icon

Zapálené a opuchnuté oko

17. apr 2023

Neviem stále naisto, či je to jačmeň, dnes som volala doktorke, tá mi predpísala Uniflox kvapky a Ophthalmo-Framykoin masť, chcem len vedieť ak má niekto podobné skúsenosti, že ako dlho asi bude trvať, kým sa mi to oko zahojí. Ďakujem vopred.

Zapálené a opuchnuté oko
Strana
z2
taktotedanie
21. apr 2023

Priblizne rovnako
Hocikedy sa to moze opakovat
Boze su ovela horsie diagnozy u vas mam pocit ze koniec sveta

autor
21. apr 2023

@taktotedanie Hej lebo ja veľmi zle prežívam choroby jednoducho, ja viem že su horšie veci lenže mne cely život nič nebolo, teraz od začiatku mesiaca som mala problémy so zápalom obličiek, potom hnisavé ložisko v hrdle, potom herpesy na papuli, teraz tieto oči, ospravedlňujem sa ale je toho na mňa už veľa, zameškávam školu a už nevládzem …

mishach
21. apr 2023

Áno. Jemu prvé opuchlo a scervenalo na veľkonočný pondelok. V stredu druhé. V nedeľu to mal už ok. Ale v pondelok mu zase trochu ocervenelo, ale to trvalo jeden den. Tých 7 dni, kým to mal také ok. Nechodil ani vonku, ani do školy.

elizabeta56
14. jan 2024

Ahojte. Tak ja riešim čosi podobné. Neustále sa mi opakuje zápal oči uz cca od novembra. Tyzden je klud a potom znova zapal, dva tyzdne klud a zase. Najnovsie mam aj opuchnute oci a uz neviem veru, co s tym. Lekar mi predpisuje atb.najprv som mala tobrex, ale mala som nan silnu alergicku reakciu, tak som vysadila, teraz mam ophtalmo framokoin a kvapkala som si desodrop, toi trochu pomohlo. Ale teraz znova mam opuch aj na hornom aj dolnom viecku. Zacalo to jemnym zacervenanim oci(velmi jemne zacervenanie) a po par hodinach opuch. Oci mam suchsie, ale nerezu, nepalia. Uz sa bojim, ci to nemoze byt nieco chronicke, ked sa to takto stale opakuje. Zacalo to na jesen, ked sme prekonali vela chorob, co syn nosil zo skolky. Stale sme boli chori. Mne to udrelo do ucha, oka. Vyliecioi sme a odvtedy sa mi zapal oka stale vracia.

ada510
15. jan 2024

A to predpísala očná lekárka alebo obvodacka len tak na slepo ? Prečo nejdete na vyšetrenie normálne na očné ? Máte riadny zápal Uniflox mohol pomôcť ale poctivo treba kvapkat 5x za deň umývať repikom a ocuflaschom...tým pádom je masť zbytočná len to upchava 🤦 a treba liečiť aj nos lebo nos a oko jedna cesta ... OČNÁ SESTRA 🙏

majuska01234
24. sep 2025

Aj mne dnes vnoci opuchlo oko aj pod ním

Strana
z2