lyrica...aj tak uplne nepomaha

huginko02
25. jan 2021

@huginko02 vysledky boli relativne ok

radka2119
25. jan 2021

@huginko02 a bola si aj na mr hlavy?ja som zmenila neurologa za neurologicku lebo ten prvy ma poslal len na jedno vysetrenie a ked bolo v poriadku dalej neriesil az ta neurologicka ma poslala na eeg a emg.vyskusaj aj ineho lekara

huginko02
26. jan 2021

@radka2119 minuly rok v juni som mala kontrolne MR mozgu,vsetko v poriadku.neviem,co mi to moze sposobovat...uz to nevykryvam ani psychicky...clovek ma pocit,ze to nikdy neodide a nikto mu nepomoze☹

huginko02
26. jan 2021

@huginko02 robili Vam EMG na tetaniu z ruky???

huginko02
26. jan 2021

@janca1674 A robili Vam EMG na tetaniu z ruky???

janca1674
26. jan 2021

@huginko02 Dobrý áno

janca1674
26. jan 2021

Dobrý všetky výšetrenia mám dobré,ale nechápem od čeho to môže byť,neurologička mi povedala cvičiť,veľa pohybu mám 175/90kg rapidne som pribrala 20kg už dnes má boli od ramená až na hrudnú kosť na ĺavej strane je to neznesiťeľná bolesť týždeň má to boli poradťe mi čo ešte mi pômože😏

huginko02
26. jan 2021

@janca1674 tak mate tetaniu....aspom viete,z coho to je...ja svoju diagnozu ani nepoznam,len tepim a neviem dokedy...bolest usi,hlava na dotyk...,tenzna bolest hlavy,svrbenie hlavy...otras

janca1674
26. jan 2021

@huginko02 áno mám tetániu ,ale asi týždeň má boli od ramena na hrudi na ľavej strane ta hrudnw kosť a neviem od čeho ešte má to tak nebolelo je to neznesiťeľná bolesť.

radka2119
26. jan 2021

@huginko02 presne viem o com pisete,ja som fungovala takto rok,po veceroch plakala,nevladala som,neverila ze to niekedy skonci.drzim vam palce nech sa pride na pricinu,treba sa pytat aj na ine vysetrenia nech vam porobia,ale aspon to mr mate v poriadku.skuste este mozno ta krcna nie je ok,napr.masaze pravidelne,krcna vie sposobit riadne bolesti,mam s nou tiez problem,mozno treba doplnit magnezium,mne pomohol Magnosolv

huginko02
26. jan 2021

@radka2119 Brala som mesiac Magnosolv...beriem aj lieky od bolesti...Zajtra mam klasika rehabilitac.lekara...musim si tym.prejst...ja takto ak ma chyti...placem aj cez den... deti ma takto casto vidia,ale uz nevladzem a este pracujem stale....Tak mi prosim drzte palce

radka2119
26. jan 2021

@huginko02 no ja som bola nastastie vtedy na materskej inak by som to v praci nevydrzala.drzim palce aby ste sa co najskor dali do poriadku

leameleg
29. jan 2021

@huginko02 milgamu si kup ,magne b-6 ,prijem tekutin

huginko02
29. jan 2021

@leameleg ano,ano,uz som kupila....ked ja mam aj take mravcanie a svrbenie hlavy...take divne pocity na hlave....bojim sa,ze mam poskodene nervy na hlave...a som zufala z toho....ma niekto aj taku skusenost???okrem palenia....ci som specialny pripad....??????

leameleg
3. feb 2021

@huginko02 ja som to iste malá a dnes sa mi to isté vrátilo