Závraty - príčina
Ahojte,
viete niekto poradiť čo môže byť príčina závratov ? MR , ct hlavy v norme , rtg krčnej v norme , krv v norme
Máte nejaké skúsenosti čo si dať ešte vyšetriť ?
Ďakujem
Ani ja ine problemy nemam, len zavraty. Niekedy to trva aj cely den a niekedy niekolko dni po sebe. Je tazke si to nevsimat, no nejaky sa prestanem sustredit na to a zavraty prestanu. Stava sa ze sa aj mesiac neukazu, no zmyslim si na ne, ze uz dlho neboli a bum, dalsi den su tu opat :(
U mňa boli závraty nakoniec príčinou hyperfukcie stitnej
Plus male deti ,ktore budili a aj budia niekedy
Inak mne pomáha pri silnej závrati kinedril, ľahnúť a zaspať aspoň na 2 hod. Vtedy ale nepomohol ani ten. Bol to hrozný stav.
@amarilka26 aj vieš príčinu ?
@autorka naša dcéra bola nedávno chorá, celú noc zle spala. Vkuse sa budila, nos upchaty, furt horúčky. Po 4 nociach som mužovi povedala, že musím odísť do inej izby sa vyspať, lebo už závrate, vyčerpanosť. Pochopil to, pospala som si, ráno odchádzal do roboty, sme sa prehodili. Proste za kazdu cenu musíš spať. Aj keď by ste sa mali pri deťoch striedať.
@leskky ja mam zápal šž
Žeby štítna žľaza? bola si aj tam na kontrole?
@1fifinka1 tak to máme podobné a navyše už ked mám závraty pichne ma tak v hlave na hocijakom mieste ale zvyčajne na spánkoch , že si myslim že mám mozgovù príhodu
@miamia04 ano bola , len nemám hyperfunkciu ani hypofunkciu , len ju mám zápalenú( tvoria sa mi protilàtky proti nej )
Ja mam silne zavrate už roky všetko možne vyšetrene a nič mi nezistili,keď mam silne zavrate tak zvraciam mota ma som ako napita zhoršuje sa to
Menierov syndróm
Ja chodim na štítnu každého pol roka, kvôli cyste, a všetko ôk. Vždy mi vezme krv, sono a je to ôk.
@1fifinka1 ale stitna nerobi zavraty ci?
@1fifinka1 aj dnes mam za sebou noc s 3-hodinovym spankom 😪😬🙁
@1fifinka1 5 r. a 3r. , skusim ale cez den vobec neviem zaspat aj ked sa dá

@1fifinka1 myslim ze poznam , plnu hlavu myslienok neschopnost vypnut hlavu, zle sny a spavam tak tri hodiny max