icon

Aký golfáč sa oplatí kúpiť?

nanka2910
8. jan 2014

Ahojte,
rozmyslam nad kupou golfaca pre dieta od 12 mesiacov. Taky lahky, pohotovostny do obchodu, na prechadzku ked nebude dieta vladat behat... ktoryby ste mi odporucali?

drobcek26l
8. jan 2014

@nanka2910 my máme tento Caretero Monako, stál ma aj s poštovným 60 eur a som s ním nadmieru spokojná.

linda20111
8. jan 2014

@nanka2910 Tiez mame Caretero Monaco (v lete som tu hladala nejake info a drobcek mi do temy tiez prilozila tuto fotku svojho synceka v kociku), kupili sme ho a sme spokojni. Najprv sa mi zdal trochu maly, ale ten pocit uz nemam. Cena je super a syn sa mi tam zmesti aj teraz v zime vo fusaku.

drobcek26l
8. jan 2014

@linda20111 jéééjko, to ma teší že som poradila dobre

moni244
8. jan 2014

@drobcek26l myslím, že aj ja som ho kupovala vďaka tebe a tiež som s ním veľmi spokojná, dostali sme ho na Vianoce a malá sa mi rozchodila, tak už chodím len s ním von a je super

sandrika1986
9. jan 2014

Ja mám golfáče Coneco a som s týmto kočíkom veľmi spokojná. Používala som ho pri prvej dcére a používam ho aj teraz pri druhej dcérke 🙂

stanislavao
9. jan 2014

@nanka2910 Coto Baby Soul - maly, lahky, lahko ovladatelny. bola som spokojna

denuska23
24. feb 2017

@drobcek26l ahoj našla som túto Vašu diskusiu... síce je už 3 roky stará ale snáď mi budeš vedieť poradiť... dcérka ma už 6 mesiacov a chcela by som kúpiť tiež športový kočík caretero monaco...ale chcela by som sa ťa spýtať ako sa s ním chodí po snehu cez zimu ☺ ďakujem za odpoveď ☺

lenocka5685
24. feb 2017

Mi sme tiež teraz kupovali a tiež máme caretelo Spencer je super a nie sú moc drahé a dobre sa ovláda

drobcek26l
24. feb 2017

@denuska23 ahoj, no ak mam pravdu povedať tak neviem ako sa s nim cez zimu jazdi, vtedy sme ho maly odparkovany. 😀 Ale osobne si myslím ze asi nie zle, lebo je ľahučký a tym ze na spojenú rúčku tak sa ľahko ovláda. 😀

denuska23
24. feb 2017

@drobcek26l práve kvôli tej spojenej rúčke ho najmä chcem 😀 a tak ďakujem som sa už rozhodla

drobcek26l
24. feb 2017

@denuska23 ja myslím ze budes spokojna, môj maly sa v ňom vozil od jedného do 3,5 roka, potom ho mala pozicany švagriná jej mala tam bola od 8 mesiacov az do 1,5 roka a teraz zase čaká na naše druhé babenko. Takze u nas využitý naplno.