icon

Závraty - príčina

20. aug 2023

Ahojte,

viete niekto poradiť čo môže byť príčina závratov ? MR , ct hlavy v norme , rtg krčnej v norme , krv v norme
Máte nejaké skúsenosti čo si dať ešte vyšetriť ?

Ďakujem

Strana
z2
autor
20. aug 2023

@1fifinka1 myslim ze poznam , plnu hlavu myslienok neschopnost vypnut hlavu, zle sny a spavam tak tri hodiny max

amarilka26
20. aug 2023

Ani ja ine problemy nemam, len zavraty. Niekedy to trva aj cely den a niekedy niekolko dni po sebe. Je tazke si to nevsimat, no nejaky sa prestanem sustredit na to a zavraty prestanu. Stava sa ze sa aj mesiac neukazu, no zmyslim si na ne, ze uz dlho neboli a bum, dalsi den su tu opat :(

leskky
20. aug 2023

U mňa boli závraty nakoniec príčinou hyperfukcie stitnej

autor
20. aug 2023

Plus male deti ,ktore budili a aj budia niekedy

1fifinka1
20. aug 2023

Inak mne pomáha pri silnej závrati kinedril, ľahnúť a zaspať aspoň na 2 hod. Vtedy ale nepomohol ani ten. Bol to hrozný stav.

miamia04
20. aug 2023

@1fifinka1 kinedryl pomáha pri závratiach, len keď už sú veľmi silné, treba si dať aj 2-3.

1fifinka1
20. aug 2023

@miamia04 asi hej. Ja som vtedy myslela, že mám mozgovú príhodu, alebo co. Nemohla som ani oči otvoriť, všetko sa krútilo, bolo to brutálne. Strplo mi celé telo, nič nula, vyplo ma. Len som plakala a triasla sa. Pritom závrate zažívam 20 rokov. Hento vtedy bol extrém.

autor
20. aug 2023

@amarilka26 aj vieš príčinu ?

1fifinka1
20. aug 2023

@autorka naša dcéra bola nedávno chorá, celú noc zle spala. Vkuse sa budila, nos upchaty, furt horúčky. Po 4 nociach som mužovi povedala, že musím odísť do inej izby sa vyspať, lebo už závrate, vyčerpanosť. Pochopil to, pospala som si, ráno odchádzal do roboty, sme sa prehodili. Proste za kazdu cenu musíš spať. Aj keď by ste sa mali pri deťoch striedať.

miamia04
20. aug 2023

@1fifinka1 Poznám...😨 sú to strašné stavy, ja aj zvraciam strašne, keď sú také silné..

autor
20. aug 2023

@leskky ja mam zápal šž

miamia04
20. aug 2023

Žeby štítna žľaza? bola si aj tam na kontrole?

autor
20. aug 2023

@1fifinka1 tak to máme podobné a navyše už ked mám závraty pichne ma tak v hlave na hocijakom mieste ale zvyčajne na spánkoch , že si myslim že mám mozgovù príhodu

autor
20. aug 2023

@miamia04 ano bola , len nemám hyperfunkciu ani hypofunkciu , len ju mám zápalenú( tvoria sa mi protilàtky proti nej )

nikolca
20. aug 2023

Ja mam silne zavrate už roky všetko možne vyšetrene a nič mi nezistili,keď mam silne zavrate tak zvraciam mota ma som ako napita zhoršuje sa to

pomantac
20. aug 2023

Menierov syndróm

1fifinka1
21. aug 2023

Ja chodim na štítnu každého pol roka, kvôli cyste, a všetko ôk. Vždy mi vezme krv, sono a je to ôk.

autor
21. aug 2023

@1fifinka1 ale stitna nerobi zavraty ci?

autor
21. aug 2023

@1fifinka1 aj dnes mam za sebou noc s 3-hodinovym spankom 😪😬🙁

1fifinka1
21. aug 2023

@autorka podľa mňa nie, ale vyššie niekto písal, že môže. Skus si teda cez deň oddýchnuť dá sa ti? Aké staré máš deti?

autor
21. aug 2023

@1fifinka1 5 r. a 3r. , skusim ale cez den vobec neviem zaspat aj ked sa dá

Strana
z2