icon

Pálenie hlavy

tamarinka2609
5. feb 2017

Ahojte.. chcem sa opytat ci tu nahodou nejaka mamicka nema take bolesti ,ako ja... Vacsinou pri bolesti hlavy ma pali hlava, resp.pokozna na nej..niekedy mam pocit ze ma bolia az vlasy.. mate s tym niektora tiez problem? neviete z coho to moze byt? Niekedy mam pocit , ze v tej hlave fakt nieco mam:( dakujem za dotazy

addulienka
28. máj 2021

@huginko02 Chystam sa jeden zákrok - botox do krčnej oblasti...tak uvidím...

huginko02
28. máj 2021

@addulienka Su to strasne bolesti...a clovek vyzera ako hypochonder.A ake mas problemy????

addulienka
28. máj 2021

Palenie, brnenie a mravenčenie v oblasti hlavy a krku.

addulienka
28. máj 2021

@huginko02 Palenie, brnenie a mravenčenie v oblasti hlavy a krku.

huginko02
28. máj 2021

@addulienka asi krcna chrbtica....skuste tie injekcie

mnamko
17. jún 2021

@huginko02 zdravim mám to isté,zistili vám niečo?mali ste aj taký pocit,že Vám niečo chodí po hlave?

huginko02
17. jún 2021

@mnamko ano aj....co Vam ...nezistili z coho....len beriem Lyricu od bolesti...a Vam zistili z coho???

addulienka
18. jún 2021

@mnamko Lekári sú bezradní, nevedia nič. Myslím, že je to z tarlovovej cysty. Bolesť, brnenie, mravenčenie, také vibrácie - to sa šíri do celého tela. Aj do nôh aj do hlavy. Bola som na ten botox do záhlavia a krku. Pomohlo to zčasti. V tom, že mi sa mi to brnenie nešíri do celej hlavy. Ostáva mi to len v krku.

mnamko
18. jún 2021

@addulienka takže zatiaľ nič moc nepomohlo,ach jaj držte sa snáď sa nám uľaví

huginko02
18. jún 2021

@mnamko Treba verit

kalianka
23. jan 2022

@huginko02 už Vám to prešli?

domicocka
24. jan 2022

@zuzkazp
@leameleg
Dievčatá ako vám je? Chcem sa spýtať mali ste tu palivu až štipľavú utlakovu bolesť hocikde po hlave ja to mám práve akoby nad čelom vo vlasoch hore. Stále na inom mieste.

zuzkazp
24. jan 2022

@domicocka ja to mam vlavo hore. Niekedy viac, niekedy menej. Nezistili mi nic. 🙂

domicocka
24. jan 2022

@zuzkazp a to dokážete s tým fungovať? Nič Vám nato nezaberá?

leameleg
25. jan 2022

@domicocka ano ja som to mala ozaj že pi celej hlave až na krku.. a vraj to spôsobuje tetánia ale nemam ju potvrdenú. Začala som brať magnezko,viac vody... a veľmi mi nato pomáhal čerstvý vzduch. Opakuje sa to ale to tak cca raz za pol rok

kalianka
25. jan 2022

@leameleg baby ja som zas s tou hlavou v pr... uz som i mala pocit, ze lepsie, ale prekonali sme covid v novembri a odvtedy denne take šupy. Už neviem ozaj, moze to byt naozaj "len" psychika? Ja si davam aj magnezko, snazim sa skoro ist spat, vzduch... a aj tak, ked pride to pichanie/malenie, mam cely den dost a musim si dat tabletku
@zuzkazp
@domicocka

zuzkazp
25. jan 2022

@domicocka
@kalianka no mne odkedy porobili MR, ct-cko tak som ostala kludnejsia cize je to urcite aj psychika.

domicocka
25. jan 2022

@zuzkazp
@kalianka
@leameleg a ako mali ste to aj vkuse niekoľko týždňov? Ja to mám hocikde po hlave momentálne natom mieste kde si robím cop hore keď si potom prejdem úplne si to akoby rozdrazdim a cítim to palenie ešte viac navyše taký útlak na to miesto ešte. Ja som mala CT a mr pred dvoma rokmi tetaniu mám potvrdenú mala som teraz náročné obdobie čo sa týka psychiky aj stres ale takéto pálenie na hlave som nikdy ešte nemala preto vo mne vyvolalo strach. Tabletka na bolesť nezaberá a druhý deň beriem magnosolv

zuzkazp
25. jan 2022

@domicocka ano aj 3 tyzdne vkuse ako by mi zaziva horela hlava.

domicocka
25. jan 2022

@zuzkazp viem no ja to mám len také kolesá po hlave úplne cítim akoby ma pálila ta pokožka na hlave. A môže byť lebo však tam sú nervové zakončenia a hovorí sa že paliva bolesť je psychickeho pôvodu. Není to strašná bolesť ale je to veľmi nepríjemné až také štípanie pálenie. Och joj

zuzkazp
25. jan 2022

@domicocka ano je ja ked si rozpustim vrkoc tak to jr najhorsie.

leameleg
25. jan 2022

@domicocka nosiť gumičku volnejšie priadne vôbec.. ja som to mala 3 mesiace vkuse. Brala som aulin, magneb6 doatatok tekutin a prešlo. U vas to bude ozaj tetániou a kedže teraz ten stres nie je tak to telo takto reaguje. Ja som mala cystu v dutinach čo mi našli na mr

leameleg
25. jan 2022

@kalianka ja som napríklad uz z toho bola podráždená, ani spat som nevedela tak mi bolo na prd a ano psychika robi veľké zlo u človeka

domicocka
25. jan 2022

@leameleg fúha teraz ste ma tou cystou v dutinách vystrašila

domicocka
25. jan 2022

@leameleg a to palenie také isté ste mali aj po vybratí tej cysty?

domicocka
25. jan 2022

@tamarinka2609 vy ste po tých rokoch ako natom???

leameleg
26. jan 2022

@domicocka ja tu cystu mozno aj stale mam nijako som to popravde neriesila

leameleg
26. jan 2022

@domicocka nebojte... mne povedali ze vraj je to normalne ale vraj to tato cysta dokaze sposobovat takze sup na mr hlavy a uvidite... nemusi to byt vobec vas pripad

domicocka
26. jan 2022

@leameleg ja som bola na mr hlavy presne pred 2 rokmi ale toto pálenie som nemala vtedy ale inak všetko v poriadku. Pálenie začalo až minulý týždeň hore na hlave

leameleg
27. jan 2022

@domicocka to iste som mala aj ja ako ty. Presne hore na hlave a neskutočne temeno ma pálilo