icon

Aký golfáč kúpiť?

denisekkk
7. mar 2012

Ahojte, potrebovala by som poradit. Chceme kupit golfky ale vobec sa neviem zorientovat, kedze je ich tooolko. Vie mi niektora z Vas poradit lahucke, lahko skladatelne, lacne , vhodne na nase hrozne chodniky? A este aby sa dali prenasat ked sa Eli rozhodne ze uz v nich sediet nebude🙂 Mne sa pozdavaju tie nove quinny yezz ale budu asi moc drahe a na bazare este niesu, kedze vysli iba teraz. celkovo ma lakaju Quinny zapp ale tie kolieska sa mi nezdaju:( nechcem kupovat nove ,lebo peniazky sa daju aj inde pouzit lepsie ale chcela by som radu na co a zamerat- na aku znacku....dakujem

denisekkk
autor
10. mar 2012

@boska79 ja by som sa chcela vmestit do 100€ ale to je maximum aj to sa mi zda vela...kedze aj S4 sportova ma ani tolko nestala

boska79
10. mar 2012

@denisekkk a uz to chces ako jediny kocik?

tak si kup z inzeratu maclaren quest.

boska79
10. mar 2012

@denisekkk https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/3s1o/pra... alebo toto.

novy kocik za 100... no neviem...este mozno chicco liteway..

ale moj nazor, si radsej pockaj, nasetri a kup nove xtcko. kamoskaTi ho bude vediet dopravit z UK lacnejsie, ak budes mat zaujem...

lebo ta strieska na xt na leto NEMAAA CHYBU - A SILVER CROSS POP VOGUE je takmer to iste, a lacnejsie.

mirka007
10. mar 2012

Maclaren Quest Sport je naozaj dobry aj my ho mame 🙂 a z druhej ruky sa da urcite kupit aj za vyhodnu cenu 🙂 mame aj Maclaren Techno XLR ten je vhodny od narodenia a je o nieco vecsi ,s obomi som maximalne spokojna.Teraz najnovsie mam Bugaboo Bee ale ten je drahsi.Maclaren je uzasnylen mi vadila jedna jedina vec ze ho nemozem pohodlne tlacit jednou rukou.

mirka007
10. mar 2012

Aj Cybex Callisto je fajn 🙂 ale tiez pouzity,do £ 100 eur tazko radit to je ozaj maly budget :( Mozno nejake Chipolino kociky

denisekkk
autor
10. mar 2012

@boska79 no chcem si este nechat aj casualplay aspon do zimy. Ale mozno zistim ze golfac staci a predam sportak..my moc kocik nepouzivame preto nechcem vela investovat. na prechadzky chodime na rukach a za ruku🙂 lebo ked sa rozhodne ze chce cupkat tak je tazke tlacit kocik a aj sledovat malu. Preto chcem nieco lahke ale zas aby to zvladlo tie nase hrozne derave chodniky co tu mame. kukam silver cross, maclaren a quinny na inzeratoch ale silver cross je vzdy vsade len cierny a s tym mam zlu skusenost v lete:(

@mirka007 no to tlacenie jednou rukou by mi vadilo:( kukne to

boska79
10. mar 2012

@mirka007 joj, chipolino nie 😅

maclaren sa da aj jednou rukou "soferovat" a na Tvojom mieste, zoberiem ten quest..je to maly sikovny kocik, ale stale pohodlny pre dieta...a aj sa tam vyspinka ak treba. za tu cenu ako je na bazare - by som do neho isla.

mirka007
10. mar 2012

No Chipolino nie je bohvieco no ale za 100 eur nie je boehvieaky vyber ak chce kocik novy !
Mne vadilo tlcit Maclaren jednou rukou nevravim ze sa to neda ale ze by to bolo pohodlne to nie.Nemozem si teraz vynachvalit svoj bee 🙂 ten je uzasny lahky skvele sa s nim ide 🙂
Ale to je fakt jediny minus co mi na maclarene vadi ale aj cybex callisto je dobry ten som mala a bol super 🙂 a hlavne ma dobru striesku na leto.

mirka007
10. mar 2012
boska79
10. mar 2012

@mirka007 ten za 100 nekupi...

mirka007
10. mar 2012

Neviem uz potom fakt :(

boska79
10. mar 2012

na tomto clovek neusetri...

mirka007
10. mar 2012

Silver cross dazzle ,su ti na konikovi ale 3 za dobre ceny pozrite tam a nie su cierne ! 🙂

denisekkk
autor
10. mar 2012

@boska79
@mirka007 dakujem baby ja budem dalej hladat- vzdy sa mi oplatilo pockat....sportak som kupila za 50€ a vo velmi dobrom stave, len preto ze sa ho baba chcela hned zbavit tak dala taku cenu..aj teraz sa mi mozno postasti🙂 v utorok ideme kupovat do BB malej topanky tam je vacsi vyber ako tu tak pobeham dake obchody mozno tam budu mat maclarena a silvercross tak ich odskusam...

mirka007
10. mar 2012

Tak good luck 🙂 viem ake je to tazke s kocarmi :( ale ten Silver cross dazzle je fakt pekny normalne sa mi zapacil a za ake skvele ceny je tu na bazari 🙂

denisekkk
autor
10. mar 2012

@mirka007 ten som kukala je dobry? malicke kolieska sa mi zdaju ci?

mirka007
10. mar 2012

@denisekkk
Je nadherny,mne osobne sa velmi paci,hlavne tie pestre farby krasny na jar a leto 🙂 neznasam cierne kociare .Kolieska su akurat,nejak extra by som kolieska neriesila na golfacoch,to vsetky maju kolieska podobne vecsinou.

denisekkk
autor
10. mar 2012

@mirka007 no ja som sa na kolieskach uz odrbkala...tu v RK su otrasne cesty a chodniky takze kolieska su velmi dolezite....kamoska mala Cam combi family pred rokom a to bolo hrozne tlacit, lebo to malo otrasne kolieska

mirka007
10. mar 2012

Tak Cam vseobecne nie su dobre kociky moc :( a ak tam mate zle cesty tak golfac ani neodporucam :( to potom nafukovacie kolesa

denisekkk
autor
10. mar 2012

@mirka007
@boska79 najviac ma lame ten silver cross...sice sa mizda taky labilny ale ked vravite ze je super tak vam verim🙂

denisekkk
autor
10. mar 2012

@mirka007 mam nafukovacie kolesa aj na sportaku aj na hlbokom som mala...ale pisala som preco chcem gol vyssie🙂 tazky sportak vlacit na pleci asi nezvladnem ked sa princezna rozhodne ze uz chce chodit🙂

mirka007
10. mar 2012

Kamoska ho ma a ona bola velmi spokojna 🙂 a aj designovo je velmi pekny ako som uz vravela krasne letne farby🙂 ja som kocikovy maniak takze ja sa v tom vyzivam 🙂

mirka007
10. mar 2012

No ved jasne to verim 🙂 treba jedine skusit ,ked kupis pouzity tak zistis ako ti vyhovuje a najmenej je predat ho potom .

denisekkk
autor
10. mar 2012

@mirka007 ved hej🙂 ale chcem silver cross pop vogue nie dazzle takze ten sa mi zda labilny

mirka007
10. mar 2012

@denisekkk
Akurat som pozerala ktory to je lebo podla nazvu som nevedela ,takze takto: kamoska ma teraz ten dazzle a stym je velmi sppokojna ,a predtym mala ten vogue a na ten veeelmi nadavala takze ho hned aj predala aby sa ho cim skor zbavila.Uz teraz neviem co jej na nom vadilo alebo co s nim bolo ale viem ze bola nespokojna.Ale to je samozrejme na tebe 🙂 len som chcela poradit co viem 🙂

denisekkk
autor
10. mar 2012

@mirka007 achh dakujem uz mam totalny misung.... 🙂

mirka007
10. mar 2012

@denisekkk
No viem si predstavit 😀

mici111
11. mar 2012

@denisekkk fuuu, no neviem, ale tento by som nebrala...kolko chces dat max,. za kocik?

mici111
11. mar 2012

@denisekkk aha uz som sa docitala :D no tazko za tych 100 evri vybrat nejaky kvalitny kocik..ja by som sla asi do toho maclaren questu..tazko radit, uz fakt neviem.. 😕