icon

Slepé črevo

10. dec 2021

Ahojte chcem sa opýtať, bolievaju ma kríze a občas dostanem tak mierny kŕč do pravej strany dole. A neviem či je to slepé črevo, nemám ani teploty ani hnačky ani že riadne kŕče, stolice mávam pravidelne normálne občas mám zapchu že stále mávam vetry môže to mat súvis ? Mám taký pocit že mi škodí mlieko… čo sa týka gynekológie tam mám všetko v poriadku bola som 25.11 toto trvá už viac ako mesiac, dá sa to zvládnuť nedávam si ani lieky od bolesti raz alebo 2 krát som si dávala buscopan. Aké sú príznaky slepého a kde to presne zvykne bolieť ďakujem 🙂

Strana
z2
inhibiitor
10. dec 2021

@janinah nemusi to tak byt.. 2 roky som behal lekarovi a najprv e crohniva choroba , potom ze chronicky slepak ale ze to asi nie a nakoniec po castych bolestiach brucha dolu (raz nalavo raz napravo dom si dal vybrat slepak sam na sukromnej klinike a veru z histologie prisli ze zapalom zjazvene crevo prirastenw k brusnej dutine uz) a to som bol
Aj v nemocnici tyzden a nevedeli mi nato prist sam som
Musel

autor
10. dec 2021

@zuzike123 zápal vaječníka by sa ukázal na sone na gynekologi nie ? Lebo mi pozeral vaječníky a boli v poriadku

zuzike123
11. dec 2021

Hej, na sone to vidia

autor
11. dec 2021

@zuzike123 ja som ho mala v poriadku 🤗

Strana
z2