icon

Tetánia a divné rozmazané videnie

12. aug 2022

Prosim Vas mam tetaniu a mavam niekedy divne videnie, take rozmazane. Tlak medzi ocami a z toho take mdloby akoby ma tie oci tahali, taky tlak. Najhorsie to vnimam v obchodoch kde je velke svetlo, taha mi to oci a toci sa mi z toho hlava.
Caka ma este MRI mozgu.
Ocne komplet v poriadku, CT mozgu tiez. Este pre istotu MRI mozgu.

michaelamala21
10. apr 2024

Dobrý , upravilo sa vám to videnie?ja to mám tiež a už dlho a neviem čo s tým

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
lucinda010
22. júl 2024

@sisamisaaa ahoj ako sa cítite dnes?

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
lucinda010
25. júl 2024

@sisamisaaa u mňa striedavo- oblačno,niekedy vstanem unavená niekedy sa nakopnem,najviac ma bolia nohy fyzio mi doporučil robiť drepy tak skúšam 🙄

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
lucinda010
4. aug 2024

@gabika9878778 presne aj ja toto mávam a v poslednej dobe mi vadí rozmazané videnie akokeby🙄

moondaisyy
25. okt 2024

Babulky zdravím, boli by ste prosím ochotné vyplnit anonymný dotazník zameraný na tetaniu? Zber dát je súčasťou výskumu VEGA. Veľmi by to pomohlo 🙏ďakujem

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
zuzka0601
12. nov 2024

dobrý večer 🙂 môžem sa opýtať boleli vás oci a mali ste aj rozmazane videnie? ako dlho to trvalo?

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
zuzka0601
14. nov 2024

@sisamisaaa a tu boreliózu vám ako zistili? mne dr zobrala krv a povedala že boreliozu nemám.

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
emminka
2. dec 2024

@sisamisaaa ake bylinky prosím

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
lucinda010
24. dec 2024

@zuzka0601 dobrý večer mávate ešte rozmazané videnie?

lucinda010
24. dec 2024

@michaelamala21 dobrý večer ako sa vám pomohli bojovať s rozmazanim videním? Ďakujem

zuzka0601
28. dec 2024

@lucinda010 dobrý večer, ano mávam ale väčšinou po menštruácii. Inak mi pomohli dioptrie.

lenocka137
6. jan 2025

@sisamisaaa ja mám úplne toto isté, zistili mi na pohotovosti nedostatok draslíka ale úplne čo opisujete mám aj ja...

radkaju
Autor odpoveď zmazal
radkaju
Autor odpoveď zmazal
pamelaandersom
14. mar 2025

Dobrý deň nehnevajte sa že vipitujem ale mám podobnú problém ako vy mám tetaniu podľa príznakov mi neurologička povedala ale nemám to na 100 percent dagnostikovanu podieľajú ma do nemocnici na magnetickú rezonanciu začala som rozmaznané vidieť a bojím sa či to ne može byt važnejšie.boli ste na magnetickú ak sa smiem spýtať našlo sa vám niečo?

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
pamelaandersom
15. mar 2025

@sisamisaaa ale včla ku si písala že vy maš v poriadku

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
pamelaandersom
15. mar 2025

@sisamisaaa aha rozumiem.a na ct alebo magneticki ste mali?mehnevajsa že sa bipitujem ale som v takej istej situacii ako vy.podla neurologički mám tetaniu ale ma posiela do memocnici ležat aby sa zisgilo či to nemože but niečo bažne aj na ct ma daju a bojim sa aby ne bolo najodov nandor na mozgu.a zo ztakom ne zvilnete mavat problem?uživate niečo na ru tetaniu?

sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal
sisamisaaa
Autor odpoveď zmazal