icon

PN počas materskej a po materskej

snipa
24. jan 2023

Ahojte, vraj ked pojdem na PN do 7 dni od skoncenia materskej, tak budem dostavat rodicovsky + peniaze za PNku vyratanu na zaklade materskej. Neviete ci mozem ist na PN skor ako mi zacne rodicovsky a bude to platit aj na rodicovskom? Zatial som na materskej ale od februara prechadzam na rodicovsku dovolenku, lenze mam zdravotny problem uz teraz a neviem ako to riesit… mate niekto skusenosti?

Strana
z5
bublinka1426
6. apr 2023

@lienka.7

presne, zjavne tu niektore damy nepochopili, ze ak ma clovek problem, ma ho riesit hned a nie sa este pytat na MK ci ma ist mamina pred alebo pocas Rodicaku na PN. ved je zrejme odrbanie systemu. ..

a este ten krasopisne zaujimavy zaciatok vety od autorky :

''Ahojte, vraj ked pojdem na PN do 7 dni od skoncenia materskej...''

je zrejme ze to cele planuje dopredu 🙈

OMG. yebnuty stat.

lienka.7
6. apr 2023

@maciatkolulu presne tak. A potom ešte témy mam minimalku, ako si môžem zvýšiť matetsku? No jednoducho, plat si odvody v takej výške, aby si mala na vyššiu matetsku aj narok. Jednoduché. Inak ešteže sú aj nejaké max. stropy, lebo takéto socky by boli schopné uz čohokoľvek, len preto aby získali peniaze, ktoré by v zivote ani inak nevideli.
A ďalšia na RD tu potrebuje PNku aby mohla chuderka ist na rehabilitácie a liečenie. OMG 🤦‍♀️🤣 si myslí, že jej zamestnavatel asi žerie seno. 👌🤣
@bublinka1426 nie bubli, ona sa predsa len "informuje" aké má "práva", vies 🤣🤦‍♀️ inak milión tém tu je, že si ešte ani nevedia prečítať, ale donekonečna sa pýtajú to isté ako také teliatka, toto nepochopím 🙈

katarina97
17. jan 2024

Nehnevajte sa, ale myslím si že vaše unáhlené reakcie ktoré sú naozaj nepríjemné, ako napríklad nazývať niekoho koho absolútne nepoznáte hyenou, hovoria len o vašom charaktere a nie o charaktere ženy ktorá sa len opýtala obyčajnú otázku. Možno otec nie je, možno neplatí alimenty, možno si nemôže dovoliť pestúnku ako náhle sa vráti do práce lebo jej možno nemá kto z rodiny pomôcť, bude so zdravotnými problémami v práci zatiaľ čo jej niekto cudzí za nehorázne peniaze stráži dieťa a potom vyčerpaná znovu v tom istom kole s dieťaťom. Mám taký pocit že 80% z vás deti ani nemá keď takto pristupujete. Moje dieťa má 7 mesiacov a vstáva tak 5-6x v noci, nemyslím si že by som fyzicky prácu zvládla aj keby som akokoľvek chcela, možno má aj ona podobný prípad. Viete aká bola jej predošlá práca? Čo ak bola fyzicky náročná, čo ak len nesedela za počítačom a neodpisovala na mailiky. Ste smiešne za vaše hnusné reakcie. Len vy ľudia hneď musíte písať a zverejňovať vaše názory a hneď niekoho obviňovať a urážať. Žena sa opýtala otázku, ak neviete na tú otázku odpovedať tak sa nestarajte. Vaše názory, obviňovania a špekulácie nikoho nezaujímajú, no pevne verím že ste na seba hrdé, no ja by som sa na vašom mieste hanbila.

natalia812
Autor odpoveď zmazal
bublinka1426
27. aug 2024

@katarina97 mozno mozno mozno ...co ako mozno mozno mozno..pocuj a co ty vies o tom ako to zeny zneuzivaju? mnohe zistili ze dlan je plnsia ked zacnu spekulovat,
zmenis nieco? krasotina.

katarina97
27. aug 2024

@bublinka1426 ked zneuzivaju tak to stale nie je moja starost a nezaujima ma to, krasotina 😊

lienka.7
27. aug 2024

@katarina97 ako daňovú poplatlnicku by ta to práveže zaujímať malo... 3/4 z vás tu vadi, ze "cigáni" cucaju systém, ze? Ale keď to robia "gadzovia" tak to je potom uplne ok. Hovorí sa tomu selektívne vnímanie, vies.

bublinka1426
27. aug 2024

@katarina97 tak zneuzivaju aj tvoje peniaze. kedze mam za to ze pracujes a si ekonomicky aktivna dospela osoba.

evka226
28. aug 2024

@katarina97 tým dvom závistlivým ženám to nevysvetlíš, škoda tvojho drahocenného času ☺️

bublinka1426
28. aug 2024

@evka226 aj tebe pekny vecer mamicka

sticker
evka226
28. aug 2024

@bublinka1426 ty si daj už prosím ťa nejaký diazepam alebo čo na ukľudnenie a nezáviď už konečne 😅

milosss7
12. okt 2024

@lienka.7 ty musis byt prepnuta 🤣

milosss7
12. okt 2024

@katarina97 vacsinou tie co komentuju maju za usami este vacsie odzuby ako nejaku trapnu pn a okradaju stat napr na nepriznanom dph v podnikani asi tak, ten co skrieka vacsinou este horsie veci robi...

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
12. okt 2024

@milosss7 🤣🤣🤣🤣 až po tebe moja 😘 milujem tu takéto výkriky do tmy 👌👌👌

Strana
z5