icon

Pocit ťahania pery do ľavej strany

vanda323
31. dec 2021

Ja uz takto ďalej nevládzem. Stále si buď niečo nahovaram alebo už neviem sama. Mám pocit že sa psychicky zrutim.
Zdá sa mi že mi dolnú peru začalo ťahať do ľava. Som z toho nervózna, vyšetrovala má ale neurologička, a tá skonštatovala že je to ok. Že mi nič není, že ten výpadok zraku vtedy mohla spôsobiť migréna. Som zúfalá neviem či som fakt psychopat alebo čo už. Neviem sa na nič sústrediť. Nevládzem uz takto ďalej! Naozaj nevládzem! Môže to byť aj z toho že nemám v ústach protézu? Ťahá mi mám pocit dolnú peru a protézu mám hore . Len teraz ako sme v nemocnici, tak ju nemám založenú.

librarian
1. jan 2022

@yoxinka veru. jednoducho nepoučiteľný človek. ľútosť si zaslúžia iba tie deti, tie sú v tom celom nevinne. ona a jej manžel rozhodne nie.

vanda323
autor
1. jan 2022

@librarian Si normálna prosím ťa? Moje deti majú všetko čo potrebujú a ešte oveľa viac tu nemáš žiadne právo má takto urážať

librarian
1. jan 2022

@vanda323 nemajú všetko. po materiálnej stránke možno majú. ale už dlho nemajú mentálne zdravú matku. a to je najviac. kľudne sa na mňa hnevaj, hysterči, ja sa iba pousmejem. nič pre mňa neznamenáš. ale jediný, na koho by si sa mala hnevať, si ty sama. lebo problém si ty. iba ty.

daakotaa
1. jan 2022

@hebba25 trpnutie okolo úst spôsobuje tetania a aj trpnutie hrdla...nedostatok Mg a aj Ca

vanda323
autor
1. jan 2022

@librarian Ja sa na teba nehnevám, ale vyjadrovať sa o niekom tak škaredo a povrchne ako keby si ty bola nad človek je fakt ohromné 👏👏👏👏
Či pre teba niečo znamenám alebo nie bola pre mňa zbytočná informácia!

sulejmanka
1. jan 2022

Darmo sa hneváš na @librarian ale má 100 precent pravdu. Nezdá sa ti že sa prilis sleduješ? Veď je tu more diskusii s témami okolo tvojho zdravia... Nevidím na ľavé oko, zápcha, hodnoty železa, pulz.... si v každej diskusií... Prečo ten čas nevenuješ svojim trom deťom? Deti majú opatrovateľku a možno materiálne všetko zabezpečené, ale to najhlavnejšie im chyba... mama ktorá si všíma v prvom rade deti a až potom seba. U teba je to presne naopak

librarian
1. jan 2022

@vanda323 tvoje neustále virtuálne výlevy o tebe krásne vypovedajú. my ťa tu poznáme veľmi dobre. 🙂 jasné, že sa ti nepáči, keď ti niekto napíše pravdu. žiaľ, momentálne si psychická troska, neznesieš realitu. chceš čítať klamstvá, nežne zaobalené, s trblietkami. tak si s rubinkou vymieňaj súkromné správy, keď znesieš iba klamstvo, virtuálne hladkanie. a rochni si vo svojom nešťastí po zvyšok života. očividne sa v tom vyžívaš, baví ťa to.

mondolina
1. jan 2022

@vanda323
vieš pekné reči, ktoré preferuješ ti nepomôžu...povedala ti to tvrdo, ale trefne.
možno, preto, aby si už konečne otvorila oči.
ty nie si hlúpa žena, len sa stále spoliehaš na iných....
muž, babka, ženy na MK....
ty vieš presne čo máš robiť, tak to rob.

librarian
1. jan 2022

@sulejmanka ďakujem ti. 🙂 vieš, kým sa hnevá na mňa, považuje ma za zlú, bezcitnú, šikanujúcu, nemusí sa kriticky pozrieť na seba. je to lákavé, bezbolestné. tak po tom rada lačne chňapne.

vanda323
autor
1. jan 2022

@mondolina Možno to povedala trefne , momentalne som na Tom ozaj zle , a to užívam AD.
Ale povedala to škaredo, ja takto komunikovať s ľuďmi neviem. Vždy sa snažím byť milá ku každému lebo neviem kto a aká povaha sedí na druhej strane a ako veľmi sa ho moje slová až môžu dotknúť. Mňa sa to napríklad veľmi dotklo. Ale to už je jedno....

vanda323
autor
1. jan 2022

@sulejmanka Ja sa na nikoho nehnevám. Každý má právo na svoj nazor. A áno mám pocit že sa až príliš sledujem ale čo mám robiť? Beriem lieky magnosolv nič nezaberá som ozaj zúfalá vie to niekto chápať? Už nevládzem a to ani nepíšem o mojich myšlienkach....

mondolina
1. jan 2022

@vanda323
spýtam sa....nemusíš odpovedať
prečo ste išli do 4 dieťaťa?
veď si sa tešila do práce, zmena prostredia, iné myšlienky, a zas si si psychiku rozhodila tehotenstvom.

yoxinka
1. jan 2022

@vanda323
Tak buď milá hlavne k svojim deťom. Vypni internet a modrého koňa a choď sa im naplno venovať! Ja keby chcem, dokážem roky živiť modréhokoňa svojimi zdravotnými problémamy, lebo bolo by čo písať, aj rodinné trable mám, aj psychické … ale to, čo tu stváraš ty je CHORÉ. A mňa najviac štve, ako tu zo seba robíš chuderu a najväčšie chúdence v tomto celom sú tvoje deti a muž!

sulejmanka
1. jan 2022

@vanda323 daj si do vyhľadávania na fóre svoje meno.... Uvidis koľko diskusii si vytvorila. Potom sa opýtaj sama seba, do kedy chces takto žiť. Opatrovateľku zredukuj, venuj sa detom, domácnosti, mužovi. Choďte spolu von, upeč s deťmi koláč, vyuptratuj detskú, večer čítaj knihu. Čokoľvek. Garantujem ti že keď budeš mať denný program, nebudeš mať čas sledovať sa. Lebo toto či robíš je extrém. Tvoje deti budú za pár rokov spomínať na zážitky s kamarátmi, opatrovateľkou... Ale nie s mamou.

vanda323
autor
1. jan 2022

@mondolina Kľudne ti odpoviem. Chceli sme. Obaja. Bola som už v pohode a tak som si myslela že sa mi to už nemôže stať! No je to ešte horšie ako pred tým...

loginexistuje
1. jan 2022

@vanda323 ake mas myslienky ? su opakujuce sa ?

miskakyska
1. jan 2022

@vanda323 zapamätaj si jedno☝️najhoršie na mk sú sovy,ktoré neprispievajú,len striehnú a čakajú na príležitosť,kedy vylezú a človeka sundajú...tie sú najzákernejšie,tvária sa,že tu nie sú,ale vedia o všetkom a o všetkých...vedia kde si prispela,presný čas,dátum,komu si čo lajkla,komentovala...
Kašli na to,vypni koňa,hoď sa do kľudu,prídeš na iné myšlienky...tieto Ti moc nepomôžu v momentálnom stave a situácii...nič im nepíš,nevysvetľuj..nie si im nič povinná vysvetľovať...

mondolina
1. jan 2022

@vanda323
a koľko si bola v pohode? veď november 2020 ti ešte bolo zle...
ja sa už nebudem vyjadrovať, nech sa ti darí.

yoxinka
1. jan 2022

@miskakyska
Tak takto. Tá pani založila toľko tém až strach. Ja osobne som jej radila tak veľa krát, že ani nezrátam, kým som si neuvedomila, že tá žena točí furt to isté dokola. Ja nikoho nesledujem ani na nič nestriehmem, ale tejto ženy je tu proste VEĽA a FURT!

neilei
1. jan 2022

@vanda323 Ak máš fb, skus skupinu "úzkosti a panicka porucha" ..tam sú ľudia s rovnakými alebo podobnými problémami ako máš ty...V komunikácii sú milí a slušní, dokážu dodať energiu, podporiť, povzbudiť a majú aj skúsenosti, kt. Ti môžu pomôcť. Ťažko ti môže v tomto radiť niekto,kto tieto stavy reálne nezažil. Aj keď to môže myslieť dobre, môže narobiť viac škody ako osohu.

slovakboy
1. jan 2022

@vanda323 áno
@rubinka má pravdu. Si láskavá. A to je aj to čo potrebuješ teraz. Vnímať svet ako svet láskavosti a dobroty. Lebo svet okolo teba je taký, aký chceš aby bol. Nalaď sa na tie dobré stránky tohoto sveta. Ako na to ti napovie aj tento vtipný rozhovor. Nasmeješ sa a aj poučíš.

https://www.youtube.com/watch?v=eUvpuYNvMH4
rubinka
1. jan 2022

@vanda323 - Najlepšia rada vypnúť MK, nič dobré ti to neprináša len ďalšie depky a úzkosti.Chod von prevetraj si hlavu a začni sa tešiť zo života napríklad aj z toho malého človiečika ktorého v sebe nosíš. Boh bol k tebe veľmi štedrý, dal ti 4 deti. Tak sa teš, zameraj sa na nich a kašli na názory žien na MK. Choďte von, zahrajte sa spoločenské hry, čítaj im knihy atď. Večer si ľahni čítaj si nejakú knihu, vypni a relaxuj. Neumieraš, nič sa nedeje všetko je to v tvojej hlave. Každý deň si dopraj aspoň hodinu oddychu a ticha a zhováraj sa s Bohom ako s najlepším priateľom, uvidíš pocítiš v sebe úľavu a pokoj. To je liek ktorý potrebuješ, nie rady žien na MK. Zver to všetko Bohu a bude dobre. Fakt sa odstrihni od tohto virtuálneho priestoru lebo tu dostaneš akurát tak spŕšku ďalšej kritiky a to fakt nepotrebuješ. Dôležité je že si uvedomujes čo robíš zle a myslím že aj vieš čo máš robiť len čosi ti v tom bráni. Čo to je na to už musíš prísť sama ale určite sa nemýlim ak poviem že nie som na tom duchovne dobre tak ako v čas keď si už nemala tieto problémy.

zuzi0911
1. jan 2022

@vanda323 skus si ešte variť nsor medovku. Tu myslím, že môžeš počas tehotenstva... A naozaj.
Nerieš, n3skeduj. Lebo tým si len príznaky znásobujes a fungovanie znižujes...
Si zdravá..

hebba25
1. jan 2022

@daakotaa ved presne toto som jej písala, že si ma dat magnézium aj calcium

sonka333
1. jan 2022

@vanda323 neviem kto si....a ake problémy máš no prvýkrát toto tu čítam...poviem resp. Napíšem ti svoj príbeh:Mám 30 r.a 14 ročnú dcéru...chodievala som do práce a dlhé roky sme sa snažili s manželom o druhé dieťa....ja som typ že k lekárovi iba keď umieram "....proste podlá v liečbe a nedbala som príliš o svoje zdravie...a ani mi nikdy nič nebolo vážne...takže tak....jedneho dňa manžel ochorel a mal podobné prejavy ako ty:brnenie pier,bušenie srdca potom následný strach o svoj život atď...nakoniec po kadejakých vyšetreniach mu bola diagnostikovaná neurogenna tetania a mal aj zápal dvanástnika a hpp-pylori....liečil sa a po čase všetko prešlo až jedného dňa bol u veštkyni resp. Liečitelky..prvýkrát vo svojom živote a tá mu dosť pomohla a povedala mu že budeme mať syna a po čase ochoriem...keď mi to povedal vynadala som mu že načo tam bol a bla bla...veď to poznáte...nedôvera atď...a o 2 roky nato sa naozaj podarilo a ja som otehotnela...porodila som...a po mesiaci som začala mať zdravotné problémy.. od toho dňa som už neustále mala v mysli len to čo povedala ta liečitelka...a začala som mať neuveriteľný strach o dieťa o seba že čo ak umriem a ho tu nechám atď...proste neskutočne niečo...zrútil sa mi svet ...len na rozdiel od teba ja mám aj dosť zle výsledky krvi a ďalšie zdravotné problémy ktoré tu rozoberať nebudem...ale poviem ti jedno...psychika je veľký Pán 🙏buď šťastná že si zdravá...a pozri sa na to aj tak že sú ľudia kt.su naozaj chorý a ako zabránia prípadnému úmrtiu?strachom?určite nie...tým že sa človek bojí tym nezmení nič...iba si znepríjemňuje ešte viac život....držím ti palce nech si čím skôr uvedomíš že každý tu ma svoj čas ,niekto menej niekto viac ale strachom si ešte nikto život nepredĺžil,naopak zhoršuje to všetko....pretože vtedy si človek navodí také veci že až "....

ukulela
1. jan 2022

@rubinka ok, zozen si vlastne cisla z patologie. Chodte uz do prdele so sprisahanim vsetkych medii...
Primarka covidoveho ara v ke v nemocnici, ockovana, tehotna, ludia jej vypisovali na fb a nie ze prorokovali, ale zelali postihnute dieta. A ako sa pise, pred 200 rokmi sa v novinach pisalo, ze po vakcine proti kiahnam narastu ludom kravske hlavy... a btw, vies, kolko ludi umrie po paralene? Kolko ich ma vedlajsie ucinky, kolkoriesi ucinkypred tym, ako si drbnu ibalgin? Autorka je inteligentna, uvedomuje si svoj problem, preto si myslim, ze ma na to vyhodnotit pre a proti. Navyse pisem, nechsa ockovania neboji, ze ockovat ju nedonutia. A o0ravim, na svk mame potvrdenych 7 umrti v pravdepodobnej suvislosti s vakcinou.

ukulela
1. jan 2022

@vanda323 a teda sorry, ze som reagovala na temu vakcina. Len som podotkla, ze toho, ze ta niekto nasilu donuti, sa bat nemusis. Bodka. Nepacia sa mi agresivne reakcie na tvoj problem. Uz len preto, ze sa liecis. Ako som pisala, konzultuj so psychologom a kontaktuj psychiatra, nech nastavi inu liecbu. Cim skor. Aby sa to nerozvinulo do nejakej poporodnej depresie. Drz sa.

vanda323
autor
1. jan 2022

@ukulela To nič , ja sa nehnevám.
Áno , hneď ako nás pustia z nemocnice pôjdem k MUDr. Len či sa tam dostanem . Emka má salmonelozu, a ja už dnes tiež nejak hnačkujem. Tak ak sa aj u mňa potvrdí bude to zložité .

ukulela
1. jan 2022

@vanda323 volaj, konzultuj... takato dg sa da aj online konzultovat. Volaj a ziadaj aj za cenu, ze si to zaplatis. Dobry psycholog ti pomoze.

ukulela
1. jan 2022

@vanda323 inac, ja ta obdivujem, ako romska rodina a romka musis celit velkym predsudkom. Pritom mas skvelu pracu, mozes byt mnohym vzorom.