Poraďte kvalitný šampón na mastné vlasy
Ahojte,baby viete poradit nejaky dobry kvalitny sampon na mastne vlasy,musim si ich umyvat skoro kazdy den a je to uz unavne 😠 Alebo nejake rady ako sa toho zbavit ci zmiernit 😖 Dakujeeem 🙂
Z vlasovej kozmetiky odporucame rakytnikovu sadu od vyrobcu prir.kozmetiky Natura Siberica. Je obohatena o rakytnikovy olej a ma cisto prirodne zlozenie bez parabenov a sulfatov. Prave tieto pridavane umele latky castokrat sposobuju rozne problemy s vlasmi, bud castejsie mastneju alebo su naopak suche, lupinate.
V nasej ponuke najdete viac druhov podla typu vlasov, radi poradime v pripade otazok
Na mastne vlasy ma vyborny sampon JUST. Ale kazdy clovek je iny. Bohuzial Ti nezostava nic ine len skusat a skusat, co zaberie prave Tebe. Moze to mat inak nieco spolocne aj s vnutornou vyzivou, nemusi Ti fungovat poriadne zazivanie, mozes mat zanesene hrube crevo a telo sa detoxikuje najviac prave cez pokozku na hlave. Moze to byt cokolvek....
kľudne si môžeš vyrobiť aj vlastný šampón presne na tvoj typ vlasov http://akoapreco.com/ako-vyrobit-domaci-sampon/ a najlepšie že bude úplne bez chémie čisto iba prírodné bylinky .. ja mám po nim nádherné vlásky a každý sa iba pýta aký šampon používam
Mne dost mastneli vlasy a zacala som pouzivat tento Žihľavový šampón na mastné vlasy a uz mi tolko nemastneju. Vyskusaj a daj vediet ci zabral aj tebe. Ja som spokojna🙂
Ahojte mne dosť pomohol sampon dm balea ale strasne ma po nom svrbela hlava ale to neznamena ze aj vas bude svrbieť stoji okolo 1€ ale ak chcete rady tak si napriklad pozrite ako na mastne vlasy? Napr.umyvať ich vlaznu vodu,nepouživať kremove sampony,nepouzivat vela masiek,kondicionerov max2-3 ks,pri nanašani samponu vlasi len tak hladkať nie z celej sili masírovať a napr recepty na mas.vlasy =čierny čaj,matový vývar ....(dalsie recepty najdete na internete napr na strankach:pre ženu ,wanda.... NIEKEDY SI ANI NEUVEDOMUJEME ZE SAMPONY CO POUZIVAME NAM SKODIA ALE MALI BY SME SI SEM TAM DOPRIAT AJ CISTU PRIRODU(masky,vyvary,latky)a aj o pleti a vlasoch a nechtoch to plati ;)))Diky
ahojte, ja som mala s mastnými vlasmi tiež veľký problém, musela som ich umývať každý druhý deň a to pri dlhých vlasoch nie je žiadna zábava...po tom ako som vyskúšala už asi všetky možné výrobky z drogérie som skúsila prejsť na prírodnú kozmetiku a asi mi naozaj tie chemikálie v bežných šampónoch spôsobovali tento problém. čo sa mi overilo zatiaľ najviac je www.pevoniaeshop.cz , akurát sa mi minie šampónik odtiaľ, tak rovno aj idem objedať 🙂 hihi
Mne lekárnička z vlastnej skúsenosti odporučila SELOIL, je strašne hustý a malá fľaška 120ml vydrží aj mesiac. Stačí malinké množstvo a pení mi na celej hlave a to mám dlhé vlasy :D Je to vraj až na také patologické mastenie vlasov. Odporučila mi využiť 2 fľaše, čiže cca 2 mesiace využiť tento šampon. 🙂 🙂
Mamky ja by osm tiez prijala teraz nejaky aktualny tipna sampon/masku/cokolvek na totalne premastene vlasy. Umyvam rano a vecer by osm mohla znova, katastrofa :(
Sampon od Nanogenu je dobry, ale nie je yvhradne urceny na mastne vlasy. Skusila si si robit domace zabaly napr. z citronu, ktory vtiahe necistoty a mastnotu z vlasov?
taky neexistuje. Sama na to trpím a čím viac ich umyvam. tým su mastnejšie. Jedine čo ti pomože je suchy šampon, aby to druhy den vyzeralo obstojne, inak naozaj neexistuje vobec nič
@nikinka008 ja osobne som toho tiez dost poskusala a fakt treba si vybrat co tebe konkretne sadne najlepsie... teraz mam sampon od Yves Rocher a pre mna je top pretoze okrem mastnych vlasov som mala aj lupiny, pred tym som mala od znacky Kallos a tiez nebol zly, skusala som aj praskovu masku na vlasy od Soaphorie ale to sa neda pouzivat stale aj ked pokozku hlavy a vlasy vycisti paradne + doda vyzivu podla toho s cim si ju zmiesas... ale velky zlom bol asi pred rokom ked som skusala uplne vysadit sampon. Vola sa to "no (sham)poo" metoda a aj ked som zvladla len mesiac (kvoli tym lupinam) vyrazne to znizilo mastnenie aj ked zaciatok a vydrzat v tom su velmi narocne... je to nieco ako odvykacka pre vlasy
velmi ti drzim palce, aby si niečo našla. Od puberty trpim na mastne vlasy a je to začarovany kruh. Vyskušala som všetko možne i nemožne. Najviac mi mastneju z masky, na vlasy, alebo kondicioneru. Lenže ak ho nepoužijem, vlasy nerozčešem, mam ich velmi dlhe. Takže použivam suchy šampon. Inak by som vlasy umyvala každy den.

@domika007 otvaram prastarú konverzáciu :D prosiím ťa, používaš ešte ten šampón od Kerastase??