icon

Pocit ťahania pery do ľavej strany

vanda323
31. dec 2021

Ja uz takto ďalej nevládzem. Stále si buď niečo nahovaram alebo už neviem sama. Mám pocit že sa psychicky zrutim.
Zdá sa mi že mi dolnú peru začalo ťahať do ľava. Som z toho nervózna, vyšetrovala má ale neurologička, a tá skonštatovala že je to ok. Že mi nič není, že ten výpadok zraku vtedy mohla spôsobiť migréna. Som zúfalá neviem či som fakt psychopat alebo čo už. Neviem sa na nič sústrediť. Nevládzem uz takto ďalej! Naozaj nevládzem! Môže to byť aj z toho že nemám v ústach protézu? Ťahá mi mám pocit dolnú peru a protézu mám hore . Len teraz ako sme v nemocnici, tak ju nemám založenú.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
vanda323
autor
31. dec 2021

@zazvorka87 AHOJ, nie cítim sa slabá unavená veľmi najradšej by som spala celý deň

yoxinka
31. dec 2021

Nie je to tá žena, čo tu svojho času vkuse riešila svoj tlak??? Inak, v každej druhej téme všetkým radí a ku všetkému sa vyjadruje 🤷‍♀️.

slovakboy
31. dec 2021

@vanda323 ako som ti už raz písal musíš začať od prvého kroku. Nemysli niekoľko sekúnd nanič. Trenuj nemyslenie. A vypni vnemy na minimum. Správy. Pusti si relaxačnú hudbu a dychaj z hlboká s pomalým výdychom. Potrebuješ ukočírovať svoje myšlienky a nenechať ich behať bez kontroly. Všetko bude dobré neboj sa.

veronikaszabova
31. dec 2021
barbora0308
31. dec 2021

@vanda323 hlavne klud, ak ta videla neurologicka a povedala, ze si OK, tak to bude urcite stresom. Ja som v puberte mavala panicke ataky a raz az tak silny ze mi totalne potiahlo peru dolava. Spoluziaci mi vtedy hned volali zachranku, mysleli si, ze mam porazku, ale uz v sanitke skonstatovali ze je to stres, dali mi injekciu na ukludnenie a vsetko sa vratilo do normalu. Potrebujes sa dat psichycky doporiadku, drzim palce 🍀!

yoxinka
31. dec 2021

@veronikaszabova
Veď tej už poradil celý modrýkoň úplne VŠETKO 🤦‍♀️

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
asocial
31. dec 2021

@vanda323 ako tak sledujem tvoje prispevky - je to podla mna psychika..

sabca_m3
31. dec 2021

@vanda323 ja som mala dávnejšie take náročné obdobie a psychika. Tahalo mi cely sanku doslovne. Budila som sa vela krat ze mi vykrica sanku, nasadiť pravidelné magnezko to mi pomohlo a dat sa psychicky ako tak dokopy, bude dobre-inak si pripustat nemôžeš. Drzim palce

vanda323
autor
31. dec 2021

@daren1 Haha vtipné veľmi 👍🤗

vanda323
autor
31. dec 2021

@sabca_m3 Ďakujem, beriem pravidelne Magnosolv no.mam pocit že už nepomáha

loginexistuje
31. dec 2021

inak preco nemas zalozenu protezu ked si v nemocnico ako sprievodca ? a radit uz bema zmysel tolko co sme sa naradili a nevedie to o nicomu a je to uz peknych par rokov (ratam aj ten nicka predtym

vanda323
autor
31. dec 2021

@asocial Myslíš? Aj ja si to asi myslím. Kedysi som bola iná plná života, elánu, neriešila som vecí....život ma bavil

julie19
31. dec 2021

Ahoj, ja tá registrujem už dlhšie ale nerada komentujem veci ohľadom zdravia lebo nikdy nevues komu “zle poradis” aj keď nevedome… ale nedá mi to teraz lebo svojho času mala moja mamina takéto problémy s psychikou že sa strašne sledovala a každá prkotina bola pomaly príznak rakoviny 🙄… takže z pohľadu rodiny takéhoto človeka ti poviem že to malú tvoj muž a tvoje deti veľmi ťažké, lebo tá vkuse vidia ako sa trápiš, sleduješ sa, vkuse umierať alebo máš panické a nervové záchvaty… ani si nevies predstaviť aké protichodne pocity majú ľudia okolo teba… na jednej strane ta chcú chápať, milujú ta, chcú ti pomôcť ale nevedia ako 🤷‍♀️ Na druhej strane im bohovo letieť na nervy lebo vedia že to nie je posledný prípad kedy si nájdeš na sebe nejakú chorobu a koniec takýchto hypochondrickych prejavov je v nedohľadne … ak ti môžem poradiť, skús sa zamerať na svojich blízkych na to ako im pomôcť, uvedom si ako ich svojimi problémami zaťažujes a snaž sa im to uľahčiť aspoň tým že sa nebudeš toľko venovať sebe a každému svojmu “príznaku” ale budeš sa venovať im 👨‍👩‍👧‍👦… či chceš byt radšej ako tie ženy co už pomaly dva dni po sexe na sebe sledujú príznaky tehotenstva, potom testujú pomaly týždeň pred ms a veria že vidia dve čiarky na teste aj keď im tu polka koňa vraví že nie a nakoniec aj keď dostanú ms tak sa ešte držia myšlienky že však sú aj ženy co mali ms aj keď boli tehotné a to je určite aj ich prípad … človek ich chápe aj ľutuje aj sa na nich pobaví ale tie osoby vo sú v ich okoli, ich partneri a rodiny to určite neberú úplne ľahko keď vidia ako sa ich blízke osoby trápia a potom oplakávaju aj to co nikdy nemali … fakt naozaj držím ti palce aby ti bolo lepšie a verím tomu že lepšie ti bude keď zmeníš myslenie a prestaneš sa toľko sledovať 🤞❤️

vanda323
autor
31. dec 2021

@slovakboy Ahoj, rada čítam tvoje rady, no ako sa to dá na nič nemyslieť? Fakt som to skúšala , minule som si rozprávala nasobilku ...a také veci alebo si dávam hodne ťažké príklady na sčítanie odcitanie...atď....ale nejde to

veronikaszabova
31. dec 2021

@julie19 krasne napisane

vanda323
autor
31. dec 2021

@yoxinka Ach Jaaj aká si hneď zlá...

hebba25
31. dec 2021

Vanda ak máš trpnutie okolo úst nasad si calcium, mne povedala endokrinologicka, že je to prejav nedostatku vápnika. Ak užívaš antidepresiva, nasad si k nim aspoň sedatif PC alebo guajacuran. To dávajú aj tehotným. Držím ti moc moc palce. A keďže si silno veriaca, nájdi si modlitbu na uzdravenie a modlí sa ju denne. Keď budeš veriť, že ti to pomôže, tak to tak bude. Ja som si tak vsugerovala, že mi pomáha náramok z dumortieritu, ktorý je proti úzkosti a depresii.

vanda323
autor
31. dec 2021

@loginexistuje Nemám ju založeniu lebo som si doma zabudla tablety do nej.
Viem že mi uz veľa radíte, a som vám za to naozaj vďačná len už nevládzem naozaj! Neviem ako to opísať! Aj sa to bojím vysloviť

vanda323
autor
31. dec 2021

@beata_k Ďakujem ti za povzbudenie ♥️

rubinka
31. dec 2021

@vanda323 - Ahoj už dlhšie sledujem tvoj stav a som dosť prekvapená, že náhle taká zmena. Odkedy máš tieto problémy? A čo bolo spustačom? Aký je dôvod týchto tvojich pocitov?

loginexistuje
31. dec 2021

@vanda323 oslov tam v nemocnico lekarov nech to zavolaju psychoatra a daj sa na psychitriu hospitalizovat taketo veci nie su sranda ak to uz proste takto vnimas nastavia liecbu do porodu a potom i po porode

hebba25
31. dec 2021

Môžeš mať aj obsedantno kompulzivnu poruchu, ktorá sa prejavuje vtieravymi myšlienkami a preto je pre teba veľmi ťažké "nemyslieť".

vanda323
autor
31. dec 2021

@julie19 Ďakujem ti za názor aj z druhého brehu ako sa povie. Je to inak veľmi zvláštne čítať že môže tento môj stav ísť niekomu poriadne na nervy. Občas sa stane že manžela zobudím že mi je zle. On mi rýchlo ide pre liek , spraviť magnézium a rozprávame sa až kým po lieku nezaspím. Nechcela by som ho preto stratiť je veľmi chápavý a ohľaduplný....len ja už nevládzem

vanda323
autor
31. dec 2021

@hebba25 Obsedantno ? To ani neviem čo je

yoxinka
31. dec 2021

@vanda323
Ahoj, ja vôbec nie som zlá. Ja osobne som ti už xkrát písala všetko to, čo ti píšu ľudia, ktorí ťa tu zachytia náhodou prvýkrát. Stále dokola píšeš to isté, ľudia ti dookola píšu to isté a zároveň každému v každej téme radíš, čo má robiť … tak ja neviem … neviem si predstaviť, čo robíš doma naživo, to musí byť riadna haluz. Ja som s tebou mala súcit a fakt som sa ti snažila pomôcť kedysi, ale to je ako hrach hádzať na stenu. Už si sa raz z koníka porúčala, lebo si tu bol vkuse a jedna holka ti odporučila, nech kašleš na koňa a ideš reálne žiť, venovať sa deťom a rodine. Chvíľku si tu nebola a teraz už dlhšiu dobu zas a zase si ideš to isté dokola. Vie o tomto tvojom vypisovaní tvoj manžel?

vanda323
autor
31. dec 2021

@loginexistuje Nechcem tu robiť paniku aby som nevystrasila Emku iná potom bude plakať

vanda323
autor
31. dec 2021

@rubinka Ahoj, ja uz som sa v minulosti liečila, liečba bola účinná , povedala by som že mi pomohla aj viera v Boha veľmi že má uzdravila. No spúšťač bol asi Covid v októbri...od vtedy sa to len zhoršuje