Abc Design Tiko 4S/6S

feb13
5. mar 2013

Prosím vás, má niekto kočík ABC Design Tiko? Je to limitovaná edícia, málokde sa predáva, preto sa mi veľmi ťažko zháňajú informácie. Vyzerá podobne, ako ABC Design Turbo, zdá sa mi že má presne tie isté funkcie, len je podstatne lacnejší, neviete v čom je rozdiel? Alebo keby ste mi vedeli poradiť či majú niekde v BA vystavený takýto kočík, išla by som sa pozrieť, len tak "naslepo" ho predsa nechcem objednať z netu. Ďakujem.

feb13
autor
5. mar 2013

@uhlopriecka Ahoj, videla som v druhej teme ze sa ti pacil tento kocik, tak sa chcem spytat ci ste si ho nakoniec kupili a ako ste s nim spokojni?

uhlopriecka
6. mar 2013

@feb13 cauko, nekupili sme si ho nakoniec. obzreli sme ho pred 2 rokmi v babylande (http://kociky.babyland.sk/s/1149/BEDB/kocik-abc...) ale potom som patrala po 4S verzii (nie dvoj-kolieska ale 4 jedno-kolesa), a tu som nasla na rakuskych strankach. a tam to bolo aj lacnejsie. to co sme obzreli, podla mna TIKO, malo makku vkladaciu tasku, a na tom turbe sa mi podla videa zda ta odkladacia vanicka akoby pevna s uskami. kazdopadne ja by som do babylandu predtym zavolala.
my sme totiz nakoniec z druhej ruky od kamaratov kupili komplet sadu peg perego on track (hlboky, sportiak, vajco, zakladna) . a teraz, ked je maly vacsi, som kupila sportiak peg perego book, na ktory viem nakliknut hlboku vanicku aj vajco z tej mojej povodnej sady. ten ABC design mal odkladaciu tasku, coz je dobre ked mas do domu kopu schodov ako my a nechces vyberat dietako z kocara alebo vlacit tazku korbicku s dietatkom. nasla som nieco taketo, kukni: http://www.toysrus.at/product/index.jsp?product...

mirokinder
7. mar 2013

Dobrý deň, tento kočík si môžete naživo pozrieť, aj kúpiť u nás v predajni Babylandu na Starej Ivanskej ceste v Bratislave, alebo v obchodoch, ktoré si to u nás objednajú.