Tetánia a divné rozmazané videnie
Prosim Vas mam tetaniu a mavam niekedy divne videnie, take rozmazane. Tlak medzi ocami a z toho take mdloby akoby ma tie oci tahali, taky tlak. Najhorsie to vnimam v obchodoch kde je velke svetlo, taha mi to oci a toci sa mi z toho hlava.
Caka ma este MRI mozgu.
Ocne komplet v poriadku, CT mozgu tiez. Este pre istotu MRI mozgu.
@sisamisaaa ahoj ako sa cítite dnes?
@sisamisaaa u mňa striedavo- oblačno,niekedy vstanem unavená niekedy sa nakopnem,najviac ma bolia nohy fyzio mi doporučil robiť drepy tak skúšam 🙄
@gabika9878778 presne aj ja toto mávam a v poslednej dobe mi vadí rozmazané videnie akokeby🙄
Babulky zdravím, boli by ste prosím ochotné vyplnit anonymný dotazník zameraný na tetaniu? Zber dát je súčasťou výskumu VEGA. Veľmi by to pomohlo 🙏ďakujem
dobrý večer 🙂 môžem sa opýtať boleli vás oci a mali ste aj rozmazane videnie? ako dlho to trvalo?
@sisamisaaa a tu boreliózu vám ako zistili? mne dr zobrala krv a povedala že boreliozu nemám.
@sisamisaaa ake bylinky prosím
@zuzka0601 dobrý večer mávate ešte rozmazané videnie?
@michaelamala21 dobrý večer ako sa vám pomohli bojovať s rozmazanim videním? Ďakujem
@lucinda010 dobrý večer, ano mávam ale väčšinou po menštruácii. Inak mi pomohli dioptrie.
@sisamisaaa ja mám úplne toto isté, zistili mi na pohotovosti nedostatok draslíka ale úplne čo opisujete mám aj ja...
Dobrý deň nehnevajte sa že vipitujem ale mám podobnú problém ako vy mám tetaniu podľa príznakov mi neurologička povedala ale nemám to na 100 percent dagnostikovanu podieľajú ma do nemocnici na magnetickú rezonanciu začala som rozmaznané vidieť a bojím sa či to ne može byt važnejšie.boli ste na magnetickú ak sa smiem spýtať našlo sa vám niečo?
@sisamisaaa ale včla ku si písala že vy maš v poriadku
@sisamisaaa aha rozumiem.a na ct alebo magneticki ste mali?mehnevajsa že sa bipitujem ale som v takej istej situacii ako vy.podla neurologički mám tetaniu ale ma posiela do memocnici ležat aby sa zisgilo či to nemože but niečo bažne aj na ct ma daju a bojim sa aby ne bolo najodov nandor na mozgu.a zo ztakom ne zvilnete mavat problem?uživate niečo na ru tetaniu?

Dobrý , upravilo sa vám to videnie?ja to mám tiež a už dlho a neviem čo s tým