Poraďte dobrú prírodnú Bio kozmetiku
Žienky, potrebujem od Vás rady a tipy. Hľadám pre seba nejakú dobrú prírodnú bio kozmetiku a myslím tým všetko, od telovej a vlasovej kozmetiky, pleťovej kozmetiky až po opaľovací krém, samozrejme nemusí byť všetko jednej značky. S čím máte dobré skúsenosti? Ďakujem
Kocky co hovorite na prirodnu kozmetiku Weleda a Lavera? Naozaj su uplne prirodne? Nie je to len taky blaf?
Ja som uz mala vsetko mozne.co sa tyka saloos pouz.uz dlho hydrofilny odlic.olej, neutralny al.arganovy-odlici a vycisti,super cena,ma ho niekolko eshopov.lavera ma podla mna super veci tiez napr sprchove gely a sampony bez voni,syntetik...vzdy porovnavam kvalitu vs cenu.weleda moc nie z viac.dovodov...a dekor.kozm. tiez napr sante ktore ma super makeupy za dostupne ceny, korektory a celu dekor.kozm.este zo slov.je vyborna dulcia,nieco drahsie,treba asi vyskusat.cim kratsie kremy vydrzia co sa dat.spotreby tyka tym lepsie samozrejme...dekorat.kozm.byvaju dost predrazene, ale vzdy sa da vybrat nejaky vyrobok...napr.coleur carameul mam tiez rada len drahsi.zao som neskusala ale tie ceny no hroza🙂)) ak by ste chceli poradit konk.nirco z dekorativy dajte ved....
Za mna jednoznacne slovenska znacka www.dulcia.sk
Odporúčam sestru,ktora sa s vášňou venuje výrobe prir.vyrobkov(aj diplomku robila o bylinkách).Využíva lokálne bylinky,slovenska príroda je silná.Napr."anti-age"sipkovy krém,vlasovy simulátor,zubnu pastu z viacerých bylín,atd.fcb mataslnko a mail mataslnko@gmail.com .keď sa ozvete,rada vám pošle ponuku.
@sam2 weleda je z (naj)lepších kozmetik,ma vysoké štandardy,ocenenia,tiez si sama pestuje biobylinky do výrobkov...osobné poznám slovenského riaditeľa,velmi čestný,vzdelany,stedry ekobiocloviecik.
Lavera tiež z kvalitnejších.
Zdravim Vás, už ste našla to pravé
ja si dosť potrpím na kvalitnú bio-kozmetiku a je podľa mňa smutné, že na mnohých internetových obchodoch s drogériou (okrem echt BIO) ju nedostať -_- z tých internetových parfumérii so širším spektrom ponuky mám za seba vyskúšané www.notino.sk, s ktorým som spokojná
@maggda1 napodobne... bravam od nich roky, balzam po holeni, pansky parfem, sem tam nejaky darcek a za seba mozem odporucat
ahoj, ja pouzivam na tvar kremiky zo znacky nuance, na vlasy a telo mam naturu sibericu, alebo soaphoriu. snazila som sa vyberat taku kozmetiku bez parabenov, silikonov a vsetkych tych nedobrych veci 🙂
Mozem odporucit Weledu, pouzivam ju uz par rokov a som velmi spokojna so vsetkymi vyrobkami. Postupne na nu ucim aj celu rodinu, je to bio kozmetika, dostupna aj v drogerii (DM), netestuju na zvieratkach, pouzivaju kvalitne suroviny. Predavaju kozmetiku na cele telo, vlasy, nechty, tiez bylinne sirupy a rozne pripravky na poranenia/postipania hmyzom atd. Urcite neolutujes 🙂
baby ja odporúčam slovensku prírodnu kozmetiku ... spokojná som so Soaphoriou ,,,
Keď si občas čítam zloženie pleťových krémov a mliek tak premýšľam, či sa nemali naše staré mamy lepšie, keď sa umývali v potoku. Len bohužiaľ dnes nenájdem dostatočne čistý potok ☹
ja mozem odporucit sampony a ine... treba preklikat...
https://www.chininovakozmetika.sk/kategoria/sam...
Po viacerých negatívnych skúsenostiach dávam výlučne na doporučenie našej kožnej lekárky
Máte odskúšané nejaké laky na nechty? Zvažujem 100% Pure, Sante, ... Čo poradíte?
100% pure, Manufaktura
@slivkovajanuska čo sa týka telovej a pleťovej kozmetiky tak jednoznačne odporúčam Havlíkovú apotéku (majú aj detskú radu) a z dekoratívnej kozmetiky odporúčam ovocím pigmentované produkty od americkej značky 100% PURE. Ako jediné z dekoratívky neobsahujú oxidy železa a titánia alebo mastenec.
Akurát mám na bazoši uverejnené dva inzeráty na očnú linku a maskaru ak by ste mali záujem vyskúšať:
Prirodny deodorant: Bekra mineral - najdes na nete opis aj kupis. Ja som s nim velmi spokojna.

Tiež používam krémiky od priody, proti vráskam sú fakt super a hlavne nadupané prírodnými látkami bez parabénov. Ja používam Liftingový krém s kolagénom a kyselinou hyalurónovou. Nie je prehnane drahý a účinky sú fakt viditeľné 🙂