Začervenanie tváre
Zdravím,
Chcem sa opýtať ohľadom môjho kožného problému na tvári, ktorý už trvá niekoľko dní. Som začervenaný v oblasti líc a oči. Taktiež ma to trochu štípe ale najviac asi očné viečka.
Ľudia v okolí mi povedali, že to môže byť alergia ale viac menej stále jem tie isté jedlá/suroviny čiže ma nenapadá z čoho by to mohlo reálne byť..
Plánujem ešte počkať týždeň a ak to nezmizne tak pôjdem s tým za kožnou keď budem mať voľno. Momentálne to natieram nejakou mastičkou, ktorú mi kožná predpísala keď som mal dávnejšie podobný problém.
Do tej doby nevie niekto poradiť z čoho to asi môže byť a ako sa toho zbaviť?
@taktotedanie používam masť, ktorú mi predpísala kožná keď som pred pár mesiacmi mal tiež začervenanú tvár..
V lekárni si pýtaj zyrtec alebo zodac 🙂 su to tabletky na alergiu, ak to je alergická reakcia tak to po nich zmizne
Skús obmedziť kávu, sladké a múčne jedlá, nasaď probiotika, omega3 a pridaj do stravy viac zdravých tukov. https://www.brainmarket.sk/blog/syndrom-priepus...
Moze to byt ta alergia, ale objednaj sa teraz aj na kozne a k alergologovi, kym ti daju termin moze byt aj koniec maja.

Objednaj sa uz teraz, pridaj antihistaminika a nemaz sa niecim co ani nevies co je