Rady a triky pre nás ženy
Takže bola by som rada keby sme si vo všeobecnosti radili ohladom diét a chudnutia,triky a rady pre krásne vlasy a pleť ale aj všeobesné rady a pokec ohladom manželov,detičiek a snaženia sa otehotnieť.Ja som napríklad kaderníčka a rada pomôžem ak sa dá.
@ichbinich ja pouzivam na kupanie palmolive olivove alebo dove sprchovy gel.Po kupely sa natieram detskym olejcekom ktory mi robi neuveritelne jemnu a krasnu pokozku.Kupili sme ho malemu od nivei a po prvom pouziti sa strasne vyhadzal.Skoda ho hovorim si budem ho pouzivat ja.A odvtedy mam krasnu pokozku aj jemnu aj vonavu.Predtym som pouzivala garnier kremy alebo dove krem ale nic moc.Po natreti bola pokozka asi 2minuty jemna a potom nic.
Nejaku dietku tu ziadna z Vas nema v talone?
@kendra73 Ahoj, ja mam tiez zmiesanu plet, po dlhych rokoch hladania vhodnych kremov, pouzivam vyrobky od avene a som velmi spokojna 🙂 🙂 ..takze na plet som uz nasla, ale stale hladam sampon na vlasy. Pri korienkoch hned na druhy den po umyti mastne a pri koncekoch suchsie,ale nie velmi..pouzivam sampon na objem vlasov aj to nemozem hociaky,lebo zvycajne mi po nich vlasy elektrizuju..teraz mam od gliss kur hair repair na objem vlasov, je celkom fajn,ale hned na druhy den su uz mastne ☹ Potrebovala by som nieco na objem,zaroven aby sa tak velmi nemastili pri korienkoch a boli aj hydratovane, vedela by si mi nieco poradit? 😉
@omnia23 dnes som ich konečne objavila. V DM ich nedostať vôbec ale v 101 drogérii alebo v terne som ich našla. Stoja 2,39€ 🙂
Dlhe roky som mavala znicene vlasy, skusala som rozne pripravky od roznych vyrobcov najprv to aj zaberalo ale znovu sa to vratilo na tu istu kolaj.
Nakoniec mi znama kadernicka poradila sa zmeriat na jednu znacku a tu pouzivat, zevraj ked pouzivate napr sampon jednej znacky a nejaku ochranu kuru druhej znacky tak akoze sa tie znacky medzi sebou mozu byt, pretoze ked nakupuje vsetko v tej istej znacky tak tie produkty su navzajom kompatibilne a preto nemaju opacny efekt ale len pomahaju... , Mne znama odporucila znacku kerastase, odporucam eshop mysalon pretoze asi jediny eshop na SK kde maju vsetky sampony aj novinky na trhu http://www.mysalon.sk/znacka/kerastase-paris/
@kendra73 fajn téma 🙂 Ja ti môžem napísať, že všetky tie profi kadernícke prípravky som používala a aj fungovali, ale začala som sa pred rokmi dosť pozerať po zložení všetkého, čo do/na seba dám a všetku tú vlasovú značkovú starostlivosť som vymenila za kokosvý olej, odvar zo žihľavy a hennu a som nad mieru spokojná 🙂 Vlasy nepadajú, sú pevné a lesklé. Samozrejme veľa robí strava, jem kopec zeleniny, ovocia a kvalitné tuky.
Pleť je moja špecialitka. Hydratačné krémy pôsobia kontraproduktívne. Takmer všetky.
Výborné sú masky a naparovacie tablety od soaphorie. Slovenský výrobca, výborná kozmetika, používam od nich aj oleje, telové maslá a peelingy.
Na pleť pozri toto: http://www.elysson.sk/
Tiež slovenský výrobca, pani mieša krémy individuálne na základe dotazníka a výsledky sú exkluzívne.
Čo sa týka vnútornej výživy, tak zmiešanej pleti prospieva obmedzenie sacharidov v strave.
Ako suplement pupalkový olej.
Podotýkam, prestala som chodiť aj ku kozmetičke, lebo aj všetky tie top francúzske značky vydávajúce sa za prírodné, obsahujú látky, hlavne konzervanty, ktoré pleti neprospievajú. Myslím, že čerstvá kozmetika je budúcnosť. Až na to ľudia hromadne prídu 😉
Ja sm si tiež dnes bola kupit Dixi ampulky, uz som jednu aj pouzila, tak som zvedava ci bude aj nejaky vysledok... v DM som ich nenašla, ale v Tete ano . :D A čo poviete na masky, zabaly, sampony do Kallos? 🙂
Baby ahojte,
prosím Vás, tie Kerastase ampulky sa dávajú len na mokré vlasy či sa môžu dávať aj na suché ? dakujem
Skusim sa ťa aj ja spytať ako kaderníčky 🙂 farbim dlho na ryšavo a vlasy som mala bledučke, v marci mi preplo a dala som si tmavohnedu palete (velmi zly napad, neviem sama preco som to spravila) vlasy skoro cierne, ale co je horsie, farba chytila flakato.. nastastie sa vyzmyvala, uz mam zas spat moju rysvu, ale kde boli tie flaky, tam ostali a farba mi nechyta rovnomerne, co s tym? Alebo ten sek kde mam odrasty tmave tak trochu vidno, ale najma tie flaky mi vadia, ako ich odstranit? bola som u kadernicky s tym , ale neporiesila to moc, prefarbila ma na rysavo ale flaky tam ostali.. ako sa ich zbavim? 🙂 svoje mam take stredne hnede..
@lusinda210
Masky a kondicionery z Kallosu za mna taky priemer, mam par obľubenych, vďaka vôni , ale s vlasmi mi žiadny zazrak nespravili 🙂 no farby od tial mam velmi rada, krasne chytaju a je v nich vela za malo penazi 🙂

Este ja mam celkovo rada take "skratky", teda 2v1 produkty. Super je Nivea sprchovy gel Shower and Shave. Jasne, da sa holit aj obycajnym, ale tento je fakt lepsi. Inak ked mam suchu pokozku, atk sprchovy gel s telovym mliekom a pod.
Po holeni je pre mna nedavat nic. Deo vyslovene po holeni ma tiez Nivea, ale aj Dove.
Ked si chcem spravit "dlhsi program" v sprche, tak najprv sampon a maska, nechat napustat vodu. Potom umyt, oholit, zatial mi ucinkuje maska na vlasoch a zmakcuju sa mi nohy. Potom oplachnut sprchovy gel, vypustit vodu, opemzovat nohy. Oplachnut aj vlasy. Po vylezeni este ostrihat nechty na nohach, su dobre zmaknute, a dobre namastit, dat ponozky. To je kompletny program za pol hodinku. Teda bez tvare, tam je rychlovka asi 5 minutova, inak ked dam nezmyvajucu masku, tak ju mam na tvari dlhsie, ale to uz musi syn spat, aby som ho nezamaskovala pri blazneni 😀
Inak @kandra73, tvoje dieta a ze mas vecery pre seba, ti zavidim 😉