icon

Piercing v pupku vo vyššom veku

motylicek07
6. apr 2021

Ahojte, od mlada som túžila mať piercing v pupku, ale nikdy som nenabrala odvahu. Mám 36, som štíhla, cvičím roky. Neviem či si ho dať, alebo kašľať na to. Poraďte

karelova
6. apr 2021

Absolútne sa neriad cudzimi ludmi a ich názormi, iba ty zijes svoj život. Ked sa ti to paci a tuzis po tom, netreba ani rozmýšľať a daj si ho tam 😊
Od čoho je život ked si nebudeme plniť tuzby a tešiť sa z maličkostí?

miriam11
6. apr 2021

@motylicek07 ako 36 ročná by si mohla mat už ako také vedomosti o tom, že kov v tele nieje bohvieaka výhra. Na nete je kopa článkov o uvoľňovani "chutoviek" z týchto veci do organizmu 🙈

maximiliana
6. apr 2021

@motylicek07 urob tak, ako to citis... ja mam v nose a dala som si to, ked mi tahalo na 32...a cely zivot som tuzila po tetovani, tak som si na 40-ku venovala dve...a je mi uplne jedno, co si kto o tom mysli

babovka2321
6. apr 2021

@motylicek07 daj si, preco nie 🙂 ja ho mam uz 10 rokov a neplanujem sa ho zbavit 🙂

stanulienkat
6. apr 2021

Som nevedela,ze sa este nosi... Riad sa sebou,aj ked po 30 sa mi to zda uz za hranicou vkusu. Duplom ked vidim obeznu babu potetovanu a opirsingovanu.

zuzanockamt
6. apr 2021

@motylicek07 jasné, daj si, ak sa ti to páči...neriaď sa názormi anonymných žien na nete...ja som si dávala tri náušnice do ucha po 30-ke a aj tetovania...teraz budem mať 40 a ešte jedno tetovanie mi pribudne 😊

lius
6. apr 2021

ja sprosta som si dala prepichnut pupok v 18ke a doteraz lutujem, po 2 tehotenstvach vyzera moj pupok otrasne, ta dierka je uplne roztahana, budem aspon odstrasujucim prikladom pre moju dcerku 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
krrisstina
Autor odpoveď zmazal
krrisstina
Autor odpoveď zmazal
whatever1
6. apr 2021

@motylicek07 je to tvoje telo, keď po tom túžis, chod do toho. Už si veľká, už mozes😅, nemusíš sa nikoho pýtať. A hanbiť tiež určite nie. Ja tiez nevidím rozdiel medzi náušnicou a piercingom.
..

xsandrax
8. apr 2021

@motylicek07 ak sa ti to páči, tak si ho daj ☺️ Ja ho mám už 17 r a neľutujem ☺️