icon

Strašne mi vypadávajú vlasy. Čo s tým?

ludka140281
14. aug 2010

je to od porodu,teda 4 mesiace....dojcim,viem,ze je to preto,no je to az extremne ☹ ....kam s tym ist,alebo ake vitaminy brat? alebo co?...dakujem za kazdu radu

aero
14. aug 2010

veľmi ti neporadím , ja mám to isté .....
možno vitamíny teraz momentálne beriem Revalid
jedno , čo by som ti poradila , čím skôr ku endokrinologovi

masinka
14. aug 2010

dať vlasy trochu (alebo aj trochu viac) skratit - to pomoze - trochu. a vydrzat, ono to casom prejde. vacsina pripravkov z lekarne je pri kojeni nevhodna, kedze su v tom rozne hormony.

janka5861
14. aug 2010

endokrinolog ............ ja ked nemam dobre stitnu zlazu ,viem to na vlasoch .

mirka907
14. aug 2010

Prejde to samo...blba rada viem, no mne nic nepomahalo, bola som uz dost zufala .... a zrazu to prestalo. Brala som aj vitaminy aj pouzivala strasne drahy sampon z lekarne proti padaniu vlasov a stale to bolo rovnake. Akurat co sa mi este aj lupiny (ktore som predtym nikdy nemala) urobili.

lenonka
14. aug 2010

Aj ja sa pridávam- prešlo asi po mesiaci dvoch samo 😉

stanusa
14. aug 2010

mne tiez vypadavaju a trva to asi uz mesiac, vo stvrtok idem na endokrinologiu po vysledky stitnej zlazy a chcem sa nato spytat...potom ti dam vediet 😉

miyya
14. aug 2010

no aj u mna to bolo to isté.po 4 mesiacoch mi začali padať vlasy.prestalo to po pár mesiacoch,ale tie vlasy,no otras.ale postupne mi dorástli nové vlásky a teraz mám znova hustú hrivu. 😉 😉

marryaa
14. aug 2010

neprejde to samo.ja som cakala 15 mes po porode,ze sa mi to upravi,a aj s vitaminmy.hop rybka zlata,nic sa nedialo.a tak som sa dala pred 10 dnami ostrihat na kratko.uz nevidim vsade moje vlasy 😉 ale potrebuju este cas,aby mi spevnili a tie co vypadali dorastli.pri cesani mi padaju stale,bohuzial.ale pockam si. 😉

elvera
14. aug 2010

ahojte, ja mam kratke vlasy a tiez mi po porode hrozne vypadavali. kazde rano som sa zabavila, kym som ich z vankusa a z plachty vsetky pozbierala. po par mesiacoch to vsak preslo samo 🙂

dena69
14. aug 2010

ja beriem Calibrum mami a po takom mesiaci dvoch sa to ustálilo...

zuzkat1
14. aug 2010

@ludka140281 asi to bude zniet smiesne,ale mne pomohol sampon🙂 fakt vypadavaju menej a hlavne dorastaju mam kopec kratuckych vlaskov teraz🙂 vyraba ho schwartzkopf a je v takej ruzovej krabici...vola sa DR.Hoting Aktiv F... je to nejaka novinka vraj a fakt je dobry...

alca85
14. aug 2010

Ahoj, mne pomohol šampón a kondicionér Revalid. Kúpila som ich v lekárni a stoja okolo 7-8€ 😉

libka1
14. aug 2010

panthenol v spray, ten co sa dava deckam po opalovani, taky co nahrkas a je z neho taka pena 😉 vyskusaj si to vtierat do vlasov, mne pomohlo. Tento problem ma myslim kazda po porode, ono to casom same prestane aj ked sa s tym nic nerobi, ale preco tomu nepomoct 😉

ituska
14. aug 2010

Mne pomohlo ostrihanie-radikalne+ zinok, inak vlasy padali neskutocne , som myslela, ze ostanem bez vlasov 😢

katrinka8
14. aug 2010

Mne kedysi davno poradila kadernicka, ktorej po porode zacali strasne vypadavat vlasy, ze jej nezabralo nic, len sampon Fitoval. Pouzivam ho uz niekolko rokov, hoci mi vlasy nikdy nevypadavali. Pocas tehotenstva som mala super vlasy a ani teraz (mam takmer 3-mesacnu dcerku, ktoru kojim) mi vlasy nepadaju. Na sampon sa opytaj v lekarni, stoji do 5€, 200ml. Su 2 druhy, jeden je cerveny na poskodene vlasy a druhy je zlty proti vypadavaniu vlasov. Ja pouzivam cerveny - skus zlty. Je to chorvatsky vyrobca, obsahuje nejake prirodne vytazky - ziadna chemia. Ja mam strasne vela vlasov (postrach kadernikov 😀 ), ale odkedy pouzivam tento sampon, netreba mi ani kondicioner, rozcesem sa absolutne bez problemov, co predtym nehrozilo s inym samponom. Aj Revalid, co spomina alca85, je dobry, ale po nom som mala privelmi jemne vlasy. Viac mi vyhovuje tento Fitoval.

cikyta
14. aug 2010

Mne pomohli vitamíny pantenol. Kupila som si ich v kapsuliach v lekárni.Po mesačnom užívaní som videla riadnu zmenu a ešte mi dokonca začali velmi rásť vlasy. Môžu to aj dojčiace ženy.Tiež dojčím.

juliagregor
14. aug 2010

ahoj, mne tiež vlasy hrozne padali ☹ a nepomohlo nič (pantenol, zinok, vitamíny), len skrátiť účes...časom sa padanie ukludnilo...
si ešte krátko po pôrode a tehotenstvo, porod, dojčenie je veľká záťaž pre organizmus....padanie vlasonv je dosť bežné

pred 15 rokmi som mala obrovské problémy s padaním vlasov, skoro nič mi na hlave nezostalo 😔 , uplne mi bolo vidieť pokožku, celé dva mesiace som chodila každý deň na kožné, na sneženie a pichali mi aj injekcie (pantenol), po pol roku mi začali rásť nové vlasy ale už uplne rovné (mala som kučeravé), ale vdaka aj za ne 😉 ...doteraz neviem, čo bolo príčinou 😒

prvý rok po pôrodoch mi veľmi padali vlasy, ale vždy sa to ustálilo 😉

penny13
15. aug 2010

Ahojte. My sme trochu iná kategória. Mojej sestre Lucke, o ktorú sa starám hrozne padajú vlasy a neni ani tehotná ani nekojí. Čo máme robiť? ☹

macka01
15. aug 2010

penny 13 aj mne strašne padali,išla som na krvne testy,a mám anemiu,nedost.železa a aj toto je sprievodný znak,padanie vlasov.
Pokiaľ ide o tehotné a kojacé ženy je to fakt normálne

adulikka
15. aug 2010

mne pomohli vitamíny VIADERM výživový doplnok ,padali mi vlasy po pôrode ,tak som si ich kúpila...je to aj na krásnu pleť a pevné nechty

lodgermaniacka
15. aug 2010

@ludka140281 ja mam tiež 4 mesačne dieťa a asi je to už mesiac čo mi začali dosť padať vlasy, su uplne všade, som z toho na nervy, ale ako čítam okolo 4.mesiaca začnú pomaly každej mamine vypadavať vlasy 😖

mrka2
15. aug 2010

mne tiez velmi padali, ale veeelmi - tiez tak okolo 4.mesiaca po porode,ale po nejakom mesiaci -dvoch to preslo a potom mi zacali rast nove vlasy. tak som mala aj dlhe a aj kratke zaroven. 😀 co poznam zienky, co rodili,tak to mala pomaly kazda z nich.
ja som to ale nejako cakala sama,kedze pocas tehotenstva mi vlasy praveze vobec nepadali, co mi bolo cudne. tak som to logicky nejako ocakavala po porode... 🙂

veronika164
7. nov 2012

ahoj, ešte hľadáš odpoveď? Okrem toho, čo ti tu kočky poradili, zaberá užívanie konopného oleja (nájdeš v bioobchodoch, zn. SUM) treba ho užívať min. 4 polievkové lyžice denne, zároveň sa vtiera do vlasov, robia sa masky. K tomu je skvelý zaberák čaj z koreňa lopúcha veľkého, sypaný majú aj v lekárni. Aj mne padali vlasy, najmä 4 mesiace po pôrode, každý mi hovoril, že je to normálne, ale zistila som, že nie je. Tie veci, čo píšem mi pomohli + beriem chlorellu GW a mám zasa vlasy husté a silné jak konský chvost :o)))