icon

Vitamíny na úzkosť a depresiu

22. sep 2025

Máte niekto skúsenosti s vitamínmi na úzkosť/depresiu z lekárne? AD neberiem. Ďakujem za rady. Máte skúsenosť s Depress Lavekan alebo iné? Len prosím nie veľmi drahé kvôli zdravotným problémom som nezamestnaná ďakujem😞😞

anonym_201cdb
22. sep 2025
@anonym_autor

Ja som mlada a mam všetko možné, od akné, meškajuca menštruacia, velká cysta na vaječnikoch, potravinove intoleracie, nizky tlak každý deň na odpadnutie, úzkosť depresia, nadváha a to nemam ani 25 rokov😞

@anonym_autor a teda z coho zijes? Pytali sa Ta to tu viacere, ignorujes tu otazku. Teba zaujima len ako dostat dalsie lieky, a nie ako kompelxne riesit situaciu? Ved si nechaj poradit. Ak takto selektivne si nechas poradit aj v realite,...

autor
22. sep 2025
@anonym_201cdb

@anonym_autor a teda z coho zijes? Pytali sa Ta to tu viacere, ignorujes tu otazku. Teba zaujima len ako dostat dalsie lieky, a nie ako kompelxne riesit situaciu? Ved si nechaj poradit. Ak takto selektivne si nechas poradit aj v realite,...

@anonym_201cdb a z čoho mam zit? ked som sama na všetko nikto mi nepomaha nemam narok na nič? nemam absolutne žiadny prijem 0€ mesačne tak žijem len z uspor z čoho ineho

anonym_201cdb
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_201cdb a z čoho mam zit? ked som sama na všetko nikto mi nepomaha nemam narok na nič? nemam absolutne žiadny prijem 0€ mesačne tak žijem len z uspor z čoho ineho

@anonym_autor a z coho sa daju nasporit uspory ak si nikdy nepracovala a uz mas 25 r? Ved podnajom stoji stovky mesacne.

deti95060810
22. sep 2025

žiadne blbosti z lekárne ti nepomôžu. to len v prípade ak tie panické ataky nemáš silné.
inak sa bežne na ataky predpisuje AD.

mesiac úžívania a máš po probléme.
ešte si chvália aj psychologa - len toho ti môže predpísať len psychiater - aj to máš nárok len na niekoĺko sedení. existujú dychové cvičenia ktoré ozaj pomáhajú - len tie sa musíš naučiť u psychologa.
len u teba si myslím že je celý životný stýl o ničom. treba viac chodiť medzi ľuďmi, ísť do práce . do dôchodku takto nevydržíš.

autor
22. sep 2025
@deti95060810

žiadne blbosti z lekárne ti nepomôžu. to len v prípade ak tie panické ataky nemáš silné.
inak sa bežne na ataky predpisuje AD.

mesiac úžívania a máš po probléme.
ešte si chvália aj psychologa - len toho ti môže predpísať len psychiater - aj to máš nárok len na niekoĺko sedení. existujú dychové cvičenia ktoré ozaj pomáhajú - len tie sa musíš naučiť u psychologa.
len u teba si myslím že je celý životný stýl o ničom. treba viac chodiť medzi ľuďmi, ísť do práce . do dôchodku takto nevydržíš.

@deti95060810 Ja chodim velmi vela medzi ludí snažim sa byť čo najmenej doma, cvicim, prechadzky atd.. AD som uživala a žiadna zmena preto chcem prirodne nieco

marca12
22. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_79fa39 ja som nepracovala ja som mladý človek a myslím že to môže byť aj genetika..

@anonym_autor Nemoze to byt tym,ze nemas pracu,aktivity a casto pozeras do mobilu?

autor
22. sep 2025
@marca12

@anonym_autor Nemoze to byt tym,ze nemas pracu,aktivity a casto pozeras do mobilu?

@marca12 Ale ja mam aktivity a dosť a nie nieje to z mobilu mam to už dlho

buberova
23. sep 2025

Obávam sa že potrebuješ niečo silnejšie a komplexnejšie ako magnézium a vitamíny

iwesska
23. sep 2025

V takomto stave ti Lavekan ani Depress nepomozu. Potrebujes AD a terapie.

anonym_79fa39
23. sep 2025
@anonym_autor

Ja som mlada a mam všetko možné, od akné, meškajuca menštruacia, velká cysta na vaječnikoch, potravinove intoleracie, nizky tlak každý deň na odpadnutie, úzkosť depresia, nadváha a to nemam ani 25 rokov😞

@anonym_autor tak je nacase s tym nieco robit a nie sa lutovat.

anonym_79fa39
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vies co uprimne, mam z teba pocit ze si dalsia co caka na ID a nepracovat. rad si tu dostala kopec, to co pises ma mnoho ludi, uz fakt nepoznam zdraveho cloveka. a ludia s tym normalne pracuju

akné, - ja som mala akne take ze som musela chdoit davat take elektrovyboje, do koze, za neskutocne peniaze a pouzivala drahe kremy so striebrom. treba pozriet krv na gyne alebo u vseobecneho....akne mam aj teraz a som po 4t0ke ale jasne ze menej.
meškajuca menštruacia, - mozno prvae kvoli cyste, gynekolog ti urcite povie viac
velká cysta na vaječnikoch, smer gynda, verim ze to riesis. hormonalne veci mozes mat prave kvoli cyste narusene a preto nemas menzes
potravinove intoleracie, zial aj toto ma uz vela ludi, a coraz viac uz malych deti, ktore s tym ziju cely zivot
nizky tlak každý deň na odpadnutie, ( tak pi kavu, na nizky tlak sa tiez nieco dava), smer lekar vseobecny, on ti poradi
úzkosť depresia, = tu uz ma kazdy druhy a tu mas zjavne z toho ako zijes, pomoze ti praca, kontakt s ludmi, ist ku psychologovi a psychiater a ini zhodnotia a pomozu ti
nadváha - tu uz ma vela ludi, zacni sportovat ( to mega pomaha, pri endorfínov)

a to nemam ani 25 rokov😞 - na case s tym daco robit lebo velkomm sa veci vacsinou zhorsuju , mas 25 nie 65 aani 75 aby si sa utapala takto

hlavu hore. vytiahni juz piesku. verim ze mas aspon rodicov co ti poradia a vypocuju.

a ked zacnes pracovas, najdes novyh kamosov a kamosky a nebudes stale zamerana kazdy den len na seba. prepac ale z takeho zivota by sme sa zblaznili asi vsetci 🙂

drzim palce

anonym_79fa39
23. sep 2025
@anonym_201cdb

@anonym_autor a z coho sa daju nasporit uspory ak si nikdy nepracovala a uz mas 25 r? Ved podnajom stoji stovky mesacne.

@anonym_201cdb good point. v zivote nepracovala ale ma uspory. asi bohati rodicia....

anonym_79fa39
23. sep 2025
@anonym_autor

@deti95060810 Ja chodim velmi vela medzi ludí snažim sa byť čo najmenej doma, cvicim, prechadzky atd.. AD som uživala a žiadna zmena preto chcem prirodne nieco

@anonym_autor nemas sa az tak zle, ja s depresiou som nevladala chodit prave medzi ludi, nevladala vstat z postele, nevladala sportovat...tak super ze teba toto bavi, nie si na tom az tak zle 🙂 uz len zacat pracovat.

anonym_13488c
23. sep 2025

@anonym_autor na tvoje úzkosti a depresiu ti žiadne vitamíny ani samotný magnosolv nepomôžu. Škoda peňazí. Treba ísť k psychiatričke a brať AD. Aké si brala? A ako dlho? Ono to nezačne účinkovať hneď, treba tomu nejaky čas.

really8
23. sep 2025
@lili246

@anonym_autor ahoj akurát dnes mi radila jedna pani že mám vyskúšať magnosolv je vraj na predpis ale vyskúšam aj ja 🙂 plus doplniť vitamín b6 a D-čko

@lili246 magnosolv je to uplne najhorsie magnezium na trhu.

anonym_79fa39
23. sep 2025
@anonym_13488c

@anonym_autor na tvoje úzkosti a depresiu ti žiadne vitamíny ani samotný magnosolv nepomôžu. Škoda peňazí. Treba ísť k psychiatričke a brať AD. Aké si brala? A ako dlho? Ono to nezačne účinkovať hneď, treba tomu nejaky čas.

@anonym_13488c hlavne sa cudujem preco sa nepyta v lekarni, a musi kvoli tomu ist na konika sa pytat. 🙏 zas vymyslena tema....

autor
23. sep 2025
@anonym_79fa39

@anonym_13488c hlavne sa cudujem preco sa nepyta v lekarni, a musi kvoli tomu ist na konika sa pytat. 🙏 zas vymyslena tema....

@anonym_79fa39 Ja sa pýtam na realne skusenosti ľudi.. A vitaminy objednavam nechodim do lekarni osobne

anonym_79fa39
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_79fa39 Ja sa pýtam na realne skusenosti ľudi.. A vitaminy objednavam nechodim do lekarni osobne

@anonym_autor preco nechodis osobne? 🙂

anonym_d59065
23. sep 2025

Obavam sa ze tu vitaminy nepomozu. Skus lahke AD ktore ti vie predpisat obvodna.

autor
23. sep 2025
@anonym_d59065

Obavam sa ze tu vitaminy nepomozu. Skus lahke AD ktore ti vie predpisat obvodna.

@anonym_d59065 A viete mi poradiť aj nazov? lebo to som ešte nepočula že obvodná predpisuje AD

anonym_79fa39
23. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_d59065 A viete mi poradiť aj nazov? lebo to som ešte nepočula že obvodná predpisuje AD

@anonym_autor ale ved AD brat nechces. si pisala. ty sama nevies co chces. co tak zajst za tvojou doktorkou ktora pozna tvoje zdravie a poradit sa s nou?

shee11
23. sep 2025

L-Tryptofán je prirodne antidepresivum, skus pozrieť. Ale naozaj by som silno zvážila AD, ak ti prvé nezabrali, tak iné. ked sa preliečiš, vysadíš, môžes pokračovať tryptofánom.

lenush9
23. sep 2025

Na podporenie cinnosti mozgu:
Horcik (najlepsie horcik chelat, najlepsia vstrebatelnost)
Omega 3 (napr. Mollers rybi olej)
B-complex
Zinok (tiez chelat forma)
Vitamin D
Toto je zakladna patica vitaminov a mineralov ktore sa odporucaju doplnit ludom s uzkostami.a depresiami.

koniarova
23. sep 2025
@anonym_autor

@lili246 okres TN, a chcem sa spýtať čo mam povedať obvodnej že načo to potrebujem?

@anonym_autor nevymýšľaj tu s voľne predajnými liekmi. Trt ti pomôžu.Ty máš dlhodobý problém. Riešiť si mala už pred rokmi. Potrebuješ psychiatra a lieky na predpis. Plus terapie.

alex49
23. sep 2025

Dokedy chceš žiť z úspor? Potrebuješ sa normálne liečiť, a pracovať, prípadne mat ID

autor
23. sep 2025
@koniarova

@anonym_autor nevymýšľaj tu s voľne predajnými liekmi. Trt ti pomôžu.Ty máš dlhodobý problém. Riešiť si mala už pred rokmi. Potrebuješ psychiatra a lieky na predpis. Plus terapie.

@koniarova Riešila som to brala som AD tak nechapem čo sa domna furt puštate…

anonym_79fa39
23. sep 2025
@anonym_autor

@koniarova Riešila som to brala som AD tak nechapem čo sa domna furt puštate…

@anonym_autor mas tu poradene, nech sa paci. baby ti dost napisali ale mam pocit ze s nicim nesuhlasis, snad si necakala ze ti sem napiseme, ze mas ist hned na ID aby si v zivote nerobila. a tvoja rozpravka o tom ako zijes sama 4 roky z uspor, prepac, hovor vies komu. iba nas zavadzas.

autor
23. sep 2025
@shee11

L-Tryptofán je prirodne antidepresivum, skus pozrieť. Ale naozaj by som silno zvážila AD, ak ti prvé nezabrali, tak iné. ked sa preliečiš, vysadíš, môžes pokračovať tryptofánom.

@shee11 Vysadila som Ad a teraz hladam presne toto prirodne. Ďakujem

vakatko
23. sep 2025

Ako sa stravuješ ?

anonym_248e02
23. sep 2025
@anonym_autor

@shee11 Vysadila som Ad a teraz hladam presne toto prirodne. Ďakujem

@anonym_autor ale tebe nič prírodné nepomôže. Zjavne si mala AD, ktoré ti nesadli. Veď čítaj po sebe. Tvoj problém je dlhodobý a nie len nejaká chvíľková záležitosť, ktorá sa dá liečiť vitamínmi.
Hľadaj nového dr a novú liečbu.