Vitamíny na úzkosť a depresiu
Máte niekto skúsenosti s vitamínmi na úzkosť/depresiu z lekárne? AD neberiem. Ďakujem za rady. Máte skúsenosť s Depress Lavekan alebo iné? Len prosím nie veľmi drahé kvôli zdravotným problémom som nezamestnaná ďakujem😞😞
@anonym_autor a teda z coho zijes? Pytali sa Ta to tu viacere, ignorujes tu otazku. Teba zaujima len ako dostat dalsie lieky, a nie ako kompelxne riesit situaciu? Ved si nechaj poradit. Ak takto selektivne si nechas poradit aj v realite,...
@anonym_201cdb a z čoho mam zit? ked som sama na všetko nikto mi nepomaha nemam narok na nič? nemam absolutne žiadny prijem 0€ mesačne tak žijem len z uspor z čoho ineho
@anonym_201cdb a z čoho mam zit? ked som sama na všetko nikto mi nepomaha nemam narok na nič? nemam absolutne žiadny prijem 0€ mesačne tak žijem len z uspor z čoho ineho
@anonym_autor a z coho sa daju nasporit uspory ak si nikdy nepracovala a uz mas 25 r? Ved podnajom stoji stovky mesacne.
žiadne blbosti z lekárne ti nepomôžu. to len v prípade ak tie panické ataky nemáš silné.
inak sa bežne na ataky predpisuje AD.
mesiac úžívania a máš po probléme.
ešte si chvália aj psychologa - len toho ti môže predpísať len psychiater - aj to máš nárok len na niekoĺko sedení. existujú dychové cvičenia ktoré ozaj pomáhajú - len tie sa musíš naučiť u psychologa.
len u teba si myslím že je celý životný stýl o ničom. treba viac chodiť medzi ľuďmi, ísť do práce . do dôchodku takto nevydržíš.
žiadne blbosti z lekárne ti nepomôžu. to len v prípade ak tie panické ataky nemáš silné.
inak sa bežne na ataky predpisuje AD.
mesiac úžívania a máš po probléme.
ešte si chvália aj psychologa - len toho ti môže predpísať len psychiater - aj to máš nárok len na niekoĺko sedení. existujú dychové cvičenia ktoré ozaj pomáhajú - len tie sa musíš naučiť u psychologa.
len u teba si myslím že je celý životný stýl o ničom. treba viac chodiť medzi ľuďmi, ísť do práce . do dôchodku takto nevydržíš.
@deti95060810 Ja chodim velmi vela medzi ludí snažim sa byť čo najmenej doma, cvicim, prechadzky atd.. AD som uživala a žiadna zmena preto chcem prirodne nieco
@anonym_79fa39 ja som nepracovala ja som mladý človek a myslím že to môže byť aj genetika..
@anonym_autor Nemoze to byt tym,ze nemas pracu,aktivity a casto pozeras do mobilu?
@anonym_autor Nemoze to byt tym,ze nemas pracu,aktivity a casto pozeras do mobilu?
@marca12 Ale ja mam aktivity a dosť a nie nieje to z mobilu mam to už dlho
Obávam sa že potrebuješ niečo silnejšie a komplexnejšie ako magnézium a vitamíny
V takomto stave ti Lavekan ani Depress nepomozu. Potrebujes AD a terapie.
Ja som mlada a mam všetko možné, od akné, meškajuca menštruacia, velká cysta na vaječnikoch, potravinove intoleracie, nizky tlak každý deň na odpadnutie, úzkosť depresia, nadváha a to nemam ani 25 rokov😞
@anonym_autor tak je nacase s tym nieco robit a nie sa lutovat.
@anonym_autor vies co uprimne, mam z teba pocit ze si dalsia co caka na ID a nepracovat. rad si tu dostala kopec, to co pises ma mnoho ludi, uz fakt nepoznam zdraveho cloveka. a ludia s tym normalne pracuju
akné, - ja som mala akne take ze som musela chdoit davat take elektrovyboje, do koze, za neskutocne peniaze a pouzivala drahe kremy so striebrom. treba pozriet krv na gyne alebo u vseobecneho....akne mam aj teraz a som po 4t0ke ale jasne ze menej.
meškajuca menštruacia, - mozno prvae kvoli cyste, gynekolog ti urcite povie viac
velká cysta na vaječnikoch, smer gynda, verim ze to riesis. hormonalne veci mozes mat prave kvoli cyste narusene a preto nemas menzes
potravinove intoleracie, zial aj toto ma uz vela ludi, a coraz viac uz malych deti, ktore s tym ziju cely zivot
nizky tlak každý deň na odpadnutie, ( tak pi kavu, na nizky tlak sa tiez nieco dava), smer lekar vseobecny, on ti poradi
úzkosť depresia, = tu uz ma kazdy druhy a tu mas zjavne z toho ako zijes, pomoze ti praca, kontakt s ludmi, ist ku psychologovi a psychiater a ini zhodnotia a pomozu ti
nadváha - tu uz ma vela ludi, zacni sportovat ( to mega pomaha, pri endorfínov)
a to nemam ani 25 rokov😞 - na case s tym daco robit lebo velkomm sa veci vacsinou zhorsuju , mas 25 nie 65 aani 75 aby si sa utapala takto
hlavu hore. vytiahni juz piesku. verim ze mas aspon rodicov co ti poradia a vypocuju.
a ked zacnes pracovas, najdes novyh kamosov a kamosky a nebudes stale zamerana kazdy den len na seba. prepac ale z takeho zivota by sme sa zblaznili asi vsetci 🙂
drzim palce
@anonym_autor a z coho sa daju nasporit uspory ak si nikdy nepracovala a uz mas 25 r? Ved podnajom stoji stovky mesacne.
@anonym_201cdb good point. v zivote nepracovala ale ma uspory. asi bohati rodicia....
@deti95060810 Ja chodim velmi vela medzi ludí snažim sa byť čo najmenej doma, cvicim, prechadzky atd.. AD som uživala a žiadna zmena preto chcem prirodne nieco
@anonym_autor nemas sa az tak zle, ja s depresiou som nevladala chodit prave medzi ludi, nevladala vstat z postele, nevladala sportovat...tak super ze teba toto bavi, nie si na tom az tak zle 🙂 uz len zacat pracovat.
@anonym_autor na tvoje úzkosti a depresiu ti žiadne vitamíny ani samotný magnosolv nepomôžu. Škoda peňazí. Treba ísť k psychiatričke a brať AD. Aké si brala? A ako dlho? Ono to nezačne účinkovať hneď, treba tomu nejaky čas.
@anonym_autor na tvoje úzkosti a depresiu ti žiadne vitamíny ani samotný magnosolv nepomôžu. Škoda peňazí. Treba ísť k psychiatričke a brať AD. Aké si brala? A ako dlho? Ono to nezačne účinkovať hneď, treba tomu nejaky čas.
@anonym_13488c hlavne sa cudujem preco sa nepyta v lekarni, a musi kvoli tomu ist na konika sa pytat. 🙏 zas vymyslena tema....
@anonym_13488c hlavne sa cudujem preco sa nepyta v lekarni, a musi kvoli tomu ist na konika sa pytat. 🙏 zas vymyslena tema....
@anonym_79fa39 Ja sa pýtam na realne skusenosti ľudi.. A vitaminy objednavam nechodim do lekarni osobne
@anonym_79fa39 Ja sa pýtam na realne skusenosti ľudi.. A vitaminy objednavam nechodim do lekarni osobne
@anonym_autor preco nechodis osobne? 🙂
Obavam sa ze tu vitaminy nepomozu. Skus lahke AD ktore ti vie predpisat obvodna.
Obavam sa ze tu vitaminy nepomozu. Skus lahke AD ktore ti vie predpisat obvodna.
@anonym_d59065 A viete mi poradiť aj nazov? lebo to som ešte nepočula že obvodná predpisuje AD
@anonym_d59065 A viete mi poradiť aj nazov? lebo to som ešte nepočula že obvodná predpisuje AD
@anonym_autor ale ved AD brat nechces. si pisala. ty sama nevies co chces. co tak zajst za tvojou doktorkou ktora pozna tvoje zdravie a poradit sa s nou?
L-Tryptofán je prirodne antidepresivum, skus pozrieť. Ale naozaj by som silno zvážila AD, ak ti prvé nezabrali, tak iné. ked sa preliečiš, vysadíš, môžes pokračovať tryptofánom.
Na podporenie cinnosti mozgu:
Horcik (najlepsie horcik chelat, najlepsia vstrebatelnost)
Omega 3 (napr. Mollers rybi olej)
B-complex
Zinok (tiez chelat forma)
Vitamin D
Toto je zakladna patica vitaminov a mineralov ktore sa odporucaju doplnit ludom s uzkostami.a depresiami.
Dokedy chceš žiť z úspor? Potrebuješ sa normálne liečiť, a pracovať, prípadne mat ID
@anonym_autor nevymýšľaj tu s voľne predajnými liekmi. Trt ti pomôžu.Ty máš dlhodobý problém. Riešiť si mala už pred rokmi. Potrebuješ psychiatra a lieky na predpis. Plus terapie.
@koniarova Riešila som to brala som AD tak nechapem čo sa domna furt puštate…
@koniarova Riešila som to brala som AD tak nechapem čo sa domna furt puštate…
@anonym_autor mas tu poradene, nech sa paci. baby ti dost napisali ale mam pocit ze s nicim nesuhlasis, snad si necakala ze ti sem napiseme, ze mas ist hned na ID aby si v zivote nerobila. a tvoja rozpravka o tom ako zijes sama 4 roky z uspor, prepac, hovor vies komu. iba nas zavadzas.
L-Tryptofán je prirodne antidepresivum, skus pozrieť. Ale naozaj by som silno zvážila AD, ak ti prvé nezabrali, tak iné. ked sa preliečiš, vysadíš, môžes pokračovať tryptofánom.
@shee11 Vysadila som Ad a teraz hladam presne toto prirodne. Ďakujem
Ako sa stravuješ ?
@shee11 Vysadila som Ad a teraz hladam presne toto prirodne. Ďakujem
@anonym_autor ale tebe nič prírodné nepomôže. Zjavne si mala AD, ktoré ti nesadli. Veď čítaj po sebe. Tvoj problém je dlhodobý a nie len nejaká chvíľková záležitosť, ktorá sa dá liečiť vitamínmi.
Hľadaj nového dr a novú liečbu.

Ja som mlada a mam všetko možné, od akné, meškajuca menštruacia, velká cysta na vaječnikoch, potravinove intoleracie, nizky tlak každý deň na odpadnutie, úzkosť depresia, nadváha a to nemam ani 25 rokov😞
@anonym_autor a teda z coho zijes? Pytali sa Ta to tu viacere, ignorujes tu otazku. Teba zaujima len ako dostat dalsie lieky, a nie ako kompelxne riesit situaciu? Ved si nechaj poradit. Ak takto selektivne si nechas poradit aj v realite,...