icon

Som povinná ísť na PCR?

24. jan 2022

Ahojte, je milion info na webe, tak uz asi zabijem kopec casu vyhladavanim takejto info, urcite budete tuna vediet. Stretla som sa s COvid pozitiv, som v karantene, ohlasila som svojej lekarke. Pytala sa ma, ci mam priznaky a ze ked budem mat, mam sa (nie ze mozem, ale skor musim) prihlasit na PCR. Pokial viem, nemam povinnost, ci mam? No kto ma moze nutit? Ja ostavam doma v karantene a vybavene. Tak ako to je? Lebo presne toto su tie recicky, ktore ludi mozu nasierat a maju podozrenie, ze zase vytlct peniaze a pod, vsak do prcic, budem este zatazovat system? Furt fnukaju ze vsetci lekari zdravotnici kopec prace....

Strana
z2
jaroe
24. jan 2022

Nie si povinná ísť na test, ešte to tak🙂

jaroe
24. jan 2022

@jaroe ale zas na druhej strane, keby si naozaj mala kovid, môže ti test ukazovať pozitivitu ešte niekoľko týždňov vraj, tak potom v budúcnosti, keby si sa náhodou potrebovala niekde preukázať negatívnym testom, by si mohla mať problém -lebo by ti vyšiel pozitívne, hoci by sa jednalo o pozitivitu po dávnejšom prekonaní....Toto jediné by som asi ja zvažovala. Tiež nestojím o štatút P ani žiadny podobný nezmysel🙃

tina4931
24. jan 2022

@nyusika ty tu nie si od toho,aby si rozoberala jej pohnútky. Jasne sa opýtala a očakávala jasnú odpoveď.

Strana
z2