Prdíte pred chlapmi?
poradite prdite pred chlapmi lebo mna strasne duje boli brucho tak prdim a jemu to dost vadi neda sa to zastavit co s tym
Kocky - tema , pri kt. som si skoro pospinila mamagate - https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/moze-mierne-nachladnutie-ovplyvnit-tehotensky-test/ . Tak a je na case umyt zdrkadelko a hodit kukuc :D
@lili_mia A ten zasoplleny test normalne vazne preberali 😝 😝 😝 Skoda, ze nedaili link na zverejnene vedecke studie, o vplyve mierneho nachladnutoa vykonavane na univerzite v Hornej Dolnej😀 😀 😀
Mierne nachladnutie (mne obcas vyskakuje tale liny v hlave, ze samam nad sebou zasnem 😀 😀 😀 )
Dnesna veda pokrocila tak daleko, ze zena s tazkym zapalom pluc sa v pohode postara o svojho lahlo nachladnuteho manzela
Smrtelna muzska choroba na ?
soplik
😀 😀 😀 😀 😀
Baby, ja si asi zajtra budem spestrovať cestu autobusom - táto je škaredá, isto je tehotná .. táto sa musí poriadne snažiť, aby oškaredela .. táto je moc pekná, tej to bude dlho trvať
@lili_mia k tej téme s tou nádchou prišla jedna odpoveď na záver: janush: ja som sa stretla s nazorom, ze moze... od odbornika
@zita19 mne tá historka s Dr. Novákom pripomenula jednu kamošku, ktorá si zlomila ruku (vtedy mala asi 9r) - dali sadru a všetko bolo Ok a išla s mamou domov, na druhý deň maminka absolvovala tú istú cestu - ale so synom, ktorý si zlomil nohu - už keď ich videli medzi dverami, tak sa doktor škeril a na sadrovni, keď syn odchádzal, tak sa pýtali, že koľko ich je ešte doma. Pozrel sa nechápavo a odpovedal automaticky, že už len tatko, prečo? A chlapík na sadrovni dodal, aby vedeli koľko sadry si majú nachystať na ďalší deň.
inak pred rokmi sme boli s partiou na chate a kamoska tam mala mensi ulet, slusne povedane : 😲 si to davali v lesiku a ona si nechtiac usrala. Dnes su uz 9r. manzelia ...ked musis 😉
@leoamiska001
Dohrabali sme sa na 55 stranu😀
Ostalo tu len zdrave uprdene jadro😀
Nase rady sa rozsiruju😀
Dufam, ze aj admini sa bavia s nami😀
LEO a MISKA mate prefektnu mamu. Postara la sa nam o zabavu, dufam, ze zabava aj vas. Este raz VDAAKAAA
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kúp si espumisan 🙄
Idem prdiet do perina, ale este som nasla na ploche temporary.txt, tak vam ho tu dam, skoda ho zmazat
Ideálna žena
- dobré varí
- málo rozpráva
- a hlava ju nebolí .....
A moj dovetok, poprdkava...
zdravé "uprdené" jadro, dnes sa vám všetkým muselo štikútať... som si na vás všetkých celý deň myslela.... ako moja babka vravievala mala som "zarazené prdy" a tak ma zvíjalo od bolesti a nič.... aj som si spomínala na tie vaše rôzne vtipné historky, ale akurát som sa len smiala a nepomohlo.... nakoniec som musela siahnuť po espumisane :(
pridávam sa do klubu, ale zatiaľ som sa v čítaní dostala len na 24 stranu. A narehotala som sa, hlavne na téme ako používať mydlo na pranie, na téme o hlístoch a o ošpatnení ako príznaku tehotenstva 😀
Priznávam, mám doma prďocha strašného a neriešim. Občas sa ma spýtajú čo mu dávam jesť. Ja len s kľudom angličana odpoviem, že jedáva vysmážané kuchynské handry a cigánčence.... 😀 A že sú fajnovky, ja som si už zvykla 😉 Nehambím sa prdieť ani grgať, lebo ako tehotná som rada, že nemám brucho zduté ako zajac a môžem si po 2 mesiacoch vracania a nevoľností efektne uľaviť🙂 dnes mi táto téma vylepšila náladu a kebyže nemusím ráno vstávať, tak čítam do noci. takže ďakujem 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mozem-byt-v-tom-4/
no baby, co si o tom mysliet?
z tohto som sa aj ja od smiechu poprdela😀
inak ako tak pozerám, tak možné tehotenstvo je super téma na pobavenie...
Přidávám se k vám do debaty babule jen až v nedelu vás budu číst, jedu tedka na dva dny na výstavu, ale pak si určo poprdím s vami 😀 😀 přečetla jsem par řádku a valim se smichem 😀 😀 tak zatím babule a moc nepopište at to stihnu dočíst 😀
@inffinity vitaj! a tým málo popísaným by som si nebola tak istá.... mne trvalo prečítať celú tému 3 dni (odpoludnia, keď malý spal a večer) a to som čítala po 44str. takže odporúčam vyhradiť si veľa času, keď sa vrátiš 🙂
to sa neda skakat do tristo tem , sak pomozte mi trocha nech sa mi prdi lepsie 😀
@nativanativa musis docitat zameskane...to tu nema chybu,vsetky prdky uz davno pochopili o co ide v tejto teme 🙂
@babaker do boha , neda sa mi ////
@babaker už som cez mobil, trocha som to tu zenedbala....vrrrr, ale šak vaša chyba,ma tu necháte takto plávať
No mám dosť,neviem či si neprdnem😀
Ako je vam dobre, baby...by si prdite s ulavou, ja rodim.

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/moze-mierne-nachladnutie-ovplyvnit-tehotensky-test/
@vincp Počkaj, kuknem do môjho pexesa, či si, či nie si.