icon

Po sekcií mám stále horúčky ( prsníky ?)

simcika
7. feb 2019

Ahojte,
Máli že to aj vy, že ste po sekcií ( ja teraz 9 dni) a mám od obeda horúčky. Prsníky mám fajn ale že ti môžem mat aj z naliatia a mám ich stále odstrekovat. Robím tak ale horúčky mám stále ... dnes mi urobili kultiváciu z posvy ale žiadny ultrazvuk. Vraj sú horúčky normálne... ale mna dosť vyčerpávajú, včera mi ani paralen nechcel zabrať a vôbec ešte mám kojiť každú hodinu a pól som hore .... prosím vás, januz neviem ako sa mám baviť s lekárom ... mali ste aj vy take stavy alebo máte pre mna nejakú radu? Dakujem

meandbaby
7. feb 2019

@simcika to pre prsniky to byva len kratko a zvysena teplota do 37. A rana je v poriadku?

meandbaby
7. feb 2019

@simcika skus zdravotnici na MK skupinu

simcika
autor
7. feb 2019

@meandbaby áno, že je to ok

simcika
autor
7. feb 2019

@meandbaby neviem to nájsť. Pošleš mi linky ?

janinah
7. feb 2019

chod na pohotovosť po 15tej hod. do nemocnice tam kde si rodila,horúčky nie sú normálne,každý to spichne na prsníky,ale treba nájsť skutočnú príčinu,ja som mala absces v pošve,horúčky,aj ma vyšetrovali,aj sono robili,až potom dr. v pohotovosti ma okamžite bral na sálu na čistenie,skoro som zomrela na sepsu,3 druhy atb...,horúčky po pôrode sa nesmú podceňovať

meandbaby
8. feb 2019

@simcika nevie poslat link cez mobil.🤔😣

simcika
autor
8. feb 2019

@janinah bola som presne tam a urobili mi kultiváciu z posvy ... tak čakám na výsledky. Môj doktor to úplne podceňuje ...

simcika
autor
8. feb 2019

@janinah na sone nevideli nič?

janinah
8. feb 2019

@simcika nie,maternica bola v poriadku,oni hľadali zvyšky placenty v maternici,tie tam neboli...ale dr. ma vyšetrovala aj zospodu a vôbec nevedela založiť zrkaldá,čo tam bol absces v pošve a neriešila to...až potom další dr. o dva dni ma bral na sálu už rýchlo

janinah
8. feb 2019

chod na tu pohotovosť ako ti píšem....a že bude kultivácia? dajú atb a kedy? ak vôbec vyjde nejaký bacil z toho výteru....je možné,že horúčky nesúvisia s pôrodom,že máš inú dg,trebárs zápal moč. ciest,obličky,zuba....rieš to aj so svojim obv. dr,dúfam,že ten je lepší ako gyndoš

simcika
autor
9. feb 2019

@janinah mňa pozrel akoby aj zospodu a ešte robil.tu kultuvaciu... A výsledky budú v utorok..a ty si mala koľko horúčky a po celý deň? Ja ich mávam vždy tam ju večeru
..
Už som z toho unavená. A ešte do toho som po sekcii a kus vstávať k malej.