icon

Aký je kočík Stokke Crusi?

olga28
28. feb 2013

Veľmi uvažujem nad týmto kočím len som chcela vedieť či ho už aj niekto má. Aký je? Videla som ho v BA v predajni a padla mi do oka hlavne tá veľká vanička, lebo ja mám termín začiatkom augusta tak ešte celú zimu budeme v pohode v hlbokom. Manželovi sa zasa páči Stokke Explory. Môže byť takáto fialová aj pre chlapčeka? Síce ešte nevieme čo to bude ale keby náhodou 🙂

Aký je kočík Stokke Crusi?
teegreen
Odpoveď bola odstránená
ustrachana
17. júl 2013

@teegreen 🙂 kazdemu vyhovuje nieco ine - aj nam aj nasim detom 😉

tilenka1336
31. júl 2013

@kristina11
@kristina11 ahoj mam na predaj vanicku crusi black melange.

kristina11
31. júl 2013

Ahoj, za aku cenu? Dakujem za info.

ifkael
31. júl 2013

@tilenka1336 nejaka fotka by nebola? aj s kocikom?

kristina11
31. júl 2013

@tilenka1336 Pisala som aj do IP

najjulinka
5. aug 2013

baby neviete rozmer tohto kočiara aj s pridavnou sedačkou? dlžku potrebujem...

vevika1
6. aug 2013

@najjulinka na www.stokke.com by mali byť rozmery

najjulinka
6. aug 2013

@vevika1 neviem to tam najsť...

gluc
11. aug 2013

rozmery ma 62cm na sirku a tusim jeden meter na dlzku 98cm bez sedadla,so sedladom ked sme merali v obchode tak to bolo okolo 120cm so zasunutou ruckou

tilenka1336
18. aug 2013
vjaja
19. aug 2013

@tilenka1336 ten šporťák je úžasný, ja by som mala dostať tento týždeň hlbokú vaničku, strašne sa naň teším, ešte nech sa ten náš junior narodí a môžeme vyraziť. Len jedna otázočka, aký je v teréne, podľa mňa by mal byť super. 🙂

tilenka1336
19. aug 2013

vjaja v terene super nemam čo vytknut🙂naozaj je stabilny a vhodny do každeho tereniku.dokonca a pieskovu pláž zvladol bravúrne🙂

leony83
6. okt 2013

baby odkial sa dá najlacnejšie zohnať tento kočík???

pa_mi
8. okt 2013

baby ma s nim niekto skusenost v snehu? zvlada?

nebude niekto predavat vanicku stokke crusi red, alebo purple? pripadne cely kocik?

ifkael
8. okt 2013

@pa_mi ide bordel do tych blatnikov - budes stale listy ci haluzky vyberat? ... tak isto doskrkane su..tiez som ho mala vyhliadnuty...

vjaja
9. okt 2013

@ifkael ja nemôžem súhlasiť, denne chodím do parku, kde sú samé listy, halúzky a všetko zo stromov a ešte ani raz som nemusela nič vyťahovať z blatníkov a to tam trávim doobeda 2 hodiny a poobede aj 4 a nesedím na lavičke, ale celú dobu chodím aby malý spal. Vôbec ho nešetríme, každému vrelo odporúčam a je hodný svojej ceny... 😀

vjaja
9. okt 2013

@leony83 najlepšia cena je v KIKA Bratislava oproti Baby marketu rozdiel 35 €

ifkael
14. okt 2013

@vjaja 😎 hmmm.... tusim budem nad nim uvazovat a dam mu este sancu a pojdem popozerat este...

kochana
9. nov 2013

Pekny vecer kocky 🙂 mam otazku pre tie z vas ktore maju Stokke Crusi, da sa nan nasadit autosedacka maxi cosi pomocou adapterov ? Viem, ze na Stokke Xplory je mozne adaptery zohnat avsak na Stokke Crusi som ich nikde nevidela. Pytala som sa predavacky a ta mi potvrdila, ze take adaptery neexistuju. Ma niektora z vas takuto kombinaciu alebo ste kupovali Stokke Crusi vyhradne s autosedacou izi go? Dakujem za postrehy.

vjaja
2. dec 2013

@kochana ja síce mám autosedačku izi sleep, ale keď sme ho boli pozerať, tak v babymarkete nám povedali, že sa dá dať aj iná autosedačka, len sa musia dokúpiť adaptéry.

monika_35
17. dec 2013

Baby ktore mate podvozok crusi? Ja mam xplory no chcem crusi,kde najdem najlacnejsi??? Diky za info

katarina2504
29. dec 2013

@minicko ahoj, mohla by som sa spytat o radu na sportovu cast crusi? Narodime sa koncom aprila, tzn , ze akurat v zime ked bude mat maly 8 mes budeme uz urcite vyuzivat aj s fusakom sportovu cast - ja len potrebujem vediet , ci je ta sportova cast tak polohovatelna, ze dam do nej babo spinkat aj na 2-3 hod? Mali sme totizto vybrane joolz day a quinny, ale tie sportove casti nie si vhodne pre babo, ktore v nich ma 2 hod denne spavat, bo v joolze ma zohnute nozicky, neda sa uplne polohovat ako vo vanicke a quinny mood je cisto na kratsie prechadzky taka imagovka. Da sa mi do crusiho dietatko uplne do lahu a s fusakom na rovno, aby mal aspon priblizny pocit ako vo vanicke? Dakujem pekne

vevika1
29. dec 2013

@katarina2504 crusi ma sportovu cast v tvare korytka (takisto ako joolz a quinny), to ale nie je prekazka dlheho poobedneho spanku. Mne mala spavala od 6 mesiacov denne 3,5 hodiny v kociku. Navyse crusi ma zmensujucu vlozku, ktora zaistuje rovny chrbatik mensiemu babatku.

janulik2008
30. dec 2013

ahojte 🙂 na STOKKE kočíky mám svoj názor, hlavne na tie čo ide tá tyč cez športovú časť ale tento tu sa mi páči 🙂

tindiak
30. dec 2013

Ahojte 😊 s priatelom sme sa rozhodovali medzi Stokke Xolory a Crusi, ale nakoniec nam vyhral Crusi vdaka kosiku na spodku a tiez sa nam zda stabilnejsi. Chcem sa spytat za kolko vam asi prisiel kocik, ked ste ho objednavali? Mame termin zaciatkom aprila, tak aby sme to stihli. Niekde nam povedia, ue max 8 tyzdnou sa caka, ale moze aj skor prist ( co dufame 😄) . A tiez ako ste spokojne s tymto kocikom a kedze v zime budeme uz asi v sportovom, tak ci sa v pohode zmesti maly aj s fusakom ? Dakujem za odpovede, pekny den prajem 😊

klarita1979
20. jan 2014

Kocky predavam vanicku Stokke Crusi Black melange. Viac info v bazar... 🙂

vjaja
3. feb 2014

@olga28 ja som ho mala tiež vybraný, ale keď som ho skúšala, prišiel mi taký ako keby rozheganý a roztrasený, možno ho mali zle zložený, ale odradilo ma to a nebanujem

olga28
autor
3. feb 2014

@vjaja mne sa veľmi páčil ale nakoniec sme kúpili book plus tu kolekciu fiat 500 ale už ho dávam na predaj lebo zaínam využívať iný šporťák a na leto ešte aj Nunu mám takže zbytočne by som tu mala teraz dva šporťáky a väčšinou chodíme k babke kde by mi bolo lúto tento používať 🙂

gabiiika21
3. feb 2014

Baby poznate niekto stranku www.onlinestoresproduct.appee.co.uk. Je to splocnost vo Velkej Britanii a dovaza tieto kociky. Samozrejme poslel peniaze vopred a potom cakaj. Kociky su o dost lacnejsie preto tomu ako si neverim. Mate niektora skusenost? Dakujem