Ako ste spokojná s kočíkom Babypoint Fortuna?
Ahojte,
mate niekto tento kocik? Ako ste s nim spokojne? Mame velke babatko tak hladam nieco väcsie priestranne a tento kocik ma podla popisu nosnost dokonca az 18kg a rozmer lozka 80x33, co je super 😅

ahojte ja mám presne tento kočár a som sím spokojná,je velký-priestranný a moja malá ked vnom spala nebola vôbec stočená a dobre sa vyspala.Je fakt super
ja chcem presne taky ako je na fotke co dala rainee da sa este niekde objednat? mam taky doma ale orandzovo - modry a ten sa mi uz nepaci ☹ uz je vyblednuty ale som znim nadmieru spokojna lahko sa ovlada je urcite väcsi a dlhsi na tomto mame nozicky este na podnozniku a ked sme maly iny tam uz nam vyseli botasky dole 😒
ahojte rozmýšľam nad kúpou tohto kočíka, neviete mi poradiť aké sú tam kolečká? Nechceme plastové no bohužiaľ nikde som nenašla z čoho sú vyrobené. Ďakujem
@missy97231 ahoj maly by som prosbu.. neposlala by si mi fotku ako vyzera ten kociik zlozeny ? a aku ma asi dlzku ked je zlozeny? ci sa mi zmesti do mojho mensieho auta? a este jedna otazka?sklapanie na kociku je pomocou snuurky alebo normalneho patentu?
@ena88 ahoj,,, no bohuzial ti uz neodfotim... ja som ho predala.. 😉 je vacsi ako su napr klasicke golfky,, ale zase je mensi ako bol nas xlander ,, a sklapanie myslis do lahu? tak to nieje na snurky,, ale tak klasicky...
@missy97231 dobre..aj tak dakujem.. a bola si spokojna ked si ho predala?
@ena88 hej, bola som spokojna.
len sme isli do CR, ja som mala este xlander, tak sme nebrali dva kociky... ale aj xlander som predala,, a teraz mam golfky Chico Liteway.. Ten je suprovy 🙂
ahojte, akým systémom sa dáva do ľahu?
@bombulka200 ahoj videla osm ze mas kocik baby point fortuna ako si s nim spokojna s odstupom casu?
@kviotecek ahoj 🙂 juj to som kupovala este pri prvej dcerke ona má už 4,5 roka takze už sa nevozí v kočiariku 😀 a teraz pri druhej dcerke už mam iný kočiar 🙂 ale mam este aj tu fortunu len ju nepoužívam už .. ale bola som s nou spokojná... taký priemer 😉
@bombulka200 a teraz mas co?
@kviotecek 3.- kombinaciu tambero alu tutek
@bombulka200 Prepáč, chcela by som sa spýtať či je fortuna vhodná aj pre vyšších ľudí nekope sa do nej? Ďakujem
Ahojte,aky je rozdiel medzi 2012-13-14?potrebovala by som najvacsi na zimu aby sa mi tam zmestil fusak .dakujem
ahojte mi mame presne ten typ co je na obrazku sme s nim spokojny je lahky zmesti sa tam aj fusak uplne v pohode aj na cestovanie je vyborny lahko sa sklada.predtym sme mali kombinovany a sportova cast bola nemotorna velka tak sme sa rozhodli pre tento a nelutujeme 🙂

http://www.najnakup.sk/Porovnaj_kociky-sportove... myslím tento