Posledné dni divne dýchym. Mám ísť k lekárovi?

8. apr 2024

Posledné dni sa mi tak divne dýcha , nieže by sa mi tažko dýchalo ale viem to vysvetliť tak že mám častu potrebu sa nadychovat proste na maximum ako keď je človek zadychany, vždy musím spraviť veľký nádych ale aj po tom nádychu mám taký pocit ako keby som bola len poloviče nadychnuta , také ako keby zároveň zadržujem dych a plus sa snažím nadýchnuť , úplne najviac ako môžem sa každých pár minút musím nadychovat ale taký ten pocit nadychnutia je tam polovičný , no inak to vysvetliť neviem .... Mali ste to niekto ? Je to na lekára ?

deti95060810
8. apr 2024

asi aj áno..

zena666
8. apr 2024

Áno. Treba ísť obvodného, že je sťažené dýchanie.

marianarem
8. apr 2024

Isla by som, ale teda casto to byva priznak nervovej unavy alebo zacinajucej panickej poruchy. Dobre to poznam, u mna je to nervove, a poznam aj inych ludi, co to takto maju. Ale sla by som, samozrejme dovody mozu byt aj ine.

yelena159
8. apr 2024

U mňa to bola začinajúca panická porucha. Ale áno choď k lekárovi.

dzulli1980
8. apr 2024

Určite treba ísť k lekárovi ... u mňa sa takto začala prejavovať astma ...

zorkahorka
8. apr 2024

Na EKG by som sla. To je v ramci preventivky, ktoru si mozes zaroven poriesit

rfrd12
8. apr 2024

Mne takto zacala tetania, neskor panicka porucha

liv1
8. apr 2024

Chod k dr, ale je to skor nieco podobne ako dychova neuroza. Spojena s psychikou. Takze zvolni, sportuj, magnezko kazdy den a ak riesis nejake tazke obdobie, kludne psycholog, meditacie. Dychove cvicenia, vela vetraj a chod na testy k dr. Snad nefajcis a nie si ani v takom prostredi.

radkaradix
9. apr 2024

mam to iste od jesene, bola som na vsetkych moznych vysetreniach a nic nezistili.. ze je to asi psychika..

jeiny
9. apr 2024

ja to mávam aj z chrbtice, keď ma sekne medzi lopatkami, sa mi potom nedá dobre dýchať, resp dýcham len tak plytko a nudím sa občas tak nasilu na max. nadýchnuť a stále zivam