Pálenie hlavy
Ahojte.. chcem sa opytat ci tu nahodou nejaka mamicka nema take bolesti ,ako ja... Vacsinou pri bolesti hlavy ma pali hlava, resp.pokozna na nej..niekedy mam pocit ze ma bolia az vlasy.. mate s tym niektora tiez problem? neviete z coho to moze byt? Niekedy mam pocit , ze v tej hlave fakt nieco mam:( dakujem za dotazy
@addulienka Su to strasne bolesti...a clovek vyzera ako hypochonder.A ake mas problemy????
Palenie, brnenie a mravenčenie v oblasti hlavy a krku.
@huginko02 Palenie, brnenie a mravenčenie v oblasti hlavy a krku.
@addulienka asi krcna chrbtica....skuste tie injekcie
@mnamko Lekári sú bezradní, nevedia nič. Myslím, že je to z tarlovovej cysty. Bolesť, brnenie, mravenčenie, také vibrácie - to sa šíri do celého tela. Aj do nôh aj do hlavy. Bola som na ten botox do záhlavia a krku. Pomohlo to zčasti. V tom, že mi sa mi to brnenie nešíri do celej hlavy. Ostáva mi to len v krku.
@addulienka takže zatiaľ nič moc nepomohlo,ach jaj držte sa snáď sa nám uľaví
@leameleg baby ja som zas s tou hlavou v pr... uz som i mala pocit, ze lepsie, ale prekonali sme covid v novembri a odvtedy denne take šupy. Už neviem ozaj, moze to byt naozaj "len" psychika? Ja si davam aj magnezko, snazim sa skoro ist spat, vzduch... a aj tak, ked pride to pichanie/malenie, mam cely den dost a musim si dat tabletku
@zuzkazp
@domicocka
@zuzkazp
@kalianka
@leameleg a ako mali ste to aj vkuse niekoľko týždňov? Ja to mám hocikde po hlave momentálne natom mieste kde si robím cop hore keď si potom prejdem úplne si to akoby rozdrazdim a cítim to palenie ešte viac navyše taký útlak na to miesto ešte. Ja som mala CT a mr pred dvoma rokmi tetaniu mám potvrdenú mala som teraz náročné obdobie čo sa týka psychiky aj stres ale takéto pálenie na hlave som nikdy ešte nemala preto vo mne vyvolalo strach. Tabletka na bolesť nezaberá a druhý deň beriem magnosolv
@zuzkazp viem no ja to mám len také kolesá po hlave úplne cítim akoby ma pálila ta pokožka na hlave. A môže byť lebo však tam sú nervové zakončenia a hovorí sa že paliva bolesť je psychickeho pôvodu. Není to strašná bolesť ale je to veľmi nepríjemné až také štípanie pálenie. Och joj
@tamarinka2609 vy ste po tých rokoch ako natom???

@huginko02 Chystam sa jeden zákrok - botox do krčnej oblasti...tak uvidím...