icon

Abc design salsa 4 - recenzie

lady911
31. jan 2019

Ahojte, má niekto skúsenosť? Keďže je v tej vyššej cenovej skupine. Ci sa naozaj oplatí. 3komb.

Strana
z2
beaas
Autor odpoveď zmazal
tamvtme
3. sep 2020

@merared nemas naopak vankus? Ja som si zo zacoatku nevsimla ze na jednejnstrane je hrubsi a dala ho naopak a mala sa minstale zdala ze ma hkavku nizsie a snazila som sa ju vseliako vypodlozit a az potom som si vsimla ze ten vankus je na jednejnstrane hrubsi ako na druhej....🤦‍♀️

macko2183
Autor odpoveď zmazal
macko2183
2. nov 2020

Ahojte 🙂 my sa tiež rozhodujeme, ktorú verziu z ABC vziať - či Viper 4 alebo Salsu 4 air 2021. Bývame v meste, no zašli by sme s kočíkom aj do lesa na prechádzku, ale len po lesných cestičkách, žiadne kamene a pod...ktorý by ste odporúčali? Manžel vraví, že Viper je skôr do terénu. Veľký rozdiel medzi nimi nevidím, okrem kolies...
Inak mne sa veľmi páči Moon style 2021. Nielen farebne, ale aj ľahkosťou a tým, že sú vyššie, keďže aj my sem vysokí. No vraj nie sú vhodné do terénu ☹ sú málo odpružené...

zuzulka0171
23. mar 2021

@macko2183 ahoj, kúpili ste nakoniec abc design, alebo ste sa priklonili k Moon??

anetttka123
26. mar 2021

Velmi som chcela Moon Style...ale koli tvrdosti som sa rozhodla pre Salsu4Air...je to mega super kocik!!!teren,sneh,kamene,zvlada uzasne...dedinske cesty a "tankodromy" super...nedam dopustit!!!!priestorny....

macko2183
26. mar 2021

@zuzulka0171 ahoj, nakoniec sme kupili Inglesinu XT 🤦‍♀️😂 manzel ho vybral kvoli odpruzenemu a uzkemu podvozku, lahkej skladnosti,vacsej vanicke. Sme s nim spokojny 🙂

emma33844
8. sep 2022

@novakkata ja som ho videla naživo, aj ho ideme kúpiť. Zdal sa mi taký pevný a kvalitný , velmi sa nám páčil

Strana
z2