icon

Parazity v našom organizme

ekinkala
30. máj 2013

vedeli ste ze vecina problemou v nasom tele sposobuju prave parazity v nasom organizme ........ako aj rakovina ktora sa tvori prave s tychto parazitou a prave preto nasi vyskumnici nedokazu najst liek na rakovinu lebo nikdy neriesili pricinu v parazitoch ale stale hladaju liek na rakovinu vela probkemou na ktore nam daju doktori antibiotika a nam sa nachvilu ulavi a zase je problem spet ma nasvedomi prave parazit ludia ani netusia co vsetko sa v nasom organizme moze nachat tak rozne bakterie ze by sme ani neverili .....1 rok som chodila po kadejachych vysetreniach s bolestami brucha a zaludku bola som vsade aj na gastre kazdy mesiac som mala zavrate niekedy naval tepla a bolelo ma brucho objavovalo sa to raz za mesiac niekedy raz za 2 mesiace niekedy 2x do mesiaca ale az tento mesiac som sa zacala citit dost unavena nie kazdy den ale niekedy ano 2x som bola na pohotovosti stym ze sa mi rozklepali ruky a nohy aj sa mi hlava tocila dosla som na pohotovost a nic vsetko preslo a uz mi bolo dobre ked som tam dosla o tyzden znovu tak sa opakovalo to iste znovu som tam dosla a bolo mi dobre ani by som na tu pohotovost nesla keby som vedela co mi to sposobuje ale tym ze mi doktori tvrdili ze som ok a to mi robili viteri,krv vsetko proste na pohotovosti mi povedali ze nech idem ku psychiatrovi a na neurologiu ci to nemam psychicke tak som na druhy den isla stym ze som uz aj sama zacinala verit ci to predsa nemam stoho kedze doktory su neschopny psychiater mi dal nejake tabletky ze ked to pride nech si to dam samozrejme som si ich nedala bola som aj na rangene hlavy vsetko ok nakoniec som isla na diagnosticke cetrum kde vam daju sluchadka na usi a cely vas organizmus to snima pomocou frekvencii a buuuuum pripad virieseny mam v T .creve parazita ktory mi sposoboval vsetku tu habaturu a teraz sa konecne liecim prirodnimi likmi konkretne Pau D Arco a Herbal Star .....tymto chcem len upozornit nato ze dnesny doktory su neschopny a hladaju kade jake ine priciny a nepozeraju nato ze by clovek mohol mat v tele takychto parazitou nakazit sa nimi v dnesnej dobe je velmi lahke maso,zelenina zle umyta,ovocie,arasidy a mnoho inych za cely ten cas 1 rok a pol co som obbehala vsetky vysetrenia mi ani jeden doktor nepovedal ze to mozu byt parazity.....Parazit je velmi inteligenty zivocich ktoreho clovek len velmi malo prekukne ze je vnasom tele ale vsetky problemi ktore vnas pretrvavaju a nie a nie sa ich zbavit maju nasvedomi prave tieto parazity ako je bolest brucha,nafokovanie brucha,bolest zaludka,klbou,hlavy..........a mnoho inych problemou.......... Prejavy parazitou v tele mozu byt taketo ,obcasne tocenie hlavy,bolest brucha,zavrate,teploty len tak znicoho nic mnoho ludi to pripisuje prechladnutiam ale nieco zle zme zjedli apod..... Ale nie parazity su zakerne organizmi ktore vyhhladavaju zdravich jedincou aby mohli prezivat v nasom tele .........a preto chcem upozornit na to ak vas nieco dlhodobo trapi hladajte za tym parazity lebo pocase vam vysaju s tela vsetku energiu a znicia imunitu

anulienkalenka
22. nov 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

sonka1981- dakujem za tip, mrknem na to u nas v lekarni, si mila.
somavi- a smiem sa spytat, ty ako vies ze ludia v minulosti nemali ziadne parazity? to by ma naozaj zaujmalo

lubiss
23. nov 2016

nas pes mal skrkavku pekne krasne ju vykakal...skoro som zinfarktovala....no ako vidim zentel sa nevyraba tak babo rad co dat? vermox posobi iba v creve ...to je tak prd platne ked sa larvicky napríklad dostali inde mimo crevo...nemienim riskovat aby sa mi toxocarou nakazil aj syn alebo aj my....je to pekny hnus taka hlista je oproti tomu nic ked vidite 10 cm cerva nechutneho

macuka
25. nov 2016

no ľudia paraziti sú dobrá téma, prečítala som všetko a stále nemám jasno..Už som sa skoro namotala na ten prípravok Parazit, keby to tu nebolo nahodené viac krat pod iným menom, ako reklama...brrr...nemám rada takéto ťahy predajcov..Zatial mi vychádza najlepšie ta Clarkia, alebo žeby ten Prazikvantel??? Kto ste skusili ten Prazikvantel akože pre ryby?https://www.drmax.sk/parazitex-pripravok-proti-......

lubiss
25. nov 2016

@macuka ja ho mam v kosiku a stale vaham 😃 Ale asi ho kupim a skusim

macuka
25. nov 2016

myslíš ten pre ryby???

macuka
25. nov 2016

jeden pán píše...citujem.."Praziquantel som kúpil tu: www.numa.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk Na druhý deň som ho mal doma na dobierku. Balenie 10 gramov za 35 EUR asi najlepšia cena. Keďže robím v labáku tak som si ho preklepol. Je to čistý praziquantel bez prímesí, takže aj keď je určený na liečenie rýb bez problémov sa dá použiť u ľudí aj domácich miláčikov (môj pes je začervený v jednom kuse ale tabletky od veterinára sú nekresťansky drahé)"....

Takže asi na tom čosi bude...juj len odvahu nabrat..

lubiss
27. nov 2016

Ano presne ten numa 🙂 no ved len ta odvaha ale tak bud alebo 🙂 ja ho objednam ale este by ma zaujimalo ako si to davkuju nevies o tom nieco viac ?

melania1
27. nov 2016

prosím Vás pomôžte.
Mamička má strašne napadnutú pečeň. predpokladajú, že sú to metastázy z nejakej rakoviny. V utorok ide do nemocky a bojíme sa, že je to už koniec:(
Prosím, ak aj rakovinu spôsobujú parazity , dajte mi kontakty, prípravky, všetko čoho by som sa mohla chytiť a dať jej. prosím:(

macuka
27. nov 2016

ahojte...Lubiss skus tuto diskusiu prejst, mne sa zda že jedna pani to tam spomínala že kolko si toho dava
Melania- určite by som hned skusila tu Clarksovu tinkturu, dalej by som riesila extrakt z olivovych listov- swanson, potom DIM swanson je vytazok z kapustovych listov silne protirakovinovy, a potom včelí pel...aj ostroperec mariansky cistí pečen, ale nesmie sa zalievat horucou vodou, ale ten plod co kupiš v lekarni podrvíš niekde v nejakom sklenenom hrnceku niecim umelohmotnym, aby neboli znicene tie ucinne latky, a potom to treba lyžičku v pripade tvojej maminky asi aj viac denne brat tiež na umelhmotnej lyžičke..Dufam že som teochu pomohla...Velmi prajem aby sa dostala mamina z toho.

ivkapeto
27. nov 2016

Zdravim.. chcem sa opytat.. ma niekto skusenosti s cajom Anti-parasit Herbal Tea? je to fakt ucinne? a nema to po case nejake vedlajsie ucinky (napr. vacsi vyskyt paprazitov alebo nebodaj nejaka choroba)? som v tom nova, preto potrebujem radu.. vdaka 🙂

zuzanamih
30. nov 2016

V prvom momente som mala pocit, že je výrobok drahý. Potom som si spočítala koľko dávam za bylinky z Juklu a je to vlastne dobré. Hlavne do seba nemusím hádzať samostatne tablety paliny, tie sú fakt nechutné a počítať kvapky ma nebaví. Všetko pekne v jednej tablete. Páči sa mi to. Takze neviem ako, môžno preto že ludia naozaj tento produkt ParazitEx, uz nakupujú tak sa ti zdá, že všetko je reklama. Ale veď skús možno a uvidíš....

melania1
30. nov 2016

@macuka dakujem velmi pekne:( uz jej nasli vysoke onkomarkery, uz len budu hladat kde to ma. bojim sa a citim sa uplne bezmocne:(

katyd
6. dec 2016

@melania1 http://popelka.blog.pravda.sk/2013/01/04/gerson..., http://www.gerson.hu/ ..... nachádza sa v Budapešti (nie ďaleko) a výsledky majú veľmi dobré v rôznych štádiách...ak mamu chceš naozaj zachrániť, zisti si o tom čo najviac...najlepšie ešte pred chemoterapiou, lebo následky chemoterapie sa ťažko "naprávajú"

melania1
6. dec 2016

@katyd dnes jej akurat zistili, ze to ma rakovinu prsnika. a v peceni ma asi metastazy:( do madarska by som ju nedostala:( ideme vo stvrtok za jednou pani profesorkou na prsniky....a dalej sa modlime:(

katyd
6. dec 2016

@melania1 tak musí si vybrať, či sa chce vyliečiť, v tom prípade cesta do Maďarska nie je taká obeta...prepáč, že to tak píšem, ale je to tak....urob pre ňu aspoň to, že si o tom naštuduješ čo najviac a potom sa rozhodnete

melania1
6. dec 2016

@katyd ja viem, dakujem ti pekne, citala som o tom, vyzera to tam velmi slubne, ale mamicka by tam urcite nechcela ist. ale samozrejme to navrhnem.

macuka
6. dec 2016

@melania1 Moja kamaratka mala podozrenie ze ma nador na prsniku, ale zistilo sa že to nema zhubne..Tiez studovala vela o rakovine prsnika, ak chces, tak ti dam na nu e mail, a mozes jej napisat, lebo ona si kupila aj pupavovy koren zomlety, a to popijala, a aj cosi ine, ale neviem co...No ja tiez by som do chemoterapie nesla...:((( dobre ze sa modlite..A ucinna je aj liecba cečka do žily...Je toho vela, cim sa da pomoct, hlavne fakt prosit o zazrak uzdravenie, a robit vsetko co sa da...

macuka
6. dec 2016

@katyd
@katyd vdaka za tip. pozrela som to vypada to dobre..

macuka
6. dec 2016

No aby neviem ako vy, ale ja som citala, ze jedine na male cervy posobia tie prirodne liecby antiparazitalne, ale na velke jedine chemia ako prazenaquel atd...:(

norulakp
7. dec 2016

Len skoda, ze este nevynasli liek na ludsku blbost. Sa cudujem, ze MK este tuto temu neuzamkol.

macuka
7. dec 2016

@norulakp óooo tak nas naucte ked ste tak mudra /y/..Pridajte nieco zmysluplne, a mudre, kedze sme vsetci sprostí..Budeme vdacni za vase rady, miesto povyšovania sa...

norulakp
7. dec 2016

@macuka - Viete, taketo blbosti, co su tu popisane sa strasne tazko daju vyvratit. Ono kazdu chvilu sa najde nejaky chytrak co tazi z ludskej hluposti. Raz odporucaju pitie SAVA, potom zase liecia posielanim energie na dialku a ak si trosku pamatate dozadu, jeden cas to boli liecitelia z Filipin, ktory rukami vedeli vytiahnut nador z cloveka a podobne debiliny. OK, do urcitej miery je to fajn, pokial to clovku neskodi. Ale ak tu uz niekto odporuca lieky, ktore su pre ryby a nuka to na liecenie ludi, tak sory, ale to uz je na psychiatriu. A sa cudujem MK, ze nechava otvorene taketo temy.

macuka
7. dec 2016

@norulakp ano v tom vsetkom co ste napisal/ a/ je pravda, a suhlasim..ja osobne vsetko skumam, MMS by som nepila, rovnako k filipinskym by som nešla, kym nieco urobim studujem do zo vsetkych stran, neverim vsetkemu co je na nete, mam zdravy rozum BOhu vdaka, takze ano s tym suhlasim ze ludska navita je velka, resp. niekedy to je aj ludska beznadej ktora ludi nutit beznadejne činy..Ale uvazte, ze tieto temy vznikaju aj preto že doktori nam nevedia pomoct velmi casto nijak...Posielaju nas na kadejake vysetrenia, stanovia nespravne diagnozy, a to len preto ze nie su pokrokovi a nestuduju viac ako skutocne pomoct.. To je ale ina tema...Co sa tyka tejto temy, ako je ten prazenaqual, ja osobne som nesiahla po tom , ale prečítala som, že Cesol je jediny ktory širokospektrálne zaberie nielen v čreve..Ja mam zvierata uz dost rokov, a v živote som brala len ako mala sirup na hlisty, pretoze som ich mala často...predtym sa predpisoval, dnes je sice vermox, ale lekari ho malo krat predpisu, a vobec to neriešia, ako kedysi to bola prevencia, a samozrejmost... Takze neviem, osobne som volala s doktorom, ktory to ponuka v tabletach pre ludi, ale je to brutalne drahé a nemam na to..

lubiss
8. dec 2016

by ste boli velice prekvapeny ake lieky su pre zvierata a ludia také ani z daleka nemaju !!!!! napríklad moj pes ma moznost ockovania proti borelize..pes !! ja taku moznost nemam a skoncila som s neuroboreliozou vdaka neschopnosti nasich lekarov! klbovu vyzivu pre kone pouzivaju sportovci to je prekvapenie co ??? pretoze je stokrat lepsia a ucinnejsie jako nejake cemio kamzik a podobne picov*ny. myslite ze ten prazekvantel pre ryby by bol horsi ako pre ludi ? ja nie...@norulakp

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
macuka
8. dec 2016

@lubiss vy ste prešla tu kuru s prazequantelom pre ryby? Ja som v tomto novačik, bojim sa, ale citala som ze jeden chemik v labaku presondoval ten prayequantel pre ryby a vraj bol rovnaky cisty ako pre ludi..Ja nechcem dat velke peniaze, nemam na to, a je to krute, že pre nas ludi nie su dostupne lieky v normalnej cene...

macuka
8. dec 2016

@ruzenka65 chemia vyženie viac..žial..

lubiss
9. dec 2016

@macuka nie este som to nebrala...ale chystam sa

macuka
10. dec 2016

@lubiss dajte vediet...chcem to skusit aj ja s manzelom..