Pozitívny manžel - postup
Pozitívny antigenovy test. Viem, ze sa ma prihlásiť na PCR test, viem ze ma kontaktovať svojho všeobecného lekára. Ma mierne príznaky, bolesť hlavy, plný nos. Viem ze sa mame izolovať min. 10dni. Avšak co somnou a s deťmi? Zatiaľ bez príznakov. Som na rodičovskej dovolenke, 2 malé deti. Mam ist aj ja na PCR a co deti?
Uz som to dnes pisala do jednej diskusie hlavne vitaminy... Samozrejme ak sa to bude zhorsovat hlavne tazkosti s dychanim vysoke horúčky volať 112
ivermektin, Isoprinosine (je vsak na predpis ako aj liecba favipiravirom konzultuj s lekarom , vitamíny : C najlepšie s postupným uvoľňovaním dávka nad 3g/deň, vit D prvý deň 6000UI potom 3-4 tisic dlhodobo, Zinok 3x 25mg,
Selén 3x20 až 25 u denne, probiotika 3x denne, Quercetin 3x 250mg, NADH 2x 1/2 tbl rozpustit v ústach, B-komplex forte 1x denne, alebo Milgamma n 3x 1tbl, ak máš teplotu lieky na potláčanie panadol napriklad.
Čo sa týka ivermektinu lekar ti asi neporadi neviem ale v prvej faze covidu sa užíval a pomahal tak prečo by nepomahal aj teraz... Ale o Isoprinosine sa popytaj je na vírusové ochorenia veľa šťastia
@july0 no akurát sme volali so všeobecným, tvrdí ze netreba PCR test, len ze mame dodržať 1 dnovu karanténu od dňa pozitívneho antigenoveho testu, som z toho jeleň
Pardon 10 dnovu
Určite choďte všetci na PCR,budete mať aspoň potvrdenie o prekonaní
...teraz sme to mali doma...viac ako dva týždňe späť...sobota samotest u manžela poztívny, pcr u neho covid potvrdil, štvrtok ja a dcérka pcr-ja pozitívna a dcérka negatívna, o ďalších 6 dní dcérka pcr a ona ostala negatívna...
Treba PCR, aby ste mali potvrdenie o prekonaní, keď sa to teraz všade rieši, režim OTP
ano mala by si ist. normalne sa nahlasit ako pri kontakte s pozivitnou osobou a tusim po 5 dnoch ti pride pozvanka na pcr
Aha tak keď to Vám doktor tak povedal tak v poriadku len ak by ste to nahodou aj mali potom nedostanete green pass nám šlo aj o to aby sme mali pokoj na pol roka
@july0 ale tak človek by sa mal dať otestovať hlavne pre istotu, že nie je chorí infekčný pre okolie nie? No máš pravdu, aj ten green pas je v tejto zložitej dobre proste pomaly nevyhnutný
@janett_332 Green pass je co? Nepočula som o tom... To je doklad o prekonaní? Dnes som volala aj na miesto kde robia PCR, bolo mi povedané to, co aj všeobecný lekár povedali. 10 dní od antigenoveho testovania sa izolovať, netreba PCR test. Doklad o prekonaní môže vystaviť aj lekár na základe antigenoveho testu.
Green pass je aplikácia kde si stiahnete doklad o prekonaní čo Vám pošlú na mail.

Áno na PCR treba ísť objednajú Vás na 5 deň od kontaktu s pozitívnym (všetko tam v dotazníku uvediete) a príde Vám už len sms, môj partner tiež nemal príznaky no na druhý deň dostal horúčky a bolesť chrbta.