icon

Starostlivosť o pleť v tridsiatke

xlucia
12. jan 2012

ake kremy pouzivate na suchsiu plet s prvymi vraskami, hlavne okolo oci?
alebo uz pouzivate aj nejake sera?
s cim mate dobre skusenosti
a tiez malujete sa denne?

monikajaco
6. feb 2013

@xlucia ale ved to je samozrejme v pohode ty si dala jednoduchu otazku ja som napisala ako sa staram ja ...

kaselka
3. jún 2013

@xlucia Ahoj, tiež som vrásky nejako zvlášť dlho neriešila no teraz sa už blížim k 40-tke a teda som začala používať krém od značky Babaria - španielska kozmetika asi to v SR nie je taká známa značka. Konkrétne ten môj obsahuje peptid vyrobený na báze hadieho jedu a mal by mať účinky porovnateľné s botoxom, akurát s tým rozdielom, že cenovo je to niekde úplne inde 😉 Či bude mať taký úžasný výsledok ako sa píše na stránkach babarie neviem, v každom príp. sa dobre roztiera, má nevtieravú vôňu a vyzerá, že mojej pleti sadol. Tak uvidím.

veverka24
25. sep 2013

Ja som spokojna s olejmi saloos.. Podla mna ziadn krem nie je proti vraskam, akurat obsahuju zlozky, ktore ich kozu vyplnat a opticky ich nevidiet..

veronika5804
Odpoveď bola odstránená
majuska1985
7. nov 2013

Ahojte. Ak by ste si našli chvíľku čas, prosím vyplňte krátku anketku starostlivosti o pleť:

https://docs.google.com/forms/d/1MccbLlnQT4dTU9...

Ďakujem.

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
valerko2004
6. mar 2014

@xlucia veru to mas pravdu 😉

xlucia
autor
6. mar 2014

@valerko2004 a v com?

valerko2004
6. mar 2014

@xlucia v tom ze kupovat racsej v lekarni tiez neviem ze by z lidla bol dobry krem 🙂

cyclo_danka
6. mar 2014

@turistka mozem sa spytat, aky krem si nasla? mam ten isty problem

riaela
11. sep 2014

najdôležitejšia je 5 kroková starostlivosť o pleť. Dokedy som to nevedela, mala som dosť krupicovú a zanesenú pleť. Samozrejme, že veľký vplyv majú aj hormóny a životospráva. Ale pokiaľ sa dá pomôcť zvonka, tak je to vďaka správnemu režimu, rutine a správnej kozmetike.

ukko81
11. sep 2014

Ahojte, spravna zivotosprava je určite základ. Každopádne sa po 30tke prestáva tvoriť kolagén a podobné látky, ktoré udržiavajú pleť pružnú, začnú vrásky atď. Ak sa im chcete vyhnut treba plet vyživovať. S manželkou máme cez 30 a používame výrobky od Jeunesse, ktoré vyhladzujú vrásky a riešia rôzne kožné problémy. Treba si to pozrieť na nete a uvidíte samé. A áno propagujem lebo s tým pracujem ale nehanbím sa lebo je to naozaj úžasná vec. 🙂

nutrimas
11. sep 2014

Suhlasime s nazorom, ze stav pokozky odzrkadluje stav nasho vnutra. Jednoducho povedane, aky je vstup, taky je vystup. Spravne kozmeticke osetrenie je az na druhom mieste.Vyvarovat sa treba najmä pripravkom s chemickymi latkami, ktr. sposobuju alergicke reakcie a su zdraviu skodlive. Moze Vas trosku pomylit oznacenie "prirodna kozmetika". Zakon a legislativa v tom smere umoznuje pouzivanie niektorych syntetickych pridavnych latok aj v prirodnej kozmetike, avsak len v urcitom pomere. Treba si vsimat zlozenie na etiketach. Na poprednych miestach su vzdy uvedene latky, ktorych podiel je v celkovom obsahu najvyssi, na konci su uvadzane zlozky s najnizsim obsahom...
V nasej ponuke, ktr. je zamerana na prirodnu ale hlavne certifikovanu kozmetiku, prevazne v BIO kvalite, najdete pestry vyber produktov, vhodnych pre kazdy typ pleti a pre kazdy vek, od babätiek aj po babicky, ba aj pre muzov ;) Pri vybere Vam samozrejme radi poradime 🙂

anitta41
27. jan 2015
Používateľ anitta41 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

Baby aku kozmetiku pouzivate po 30tke? ta moja mi prestava akosi robit dobre :/

samasa
27. jan 2015

@anitta41 ja zatiaľ niveu. .ale keď mám vysušené pleť dobre mi robí garnier. ..ale počula som samé chvály na ten krém z lidu. ..proti vráskám. .. 😉

anitta41
27. jan 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anitta41.

@samasa z lídlu?? to by ma nikdy nenapadlo 🙂 ale ja by som skor vyskusala nieco bez parfumov nemam rada parfemovanu kozmetiku mam citlivy noc a ked sa natriem kremom a dam parfum tak to citim aj cely den preto chcem niečo bez

samasa
27. jan 2015

@anitta41 úprimne ani mňa nie...ale v dTestu vyšiel ten z lidlu na prvom mieste...Za ním boli Vichy eucerin a iné top značky 🙂

jarmila64
27. jan 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

ja pouzivam len prirodnu kozmetiku pocas tehotenstva mi bolo zo vsetkeho zle tak som si nasla kozmetiku z ktorej mi bolo normalne 🙂 a ostala som pri nej je bez silikonov na co je moja plet dost citliva ani sampon nemozem mat so silikonmi lebo mam hned lupiny. A 30tka sa tiez blíži ale kozmetiku menit nebudem pokial mi bude dobre sluzit 🙂

anitta41
30. jan 2015

@jarmila64 a ktoru prirodnu kozmetiku pouzivas prirodnej kozmetiky je uz vela na trhu 🙂

janka874
30. jan 2015
Používateľ janka874 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od janka874.

ja som za prirodnu kozmetiku ale na trhu je ich uz tak vela ze je niekedy tazko si vybrat hlavne nie je prirodna kozmetika ako kozmetika ja som sa k tej mojej dostala nahodou cez kamaratku 🙂

madafi
Odpoveď bola odstránená
anitta41
2. feb 2015

@janka874 a aku pouzívaš? Radsej dam na osobnu skusenost 🙂

kiki68
2. feb 2015

ja shiseido, ale aj Niveu, ani jedna mi nerobi problem. Stale podla ludi vyzeram na 20 rokov max, takze mne ani alkohol nechcu predat obycajne. Ale to bude skor genetika ako starostlivost. A potom asi aj to,ze som sa moc nestresovala doteraz.
Inak som poskusala uz kadeco, aj nejake take,co sa vyrabali uplne bio,ale stipalo to jak svina,takze som to nechala tak.

agnes9
9. feb 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

Baby prosim poradte mi aku kozmetiku mam zacat pouzivat po porode mi strasne zacala mastniet plet cela sa lesknem a chcela by som s tym niec urobit

darinas2
12. feb 2015
Používateľ darinas2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od darinas2.

@agnes9 , @anitta41 ja pouzívam weledu mam problemticku plet a ich vyrobky mi velmi pomahaju 🙂

agnes9
16. feb 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@darinas2 a čo od nich používaš presnejšie? Ja som to pozerala a je tam veľmi veľa tej pleťovej kozmetiky

jarmila64
17. feb 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

weleda ma vela druhov závisí ci mas aj problematicku plet alebo ju mas vysusenu ci mastnu podla toho si vyber 🙂
@agnes9

anitta41
20. feb 2015

ja nemam problematicku plet ale zacinaju sa mi objavovat take prve vrasky tak hladam cim ich zmiernit alebo sa ich uplne zbavit

jarmila64
24. feb 2015

@anitta41 tak skus niečo z tej sady z ruží to je na prvé vrásky ja som to používala ale lepsie mi robi tá rada z mandlí 🙂

blue99
24. feb 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.