icon

Pomohol vám na vzniknuté strie Bi-Oil?

janinna11
5. aug 2013

Kocky, mamicky, aj nemamicky, tie, co trapia strie, ci uz na brusku, bokoch, prsiach, pomohol vám Bi-Oil? Teraz ho casto propaguju v reklame, ci v mediach alebo casopisoch, je to opat len tah, alebo stoji za to vyskusat ho? Mne osobne vyhovuje rada na celulitidu a strie od Vichy, ale rada vyskusam aj nieco nove, ak je to ucinne, je mi jasne, ze strie nezmiznu, to nejde, ale ci sa aspon trosku upravil ich vzhlad 🙂 Viem, ze vela zien to trapi, tak piste, mozno poradite viacerym 🙂

Strana
z3
bballa
28. aug 2016

@vikkyna 👏👏👌👍👍👍👍

gabona1
29. aug 2016

Ahoj, mne teda nepomohlo vôbec nič, žiadne kozmetické prípravky, vrazili som do nich veľa peňazí. Je to len reklama, ale účinok nulový. Jedine operácia, ale to som neriešila.

lilu74
29. aug 2016

Bi-oil by som skusila mozno na jazvy...proti striam som pouzivala bepanthen krem a nemam ani jednu.

maggda1
25. aug 2017
Používateľ maggda1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od maggda1.

súhlasím s vyššie uvedenými radami - najlepšia je prevencia 🙂 mne veľmi pomohol na bruško tento olejček od Weledy (https://www.notino.sk/weleda/pregnancy-and-lactation-tehotensky-osetrujuci-olej-na-strie/ )

didaa
28. nov 2017

@miushik765 a kolko kg si pribrala? To je tiez podstatne pri vzniku strii

Strana
z3