Je vhodné prejsť z vaničky rovno do golfáča?

ivkapavuk
28. jan 2015

Ahojte kočky 🙂 od teraz mám novú dilemu >>>
Rozmýšľala som nad trojkombi PegPérego Book plus.... aaale dnes som čítala toľko všelijakých názorov na kočíky tak ma napadlo, či nie je jednoduchšie, že kúpim iba vaničku a vajíčko s konštrukciou - teda bez športovej časti - dá sa potom dokúpiť ale keďže zimu v pohode prežijeme vo vaničke tak potom nebude stačiť už len golfáč ? ..... resp., je tá športová časť potrebná ?

sylvia217
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veriiii
28. jan 2015

podla toho ,ake stare dieta planujes dat do golfaca-a ako kvalitneho.ale vseobecne golface su viac "hrkotave"-aj vdaka 2 kolieska a maju mensiu oporu tela..su menej pohodlne, aj na spanie..a takisto ho urcite budes chciet este vyuzit dalsie sezony a veru napr na zimu golface nie su vhodne..volila by som radsej tu 3 kombinaciu ako pises...moja ma 2 roky a mesiac a stale ma (sikovny)sportovy, nikdy sme nepresli na golfac..

katka1981
28. jan 2015

My sme golfac nemali a ani by som ho nekupila, podla mna je to otrasne na chrbat. Tiez aj ked tam dietatko zaspi, tak sa mi na neho zle pozera ked je tam take skrutene. Vela deti najradsej spinka v kociku, ja si ozaj taky prechod neviem predstavit. My sme mali vanicku do 5 mesiacov, potom sportiak (Teutonia Spirit S3 trojkombinaciu), a kedze sa dal polohovat krasne do lahu, tak sa v nom dalo dobre spat. Mozno sa mylim, ale ja mam pocit ze v golfaci ma dieta gulaty chrbat, ze to nema pevnu opierku a keby aj mal, tak pochybujem, ze sa v nom dieta dobre vyspi. A na zimu je nevhodny, neviem ako sa riesi ked prsi, neviem ani ci maju striesku.

uhnakova
28. jan 2015

Urcite sa da s vacsim babom prejst rovno do golfaca. Otazne ale je, ci ti vydrzi dietatko dostatocne dlho v hlbokej vanicke. Moje deti veru nedali viac ako styri mesiace vo vanicke, potom sa uz obaja velmi hnevali, takze isli do sportaka, co mi pride pre male babo lepsie ako golfac, lebo sportak je masivnejsi, hrubsi, ma lepsiu opierku chrbta. Golfky byvaju vacsinou odlahcene, na male babo by v zime mohlo tahat. Ale mozes to riesit kupou nejakeho lahkeho sportaku miesto golfaca.

hradnapani
28. jan 2015

samozrejme, ale bude treba vyberat naozaj kvalitny, dobre polohovatelny - my sme sportak pouzivali iba velmi kratko, mozno tyzden, dva. Od jari do jesene uplne super, ziadna vycitka. Ale v zime treba ratat s tazsou manipulovatelnostou kvoli snehu, takze ak nemate dobre upravene chodniky, tak na to radsej zabudni.

siska53
28. jan 2015

Ja som mala 3kombinaciu,kedze len tym,ze sa dal dole vrchny kryt,vznikla sportova cast,bola polohovatelna vlastne aj cela vanicka. Cize ja som to mala krasne vyriesene a ziaden problem nebol. Mame sice aj sportiak a j obycko staru buginu, no ja neviem,ja by som sa na kupu konkretne nasho sportiaka nedala nahovorit -male kolieska,tazko sa tlaci. Oproti bugine ma vyhodu len v tom, ze ma sice maly,ale predsa len nakupny kosik a viac znesie zaveseneho na ruckach a ze je tam strieska.

Kebyze sa mam rozhodnut este raz,tak budem trvat na mojej povodnej predstave - 3kombinacia plus nejaka lahucka bugina,ked dieta podrastie. Lebo ten sportiak sa kupoval kvoli muzovi (ktory inak casto nekocikuje),lebo z buginy ho bolel chrbat. A kedze ten sportiak sa tazko skladal a aj po zlozeni nejake to miesto zaberal,muz mi 3kombinaciu zrusil..:(((.

No ono to zavisi aj od toho,o aky kocik ide.. Ak ma krpatu vanicku...syn sa zacal davat do sedu az v 7.m.,dcerka ovela neskor a syn v nom casto spinkaval,takze my sme vanicku vyuzili velmi dlho,lebo aj dcerka tam rada spinkavala.. A kedze sa opierka dala polohovat,nebol problem im to prisposobit.

zdena12345
29. jan 2015

nasa skusenost- maly sa narodil v juli minuly rok. teraz ma cez 6 emsiacov. dostali sme dve vajicka- vacsie a mensie, takze to sme nepotrebovali. Kupili sme iba velky hlboky kocik. Kedze byvame na samote u lesa a s cestou to nie je vyhra mame najsamprahobycajnejsiu konstrukciu s velkymi nafukovacimi kolesami.
nedavno sme dokupili golfac, ktory pouzivame ked ideme do mesta...
maly zacina sedet s pomocou a este by bol sportovy zbytocny a na jar kludne staci golfovy- je to skladne a sikovne aj do auta. spava cez den vonku v hlbokom- takze velka vanicka lebo tam treba aj vak natrepat.

ale niektore deticky sedia skor a mohli by chciet skor ten golfac ale ja sama si neviem predstavit nechat ho spat tak vonku 2-3 hodiny. jedine ze by to slo ozaj sklopit cochvila do roviny

sonka_d
29. jan 2015

Ak chces usetrit peniazky, mozno by som kupila sportak a vanicku + vajicko uz z bazara. Tak sa da vela usetrit a budes mat novy kocik so zarukou, nevyhrkany a mozes potom este dobre predat. Na vanickach a vajickach si vyrobcavia najviac nahodia... sportak vyuzijes do cca 1-1,5 roka mimimca, pripadne dlhsie.. su ake golface so spevnenym chrbatom, ze teda su ako lahsie sportaky, ale cena vysoka - cybex, jane..

andromeda_ja
29. jan 2015

Golfove kociare su velmi nepohodlne. Babatko v tom velmi vytrasie a taky ledva polrocny drobec ma co robit drzat svoju hlavku, nieto este bojovat s kazdym kamienkom na ceste. Aj Tebe sa bude lahsie zit s normalnym kociarom. Ber to ako dopravny prostriedok, kde dietatko nemusi celu cestu slapat a ty tahat tazke nakupy v rukach. Urcite sa pozri aj na Inglesinu Magnum. Vanicka sa jednoducho presklada na sportiak a jej vyhodou je okrem uspory miesta aj to, ze ak ma babatko reflux, tak ho uz vo vanicke mozes polohovat. Ma velky kosik, v ktorom si bez problemov odnesies cely nakup. Makke pruzenie a ergonomicka rukovat. Ocenis po vsetkych tych kilometroch co narobite. Velke kolieska, ktore prejdu lahko cez prekazky a ze nema otacacie kolieska je velke plus, lebo nemusis stale udrziavat zapastim smer kociara na kazdej nerovnosti. Nanoznik mas v cene, igelit ani sietku kupovat netreba. Strieska sa da stiahnut pekne nizko, takze slniecko neoslnuje. Golface vobec neodporucam, deticky v nich nechcu byt a su nemotorne, vynalozis velmi vela energie. To uz radsej ponesies babo v ergonosici.

janickacrazy
29. jan 2015

Ja som mala trojkombináciu, športový kočík z nej som využívala na jesen, ked bolo už chladno a v zime, cez leto a na jar som využívala golfáč, ktorý som kúpila nový, pekný a len za 75 eur, čiže ten nebol nejaký drahý. Samozrejme mal striešku, vystuženú opierku chrbta, dal sa polohovat a mal aj dost velký nákupný košík. Tie golfáče, ktoré nemajú ani striešku alebo sa nedajú polohovat to ani nekupuj, to by som aj zakázala vôbec predávat, ked tam dietatko náhodou zaspí, je tam pokrútené ako paragraf.

danieli
29. jan 2015

my sme mali hlboku vanicku, sportak ostal nevyuzity a presli sme priamo v 8 mesiacoch na golfac, hotovo

veronikakostka
30. jan 2015

my sme tiež išli z vaničky rovno do golfáča. nedával som malého úplne sadnúť len tak do polosedu. lebo ked ležal sa strašne hneval a sedieť som ho nechcela dávať lebo ked sú výtlky tak mu strieľalo z hlavičkou.a bol spokojný on a aj ja.a mimochodom dávala som to v zime.a v pohodke dala som mu tam fusak a bol pekne v teplúčku.