icon

Starostlivosť o pleť v tridsiatke

xlucia
12. jan 2012

ake kremy pouzivate na suchsiu plet s prvymi vraskami, hlavne okolo oci?
alebo uz pouzivate aj nejake sera?
s cim mate dobre skusenosti
a tiez malujete sa denne?

xlucia
autor
1. nov 2012

@zelovocka kup si eucerin, najlepsie ten na atopicku pokozku. ja som mala supiny, hlboke vrasky atd. a teraz si to nemozem vynachvalit

marulka83
1. nov 2012

@esstrella ahoj,na vsetky druhy pleti. Je naozaj skvely,no vobec mi nejde o znacku. Moj manzel behal maraton a doniesol reklamnu tasku so vzorkami. Tam bola i voda a je naozaj uuuuuzasna,uzasna. Vydrzi mi 3 mesiace jedna flasticka,dakedy i viac.

zelovocka
2. nov 2012

@esstrella nad bambuckým maslom som rozmýšľala, vraj to pravé účinné je surové, a to neviem, či sa dá na SVK zohnať. pošli tip, prosím 😉

zelovocka
2. nov 2012

@xlucia Eucerin myslíš očný krém?

xlucia
autor
2. nov 2012
esstrella
2. nov 2012

@marulka83 ďakujem 🙂 hm, si ma nalomila, vodička vyzerá super a akurát sa mi minula tá moja. Láka ma ten pomarančový extrakt 🙂 Zlatý manžel, športovec aj ten môj je 😀

esstrella
2. nov 2012

kočky a nepoznáte niečo účinné na opuchnuté oči + kruhy pod očami? čajové sáčky ani uhorka nezaberajú 😀

xlucia
autor
12. nov 2012

@esstrella nivea roll on. je super

bzuco
12. nov 2012

mňa by zaujímalo, čo na pleť s vyrážkami - mám 33 a stále sa mi robí akné, hlavne brada a líca, sem tam na čele - pubertiačky majú lepšiu pleť ako ja ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
a čo ma hnevá najviac, ostávajú mi po vyrážkach pigmentové škvrny 😢 😢 😢

esstrella
14. nov 2012

@bzuco akné má veľa príčin, mne sa robili na brade, keď som mala ženské problémy, preliečila som a akné zmizlo
😀 jasné, že som obmedzila čokoládu, čipsy(potom som mala brutal vyrážky), mastné, plnotučné mliečne výrobky.
Skúšala som biodermu zelenú radu, majú aj na pigmentové škvrny(opýtaj sa v lekárni), potom tee tree oil, a keď kozmetická skrinka zívala prázdnotou 😀 natrela zubnou pastou alebo rozkroj cesnak a dobre potri!!!!!

magdalena572
15. nov 2012

Ahojte, poradila mi kamoška, pomohla mi sada Clear Action od Nu Skin (čistiaca pena, toner, denny krem a nocny gel), je to síce drahšie, ale pomáha a po registracii cez kamošku som mala 30% zľavu.

esstrella
29. nov 2012

@marulka83 chcem poďakovať za super typ na vodičku, som neodolala kúpila a je super, som si kúpila aj krém, tak testujem.

marulka83
29. nov 2012

@esstrella juj,no super,som rada,ze sa ti voda pozdava, je fakt super 🙂 kupila si ocny krem? I moj muz pouziva ich kozmetiku 🙂!

davido
30. nov 2012

@kamilka22 áhoj a prosím ťa čo ti pomohlo na problematickúpleť? Ja mám 33 rokov a moja pleť vyzerá ako 15 ročnej pubiny ... ☹ ☹ ☹ ☹

bronia13
30. nov 2012

@petronelasv no ja by som sa chcela spytat co je to ta Silicea? ja pouzivam denny a nocny krem Nivea, neviem pouzivam to uz roky a nevidim ziadne rozdiely, cim som starsia tym viacej vraskov mam, ja si myslim ze je to geneticke, ako dievcata pisu mozno skusim aj ten Garnier ci co to tu najviacej citam na vrasky????

visage1974
30. nov 2012

v zime mam aj ja suchu pokozku pouzivam hydratacny krem Aqua -Rhythm tento krem je z cervenej riasy a z ruzy z jericha
hydratuje, ozivuje plet, udrzuje vlahu v pleti a obnovuje hydrataciu a pouzivam aj ocni krem zalezi na tom ci mas opuchnute oci, tmave kruhy pod ocami alebo len chces na vrasky. ak na vrasky tak vyborny je ocny krem Ecollagen 3D on ma kovovu masaznu gulicku ma relaxacni a chladivy efekt perfektne redukuje vrasky, odtoky aj tmave kruhy a dobre sa aplikuje ze si ho nemusis klepat prstami okolo oci, hlavne ked je clovek lenivy si to aplikovat tak je to sup, sup. A dobre si dat aj serum raz za cas. doteraz som sa pravidelne nelicila, ale teraz drzi ma to dva tyzdne licim sa kazdy den ked idem z malym von asi depka zo zimy. ☹

janejane
2. feb 2013

Skusali ste kozmetiku Mary Kay? Blizsie info v IP.

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
zuzana76
4. feb 2013

@zelovocka ja pouzivam ako nocny krem Ruzovy balzam od saloos , stoji asi 7 eur 50 ml, ale vydrzi to dost dlho to jedno balenie. Som maximalne spokojna, je to dost mastny krem, takze len na noc, ale aj na ocne partie je super a samozrejme vela pit treba.

xlucia
autor
4. feb 2013

@jaruska12345 co to presne je?

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
6. feb 2013

Používam marykay a spokojnost 🙂

monikajaco
6. feb 2013
monikajaco
6. feb 2013

@xlucia ja pouzivam tiez niveu na suchu a citlivu plet a pravidelne na kozmetiku chodievam mam dobru plet nikdy som nemala vyrazky zato prve vrasky uz mam ale od 32 rokov si davam pichat botox na celo a okolie oci a hyl. kyselinu na vrasky okolo nosa a podvihnutie ustnych kutikov ...mam uzasnu lekarku takze nikto nevidi ze to mam len mi je povedane casto ze dobre vyzeram 🙂 potesi 🙂) licim sa minimalne len maskaru a lesk ...

xlucia
autor
6. feb 2013

@monikajaco dakujem ale botox ma ani v najmensom nelaka

dai
6. feb 2013

@davido ahoj, sice idem casovo po funuse ale teraz tu ta tema vyskocila 🙂 ja mam tiez problematicku a k tomu citlivu plet - pouzivala som radu normaderm od vichy - bola celkom ok, akurat krem bol hustejsi a trochu tazky...
v lekarni mi poradili kozmetiku la rochey possay - z toho pouzivam rad effaclair - tak nejak sa to pise ( nechce sa mi do kupelky to pozerat 🙂 ) - mam tam hydratacny krem, gel na cistenie a kremik na vyrazky ked sa vyhodia... a som velmi spokojna ...takze odporucam ( ja mam teda citlivu problematicku mastnu plet )

turistka
6. feb 2013

@bzuco si si ista, ze je to akne, su to vyrazky akeho charakteru?

bzuco
6. feb 2013

@turistka
ako myslíš - charakteru?
sú to väčšinou také tie vodnaté, nedajú sa vytlačiť, bolia

turistka
6. feb 2013

@bzuco myslela som to, ci to vies nejako opisat. ja som totiz mala tiez vyrazky celo, brada, spanky, tiez som si myslela ze je to akne a nakoniec som to vsetko mala z dehydrovanej pleti, ked som nasla spravny krem tak to zmizlo, preto som sa pytala