icon

Poraďte dobrú prírodnú Bio kozmetiku

slivkovajanuska
18. jún 2014

Žienky, potrebujem od Vás rady a tipy. Hľadám pre seba nejakú dobrú prírodnú bio kozmetiku a myslím tým všetko, od telovej a vlasovej kozmetiky, pleťovej kozmetiky až po opaľovací krém, samozrejme nemusí byť všetko jednej značky. S čím máte dobré skúsenosti? Ďakujem

lindusss176
22. okt 2015

Jednoznacne mi si objednavame cez internet prirodnu nemecku kozmetiku Sanct Bernahrad. www.naturonline.sk táto kozmetika je priam bozska. Je za dostupne ceny a v ponuke maju vsetky mozne vyrobky. Ja mam z tade asi vsetko sprchovy telove mlieko, mydlo, sampon,tonikum, krem, odlicovaciu vodu, ampulky na vrásky tie su suprove, dokonca aj doplnky vyzivove si z tade objednavam, atd....Aj detsku radu ESKIMO tu kupujem malej ta je vhodna aj pre babatka aj ludi so psoriazou a atopickym ekzemom, proste je urcena pre citlivu pokozku. My sme spokojny cela rodina s touto kozmetikou. TOP KVALITA. Ja si ju proste neviem vynachvalit, som max. spokojna.

e.vacka
22. okt 2015

ja môžem odporučiť kozmetiku od Karla Hadeka. Tá je uplne top. super sú olejčeky pre bábätká aj pleťová kozmetika pre dospelých. Vychytávka pre mňa je balzam na intímnu hygienu Femishea. Pri nachladnutí natierame malej hruď Proatemom, kupeme v eucalyptovom oleji, . A regeneračné olejčeky na pleť su úplne úžasné. Ceny sú dostupné a strašne dlho mi vydržia krémiky, stači fakt málo.

womankc
22. okt 2015

@zitaje zuby môžeš umývať kokosovým olejom , moja kamarátka tak používa aj dcéra moja to robí ja som ešte neskúšala

akzujs
27. okt 2015
Používateľ akzujs je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od akzujs.

weleda kozmetika, na tvar telo vlasy zubky i do kupela 🙂 aj na citlivu plet, krasne vonajuce produkty

anika44
26. jan 2016

Ja by som určite odporučila kozmetiku od firmy sireal. Ja mám velmi dobré skúsenosti .

lili176
26. jan 2016

sanct bernhard prirodna nemecka kozmetika. Velmi odporucam ponukaju siroky sortiment kvalitnych vyrobkov www.naturonline.sk

luc22ka
28. jan 2016
Používateľ luc22ka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od luc22ka.

za mňa môžem odporúčiť túto značku http://www.pevoniaeshop.cz/ ...ja i mamka si ju nemôžme vynachváliť

biokozmetika
28. jan 2016

Ak máte záujem o prírodnú kozmetiku vrelo odporúčam bio kozmetiku Pure Elements. Je to čisto prírodná kozmetika bez umelých konzervantov a alergických vôní. Ja osobne som mala v tehotenstve výbornú pleť ale dcérka sa narodila s veľmi citlivou a aknóznou pleťou- najprv to bolo, že sa po pôrode čistí (aj keď to trvalo veľmi dlho a nič nepomáhalo) a potom nám na niektoré potraviny ostala kontaktná alergia (najprv paradajky- to nám časom úplne zmizlo a teraz citrusy). Celkovo má veľmi náročnú pleť a ozaj ju treba stále po jedle hneď umyť, čo dosť vysušuje. Aj teraz v zime sa jej objavujú na brade a líčku suché miesta. Používame detský krém od Pure Elements a krásne jej to mizne a hojí sa (s bio kozmetikou trvá akékoľvek liečenie pleti dlhšie ale je trvácnejšie a menej agresívne).

mirkaza
28. jan 2016

saloos

reiva
31. jan 2016

Ja odporúčam Flawless by Sonya alebo Fleur de Jouvence.

betka22betka
21. feb 2016

vidím že tu nikto nepozná prírodnú kozmetiku, vyrobenú vo Švajčiarsku, je to JUST, ochotne poradím, pýtajte sa

lipka390
14. mar 2016

Mozem ti odporucit prirodnu kozmetiku Sirael. Pozri si na stranke: http://renatalipovska.sirael.sk/

maca283
14. mar 2016

@betka22betka poznam a pouzivam

lulutsija
18. mar 2016

Odporucam prirodnu kozmetiku Sirael - bambucke masla, kokosove oleje, rastlinne oleje, masazne oleje, konopna kozmetika, manuka, tea tree oil, doplnky stravy, kava a caje s hubou Reishi, ...
http://lucianovotna.sirael.sk/novinky/15/vitajt...

erika3005
22. mar 2016

Ja osobne používam kozmetiku od firmy Forever living.Výrobky si môžete kuk tu :
https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Sho...

Mne kozmetika od nich pomohla vyriešit akné ,ktorým som sa trápila dlhé roky 🙂

Ak by ste mali záujem o nejake info rada poskytnem 🙂

ivonka133
31. mar 2016

Pozerala som sa na ich stránku. mirkaza . Aké výrobky od nich používaš? Ceny majúveľmi prístupné.

janka874
31. mar 2016
Používateľ janka874 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka874.

kokosovy olej na zubky? to ozaj pomaha? 🙂

womankc
31. mar 2016

@janka874 no fakt, len teda nedá to žiadnu sviežu vôňu, ale aj sa zúbky obielili

janka874
31. mar 2016
Používateľ janka874 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka874.

@womankc tak vonu to neda to mi je jasne, ale o bielenie mi ide 🙂 lebo uz som rozmyslala ze pojdem na normalne bielenie ale ak by to slo aj touto cestou. No vecer vyskusam hned 🙂

llaurita
31. mar 2016

@erika3005 Ahoj, a co konkretne ti pomohlo na akne?? Ja mam 30 rokov a stale bojujem s akne, je to trochu lepsie, odkedy pijem domaci kefir ale stale nie uplne OK... Dakujem

brcka252
31. mar 2016
Používateľ brcka252 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od brcka252.

@llaurita skus do stravy zaradit co najviac potravin ktore obsahuju vitamin a ;) a ak to nebude stacit tak potom v tabletkovej forme. Mne sa to osvedcilo.

womankc
31. mar 2016

@janka874 no moja kamarátka fajčí a má rada aj červené vínko a ona si to drhne takto a si to pochvaľovala a aj dcéra moja to skúšala a tiež mala pekne čisté tie zúbky , ja na sebe to odskúšané nemám

dagmar20
7. jún 2016

Ahojte, prosim vas mate skusenosti so ZAO dekorativnou kozmetikou? Je kvalitna a naozaj prirodna ??? prechadzam na cisto prirodnu/bio dekorativnu kozmetiku, ale nemam ziadne skusenosti ohladom bronzerov make up atd.
Dakujem 🙂

naturonline
Odpoveď bola odstránená
makodob
20. sep 2016

@dagmar20 ahoj, skúšala si zao kozmetiku, tiež by som na ňu chcela prejsť ale nenašla som žiadne recenzie. dakujem 😃

zabka788
20. sep 2016
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

Tiež hladám niečo prírodné, bonusom by bolo netestované. Ide mi hlavne o krém na tvár- tam najviac zaostávam v starostlivosti 😒

gab_riella
24. sep 2016
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

@zabka788 noo tak starostlivost o plet musis hned napravit! 🙂 myslene v dobrom- tiez som bola neporiadna a plet som si necistila, nekremovala a mam vrasiek viac ako moje kamaratky :/ za seba mozem doporucit kremy od priody, neviem ci poznas, ale mozno by is is tam nieco nasla, minimalne zacat nocnym kremom na regeneraciu 🙂

d4d4
25. sep 2016

@dagmar20 @makodob ahojte baby, skusali ste zao kozmetiku? tiez planujem, ale docela drahe tak ci sa naozaj oplati

makodob
26. sep 2016

@zabka788 ahoj, ked mozem poradiť, tak pletovu kozmetiku pouzivam od natura siberica a ani jeden vyrobok, ci uz krem na tvar, nocny a denny, ci uz sampon, sprchový gel, atd bol skvelý, az som bola prekvapena, ze je taka dobra 🙂 a v starostlivosti o plet by si mala zacat 3 krokmi a to nejaky gelik na cistenie, alebo pena potom pletova voda a kremik (ak sa da denny a nocny). ja pouzivam radu na zmiesanu plet a som naozaj prekvapena, lebo predtym som pouzivala dost drahu kozmetiku a toto je o tretinu lacnejsie a este lepsie 🙂

momoqui
26. sep 2016

Neviem ci je to cisto prirodna kozmetika alebo bio ale ja odporucam kozmetiku Equilibra. Da sa kupit v Dm bohuzial na slovensku je velmi malinky vyber ale vyrabaju vsetko od samponov cez kremy mydla detska kozmetika aj vitaminy a vyzivove doplnky ...