Rady a triky pre nás ženy
Takže bola by som rada keby sme si vo všeobecnosti radili ohladom diét a chudnutia,triky a rady pre krásne vlasy a pleť ale aj všeobesné rady a pokec ohladom manželov,detičiek a snaženia sa otehotnieť.Ja som napríklad kaderníčka a rada pomôžem ak sa dá.
ja som dodnes nepouzivala apsolutne nic.Na plet totalne kaslem ja som skor vlaskova a nechtova 😀 ale posledne dni si vsimam unavenost kruhy niekedy aj nejaka ta vyrazka a strasne pori
@omnia23 mne solarko robi dobre nemam ziaden problem ale ja chodim tak ze dva krat za tyzden najprv 8minut a po dni na 10minut a potom nejdem mesiac.mne to staci.Teraz mam chute si dat zafarbit obocie nakolko ho mam male a aj ked si ho vytrham nema ten tvar aky by som chcela a co si tak vsimam teraz maju kocky v mojom okoli krasne obocia a ani to som neni schopna poriesit proste co sa tyka kozmetiky to som uplne na bode mrazu
@graceful9:
Mozno ti nesedi balzam. Pozri si, ci mas hydratacny alebo proteinovy a potom vykusaj ten druhy 😉 Mne lepsie sadne proteinovy. Mne napr. vobec nesadol Syoss, tiez sa mi z neho zle rozcesavali vlasy. Vlasy mam po kostrc, melirovane/farbene.
@kendra73 ti to super spisala, vyskusaj tie tipy, najma ohladom umyvania..Vlasy nikdy nekopkuj na hlave a nesuchaj. Neviem preco to tak ukazuju v reklamach, to je blbost.
Ja pouzivam balzam a masku na striedacku. Mne vyhovuju aj Nivea aj sampony, balzamy aj masky na vlasy: teraz mam na suche a poskodene vlasy. Masky jednorazove ma aj DMko vlastnej znacky Balea.
Olejcek na vlasy ma aj Glem Vital myslim. Malicka 30ml flaska. Pozor, iba 1-2 kvapky! Rozotriet v rukach a naniest na vlasy.
Ja sa musim rozcesat bud este s balzamom na vlhkych vlasoch alebo potom az uplne suche vlasy. Polosuche nerozcesem.
Kup si dreveny hreben, ktory ma zuby nariedko. Ma aj DMko. Ziadne kefy, fen zredukovat na minimum, a aj to iba na studeno, ziadne ine tepelne upravy dennodenne, iba vo vynimocnych pripadoch. Tymito trikmi sa mi prestali tak mastit vlasy. Teraz mi staci umyt raz za tyzden, predtym min. 2. (aby ste si nemysleli, ze som humusacka: ked som spotena alebo inak spinava, vlasy si umyjem aj hned na druhy den 😉)
Skus vlasy nosit nerozpustene. Nestaci cop, lebo vlasy sa suchaju a mozu sa lamat tam, kde je gumicka. Gumicky bez kovovej sponky. Nauc sa dat si vlasy do "updo", najlepsie s palickou do vlasov (hair stick). Ale staci aj obycajny zapleteny vrkoc, ktory potom vypnes dohora, aby sa nesuchal o plecia, stolicku...
Ja si robim vrkoc aj na spanie, potom nemam rano vtacie hniezdo na hlave a nezamotam sa do vlastnych vlasov.
@kendra73:
Proti unavenej pleti pomoze peeling plus maska. Ale peeling by mal byt jemny, napr. s bambusom od Yves Rocher, oni maju aj 2-minutove hydratacne masky. To sa da aj s malym neposedom resp. kratko pred odpadnutim do postele 😉
Inak mam rada masky od Balea z DMka alebo tiez Nivea. Podla toho, v akom stave mam plet, si dam iba hydratacnu alebo vyzivnu.
Pre teba budu asi najlepsie 2 v 1 vyrobky, aby si to mala rychlejsie 😀 Takze pletove mlieko plus voda, krem so serom a pod. Priznam sa, ze odkedy mam doma moje tornado, tak si plet skor zanedbavam, ale zvycajne tu zombie zo zrkalda potom osetrim 😉
Ked proti zombie vyrazu nepomaha uz ani krem, davam si Garnier BB Cream, Miracle Skin Perfector. Mne vyhovuje a hned vyzeram lepsie aj bez make-upu.
Na vrasky okolo oci su super ampulky z DMka, Balea. Take modre male ampulky. Mne tie vrasky vyhladia dost dobre.
Ale kozmetickou urcite nic nepokazis, nechaj sa trosku sa rozmaznat... Ja si to vzdy uzijem, ked sa konecne stara niekto o mna a nie ja o vsetkych 😉
@ichbinich 😀 krasne si to popisala aj ja jednu taku zombie poznam som s nou v kazdodennom kontakte hlavne v kupelni 😀 vyskusam teda inak aj mna zaujal ten BB cream ale nejak som kaslala nan.Ja ked idem do drogerky tak to len riasenka umel.mihalnice,puder,farba na gečku,nejaky sampon a pome domov.A ze xicht mam jak po prechode to mi je sum a fuk ale uz s tym chcem daco robit.
@kendra73:
No ved preto ti odporucam hlavne tie 2 v 1 vyrobky a tie dvojmitutove masky 😉
U man to vyzera momentalne takto: mam 2v1 pletove mlieko s vodou od Yves Rocher tu kamilkovu, denny hydratacny krem Nivea Aqua Beauty (ked je teplo, mam hydratacne lahke, ked je zima, potrebujem mastnejsie), nocny tiez Y.R. Niekedy, ked sa uz supem ako had, dam si peeling a masku. Ked vyzeram ako pubertacka, dam si ten BB Cream. Ked rano nic nestiham, a potom sa v robote zlaknem tej zombie na wecku, vytahujem zo suflika pl. mlieko a krem, pripadne ten BB Cream a od-zombie-ujem sa az v kancliku 😉
Ked si na to zatial kaslala, chod fakt ku kozmeticke, dovol si ten luxus. Ona ti poukazuje, vysvetli, spravi. Jasne, ze si nebudes doma robit aj masaz aj serum a pod. Ale peeling a maska sa daju spravit aj za 5 minut. Vzdy lepsie ako nic. Alebo ak mas ten luxus, ze sa mozes hodit do vane, vyuzi to. Daj si masku PRED vanou a nechaj ju posobit, ci uz vlasovu alebo na tvar...

@kendra73 mne pomaha ta Doliva plus masky,raz mesacne idem ku kozmeticke na cistenie.Ja napriklad nemozem Loreal,som z neho okamzite vyhadzana