Vypadávanie vlasov po pôrode

majusik1
11. sep 2012

ahojte,potrebujem radu,som 3 mesiace po porode a začali mi strašne vypadávať vlasy.neviem čo mam robit.kolko krat sa češem vypadnú mi chumače vlasov.poradte co dalej.

moon1979
11. sep 2012

@majusik1
je tu na to velmi vela tém, chod do vyhladávača, určite nájdeš čo potrebuješ ... popísalo sa tu o tom extrémne vela 🙂

lucky14
11. sep 2012

@majusik1 Ahoj. Ja som skusala aj vodicky aj vitaminy ale zial nepomohlo nic. Ked som prestala kojit vlasy zacali znovu rast...mam take kratucke medzi mojimi dlhymi ale hlavne ze to nie je permanentne. To je moja skusenost. Takze chce to len trpezlivost. 🙂

januliku
11. sep 2012

@majusik1 mne tiez zacali padat vlasy tak 3-4m po porode, tiez strasne vela, a to ich ani moc nemam 😠 . zdalo sa mi, ze su vsade. ale postupne zacali rast aj nove, hlavne po krajoch (ofina, pri usiach, vzadu pri krku) a vypadavanie pomaly ustupuje. nedavala som si na to nic, podla skusenosti ostatnych mamiciek to prejde same, treba vydrzat, menej sa cesat, nosit vlasy zopnute. Som 9m po porode a uz je to celkom v norme, najviac mi vypadavaju pri rozcesavani po kupani.

micka12
11. sep 2012

Ahoj mne je tiež začali vypadávať vlasy po porode aj doteraz mi ešte vypadávaju ☹ skúšala som všetko možné ale nepomáha nič to prejde po čase malo by 🙂 Musíš počkať .

rolla20
11. sep 2012

ahojte, ked vas tak citam, tak vam nezavidim a to som si myslela, ze ako aj mne vypadavu... ale v chumacoch urcite nie. laicky by som si to vedela vysvetlit navalom hormonov a co som pocula, tak ze je dobry samozrejme za studena lisovany tekvicovy olej - zrovna dnes som si ho doniesla domov 😵 a aj zeleny jacmen, cize jednoznacne to riesit vnutorne, ale zas nemyslim nejake umele vitaminy z lekarne

gale1
11. sep 2012

Revitalon tabletky + vlasový aktivátor + šampón.. minimálne 3 mesiace kým sa dostaví nejaký efekt.. u mňa to zabralo - plešiny znova zarástli, vlasy zhustli 🙂

lauricka
11. sep 2012

ahoj, vypadavanie vlasov je normalne, zacina 3 mesiace po porode a trva tak do polroka dietata, takze dalsie 3 mesiace. Je to hormonalna vec, myslim, ze bohvieco s tym nenarobis, tak to ma byt. Ak by ti to nepreslo podozrivo dlho alebo sa ti nieco nezdalo, kontaktuj svojho lekara, ale zatial klidek.

erikovamamka
11. sep 2012

Zazila som to iste. Vypadavali mi pramene vlasov, bolo to nieco strasne. Moja lekarka mi urobila rozbor krvi a zistila, ze mam velmi nizku hladinu zeleza. Nasadila mi ho a skutocne mozem potvrdit, ze po dvoch dnoch sa to zazracne upravilo a zacali mi rast nove.