Parazity v našom organizme
vedeli ste ze vecina problemou v nasom tele sposobuju prave parazity v nasom organizme ........ako aj rakovina ktora sa tvori prave s tychto parazitou a prave preto nasi vyskumnici nedokazu najst liek na rakovinu lebo nikdy neriesili pricinu v parazitoch ale stale hladaju liek na rakovinu vela probkemou na ktore nam daju doktori antibiotika a nam sa nachvilu ulavi a zase je problem spet ma nasvedomi prave parazit ludia ani netusia co vsetko sa v nasom organizme moze nachat tak rozne bakterie ze by sme ani neverili .....1 rok som chodila po kadejachych vysetreniach s bolestami brucha a zaludku bola som vsade aj na gastre kazdy mesiac som mala zavrate niekedy naval tepla a bolelo ma brucho objavovalo sa to raz za mesiac niekedy raz za 2 mesiace niekedy 2x do mesiaca ale az tento mesiac som sa zacala citit dost unavena nie kazdy den ale niekedy ano 2x som bola na pohotovosti stym ze sa mi rozklepali ruky a nohy aj sa mi hlava tocila dosla som na pohotovost a nic vsetko preslo a uz mi bolo dobre ked som tam dosla o tyzden znovu tak sa opakovalo to iste znovu som tam dosla a bolo mi dobre ani by som na tu pohotovost nesla keby som vedela co mi to sposobuje ale tym ze mi doktori tvrdili ze som ok a to mi robili viteri,krv vsetko proste na pohotovosti mi povedali ze nech idem ku psychiatrovi a na neurologiu ci to nemam psychicke tak som na druhy den isla stym ze som uz aj sama zacinala verit ci to predsa nemam stoho kedze doktory su neschopny psychiater mi dal nejake tabletky ze ked to pride nech si to dam samozrejme som si ich nedala bola som aj na rangene hlavy vsetko ok nakoniec som isla na diagnosticke cetrum kde vam daju sluchadka na usi a cely vas organizmus to snima pomocou frekvencii a buuuuum pripad virieseny mam v T .creve parazita ktory mi sposoboval vsetku tu habaturu a teraz sa konecne liecim prirodnimi likmi konkretne Pau D Arco a Herbal Star .....tymto chcem len upozornit nato ze dnesny doktory su neschopny a hladaju kade jake ine priciny a nepozeraju nato ze by clovek mohol mat v tele takychto parazitou nakazit sa nimi v dnesnej dobe je velmi lahke maso,zelenina zle umyta,ovocie,arasidy a mnoho inych za cely ten cas 1 rok a pol co som obbehala vsetky vysetrenia mi ani jeden doktor nepovedal ze to mozu byt parazity.....Parazit je velmi inteligenty zivocich ktoreho clovek len velmi malo prekukne ze je vnasom tele ale vsetky problemi ktore vnas pretrvavaju a nie a nie sa ich zbavit maju nasvedomi prave tieto parazity ako je bolest brucha,nafokovanie brucha,bolest zaludka,klbou,hlavy..........a mnoho inych problemou.......... Prejavy parazitou v tele mozu byt taketo ,obcasne tocenie hlavy,bolest brucha,zavrate,teploty len tak znicoho nic mnoho ludi to pripisuje prechladnutiam ale nieco zle zme zjedli apod..... Ale nie parazity su zakerne organizmi ktore vyhhladavaju zdravich jedincou aby mohli prezivat v nasom tele .........a preto chcem upozornit na to ak vas nieco dlhodobo trapi hladajte za tym parazity lebo pocase vam vysaju s tela vsetku energiu a znicia imunitu
@stanulienkat nemudruj nad niecim,co nepoznas,cim si nepresla! parazity som mala zistene aj lekarom,liecba bola nutna..tak sa laskavo nevysmievaj a nenazyvaj ludi blbcami!
@lubiss fy energy ma komplex, ktorym si bezpecne vyhodite zvysky boreliozy z tela
@norulakp ak chces pocut nazvy sklamem ta,..ale zistila som to najprv v stolici ,,vizualne",predtym svrbenie,bolesti brucha,koze-nasledne potvrdene labakom,v krvi tiez vysoke hodnoty..prelieceni sme boli preventivne vsetci. ak si sa ty s tym nestretla,neznamena,ze ti co to maju, a hladaju pomoc,su blbci!...napr.moja kolegyna po dlhych peripetiach s pecenou nakoniec skoncila na transplantacnom v Martine,rok predtym jej okrem ineho zistili parazity v peceni, posielali vzorku niekde do kosic. brala silne lieky na to
@mbta mna nesklames, mne to je sumafuk. Ale vacsinou, ked mi nieco je, tak viem nazov choroby, ktoru mi stanovi lekar. Inak su to len nic nehovoriace "kecy". Mozes mat parazitov nejake hlisty a mrle. To si potom treba umyvat lepsie ruky. Mozes mat parazity ak si cestovala do krajin so znizenou hygienou. OK, beriem, ale aj to by si urcite vedela, aky druh parazitov si mala. Ale ty tu len napises, ze ti doktor nieco nasiel a nevies co, tak sorry, ale to su talafatky typu jedna pani povedala. Aspon pre mna urcite.
Ludia uveria až ked vidia..načo niekoho presviedčat? radsej ignorovat a nemrhat zbytocne energiou..ak niekto chce nieco vediet, tak si aj nieco nastuduje, a nejde slepo ako ovca v dave...
@celasapremenim vidim ze sa vyznas ,som zvedava co ti na to pani mudra odpovie 🙂 macuka,mas pravdu, fakt skoda energie na taketo osoby
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte niekto konkrétne skúsenosti so svalovcom -trichinelozou. Môjmu priateľovi to zistili z krvných testov. Momentálne berie vermox, ale veľmi sa o neho bojím, pretože keď sa zavrta do svalov, môže sa zavrtat aj do mozgu a škodiť. Koľko trvala liečba? Dá sa toho zbaviť natrvalo, alebo je stále možnosť, že obaly s larvami prasknú a všetko sa to vráti po rokoch späť? Ďakujem za každú odpoveď.
@lailaveve prejavy boli bolesti kĺbov a únava, on má aj dva roky boreliózu z ustipnutia, takže preto mu robili špeciálne krvné testy na parazitov. Keby na to sám neapeloval, tak by na to asi nikdy neprišli, pretože jeho obvodný lekár je úplný ignorant. Až o dva týždne budeme vedieť výsledky ďalších testov, či je to už v svaloch a aké štádium.
Dajú sa kúpiť v lekárni nejaké pripravky bez receptu na odcervnenie?a je niečo aj pre 5ročne dieta?
@martinago no ja si myslim ze som zanedbana pretoze si ma posuvaju z oddelenia na oddelenie, a nik mi nezistil co mi vlastne je..Autoimunitne ochorenie stitnej zlazy, atd, prejavy ako nenormalna unava, uzkost, dakedy nevladzem vstat z postele nieto uz riesit normalne veci ako varit, riadit..Potom zase nenormalna hyperaktivita, ze neviem zastat, zaspat, strasne extremy, to suvisi s hormonalnou nerovnovahou, to mi zase davali umele hormony ktore to len znasobovali vsetko a nic neriesili, napokon aj sama doktorka endokrin. usudila ze hormony asi nie, lebo sposobuju hyperaktivitu, no a tak teda skumam čo to može byt, a myslim si ze ak clovek neriesi parazity, a mame zvierata, tak moze byt problem aj tam...Odkial si mala prayequantel, a ake davky si brala? myslim ze ak si mala parazity, a potom ti ostalo horsie, mohli to byt aj toxiny spojene s odcervenim sa..maloktovie, ze tie toxiny sposobuju tazkosti, pecen musi strasne pracovat..preto je asi aj lepsie, ak ma toto v rukach odbornik na parazity, a lepsie je ked skuma toho pacienta..Ja sa tiez bojim ist do toho sama..
@maj98
ahoj ja som citala a to som vela študovala, že jedine Cesol...odporucam aby ho nejaky odbornik parazitolog mal pod kontrolou..neni to sranda. Ja som volala nejakemu panovi doktorovi Pravdovi a dnes sa mu este idem pokusit zavolat, a opytat sa na ten Cesol, a problemy spojene s odcervenim, pretoze ta toxicita je dost zakerna, tie cervy niekde odumieraju, a ktovie co to vsetko sposobuje...ten pan doktor sa vola teda Pravda a predáva velmi draho ten Cesol...zial..Ale ak by som mala peniaze i ked podla mna to je tazky biznis, isla by som za nim nech ma kontroluje, a davkuje on lieky..
@cokidia Zentel sa vyraba, kupila som dnes v lekarni na predpis, len nas zavadzaju, že nie...Treba obist viac lekarni a prosit lekarnikov. Zabera lepšie ako vermox, nam sa vratili hlisty po pol roku.
@celasapremenim mozete mi dat blizsie info ?? dakujem
dakujem velmi pekne za info...mrknem na stranku🙂
@martinago dakujem...no ja som zase citala ze ten thajsky nezabera, ale nemecky ano...ach toto je doba clovek sa musi sam liecit lekari nič, posuvaju nas ako horuce zemiaky a clovek je bezradny...ano su to tazke lieky, tiez myslim ze odbornikom to patri..ale kde su, a prečo za tak draho...
@martinago mne raz dal gynekolog liek na nieco a pritom mi povedal ze to mam v norme, ale ze pre istotu..ja som doma pozrela na nete, ze vysokoziskovy liek pre dotkorov...zahodila som recept od nervov do koša..nech si to berie sam...Hormonalna substitucna liecba sposobuje rakoviny prsnikov.Ja neviem kde to zijeme...