Som povinná ísť na PCR?
Ahojte, je milion info na webe, tak uz asi zabijem kopec casu vyhladavanim takejto info, urcite budete tuna vediet. Stretla som sa s COvid pozitiv, som v karantene, ohlasila som svojej lekarke. Pytala sa ma, ci mam priznaky a ze ked budem mat, mam sa (nie ze mozem, ale skor musim) prihlasit na PCR. Pokial viem, nemam povinnost, ci mam? No kto ma moze nutit? Ja ostavam doma v karantene a vybavene. Tak ako to je? Lebo presne toto su tie recicky, ktore ludi mozu nasierat a maju podozrenie, ze zase vytlct peniaze a pod, vsak do prcic, budem este zatazovat system? Furt fnukaju ze vsetci lekari zdravotnici kopec prace....
@jaroe ale zas na druhej strane, keby si naozaj mala kovid, môže ti test ukazovať pozitivitu ešte niekoľko týždňov vraj, tak potom v budúcnosti, keby si sa náhodou potrebovala niekde preukázať negatívnym testom, by si mohla mať problém -lebo by ti vyšiel pozitívne, hoci by sa jednalo o pozitivitu po dávnejšom prekonaní....Toto jediné by som asi ja zvažovala. Tiež nestojím o štatút P ani žiadny podobný nezmysel🙃

Nie si povinná ísť na test, ešte to tak🙂