Riziká a vedľajšie účinky očkovania proti Covid-19
Našlo by sa tu zopár ĺudí pracujúcich v zdravotníctve, ktorí by nemali problém napísať svoj názor,či po zaočkovaní je badať väčší nárast krvných zrazenín, tetanie, infarktov a iné u mladých ĺudí? Zaujíma ma názor zdravotníkov, nie skúsenosti laikov,ktorý do toho vidia asi tak ako ja.Som zaočkovaná 3x a mám nejaký čas problém s vysokým tepom, beriem magnézko, najhoršie je to večer pred spaním,často ani nezaspím.Pred tým som ničím takým netrpela....človek hĺadá príčinu všade.Všeobecný,endokrinolog ani kardiolog nenašiel nič.
@ibatanecnica
TV som nesledovala skoro vôbec, stále som bola v robote.
Ja beriem do úvahy len slová odborníkov a to v každej oblasti. To, že si to niekde v TV počula od niekoho, o kom netvrdíš, že je odborník, hovorí len o tom, komu veríš ty. Ale to je nakoniec tvoja vec.
@sss777 máš pravdu, moja vec.
@neson123 ono ked sa ti to spustí a nevieš o čo ide tak to dlho trvá. Ide aj o to aky silny si mal atak, pretože ak je silný, tak ti privodí traumu a ty už máš uzkosti z tej traumy. Mne povedal psychiater, že to mám zo správ a z pred tým potláčaných strachov. Nie len tykajúcich sa covidu. Je to komplexnejšie. Celkovy úzkostny spôsob vnimania sveta som musel mať už pred tým a ty asi tiež.
@snowflakenel ano. Ja zas poznam pripad jednej ženy, ktorá mala ťažké migrény a po očkovaní jej úplne vymizli. Nechcem teraz zhadzovať obavy ľudí, ktorí majú po očkovaní problem. Ja som myslel že to niekto celé oficialne vyhodnotí a povie napriklad: ano to očkovanoe ma vedlajšie účinky a sú nasledovné: ved pri každom lieku sa to robí.
@slovakboy aj ja poznam take pripady, ze vymizli zdlhave chorobne stavy. Vysvetlil mi to lekar, ze vakcina nastartovala imunitne procesy, zaktivizoval sa imunitny system... Moze byt pravda, aj nemusi.
@miriam11 veru, zomriete 😂😂 je mi to ľúto, že si sa to musela dozvedieť z MK
@mladena
Nečítam príspevok? Už bolo po účinnosti očkovania, pri danom covide. Keď som bola ockovana, mala som tiež covid a to bola úplná pohoda . Ale súhlasím, covid je svinstvo. Ďakujem Bohu za očkovanie, za šikovných vedcov, odborníkov. Je to milosť.
@zoja1234 všetci očkovani padnú do 120 rokov. Pravda odhalená
@stanulienkat to nehovor, ľudí treba strašiť a manipulovať. Nie je nič jednoduchšie 😉
Možno keby sa očkovanie tak nenanucovali, Fico by nemal šancu vyhrať voľby. Príroda by si s tými ľuďmi poradila .
@zmrzlinka2021 tak to mám ešte času 🤣
Ale je zaujímavé ako si to vedia zdôvodniť. Najprv zomrieme do roka, potom do 6, ... 🤔
@demodun inak je to drzosť zomierať 😁 to sa malo hneď zakázať.
@zmrzlinka2021 a ešte vtedy, keď sa im to nehodí 😄
@tinka_1807 ano je tu velmi vela faktorov ale po ockovani si treba dat porobit testy ci uz na zrazanlivost,ci je srdiecko v poriadku atd,lebo u 3x ockovanych je znatelny narast problemov.Hlavne mladi chlapci zomieraju na infarkty.To nemam z internetu,to mam od ludi z prvej ci druhej ruky.Ked matky pochovavju synov ani 30 rokov sa nedozili….
Ja naopak vo svojom okolí pozorujem problémy po covide.
@cafelatte v clanku sa pise, ze najvacsia pravdepodobnost je z niekolkych prekonanych kovidov. Ty, ako stara antikovid, prorus, antidemokrat atd si hned vypichla, co sa ti hodi. 😂
Uz len stary uplatkar ma jediny pravdu. Okrem toho v clanku su popisane bludy. Ze 190 pulzov je norma a ze ta choroba je velmi zavazna. Nie je az taka zavazna. Robi sa niekolkominutovy zakrok.
@chodec15 😂, keby sa lekári nezatvárali do ambulacií a neordinovali po telefone a veľa ľudí nebrali do nemocníc vo veľmi zlom stave, situácia by bola trošku iná. Ale to mnohí tiež nevidia alebo nechcú vidieť.
My máme v rodine už 2 prípad, kde ženy prišli o bábätko v tehotenstve a v oboch prípadoch sa jednalo o 3-4 rodičky s nízkym vekom, kde sam lekár potvrdil, že za to môže očkovanie.. vraj je veľmi veľa takýchto prípadov 🙄
@chodec15 poznam viacero lekarov v okoli, ktori zavreli v kovidovom case ambulancie, ani nedvihali telefon. Ich pacienti boli bez lekarskej starostlivosti. Znamym tak umrela mama, ktora sa 2 tyzdne snazila skontaktovat s lekarkou, aby jej predpisala potrebne lieky, no neuspesne. Na zaciatku bol jej stav liecitelny, bezne priznaky ako pri silnej chripke, no bez liekov sa dostala pani do kritickeho stavu az umrela.
A tych pripadov bolo vela. Ved vtedy lekarne ponukali sluzbu rozvoz liekov po chorych a lekari sa pozatvarali. Tak sa necudujme tej umrtnosti.
@malapepka presne tak, ale kto nechce vidieť, nevidí a vidí len to, čo mu vyhovuje.
@monicatko20 ale veď problém s otehotnením je tu už strašne dlho a trápi ženy rôzneho veku dávno pred covidom...okrem toho s pribúdajúcim vekom a pôrodmi jednoducho môže byť problém otehotnieť alebo udržať si dieťa. Telo ženy sa mení. Tie ženy majú 3-4 deti a poznáš až 2 z okolia...ale určite za to môžu vakcíny. Ja takých žien poznám oveľa viac spred covidu. Čo za to vtedy mohlo?
@chodec15 nechodili na preventívky? keď lekári neordinovali? Už si konečne otvorte oči. A okrem toho preventívka veľakrát odhalí chorobu až v pokročilejšom štádiu.

@sss777 tak si asi málo sledovala TV, ja netvrdím že to bol odborník,