Aký kočík máme kúpiť?
Ahojte dievčatá a maminky, mohli by ste mi poradiť aký kočík vybrať pre babatko. Nejako sa v tých značkách strácam. Zdajú sa mi skoro všetky dobré. Skúste nejaké konkrétne tipy. dakujem
Ahojte baby neviete mi poradit ako dam dolu kolesa s kocika bebetto joker...nenasla som to ani v navode ☹((
@monika1091 neviem či je toto už novší model možno, ánol Ale poznala som dve mamičky, čo ho mali v sezone 2010/2011 a obidvom sa roztrhla látka v športovej časti, tak to dali reklamovať a vymenili im to.
Ahojte viete poradit dobry kocik vhodny na cestovanie ktory sa dobre sklada ale je zaroven aj kvalitny ? Dakujem za rady.
Ahojte ma niekto kociar Verona Eco-prampol.strasne sa mi páči a ma veľkú vanicku až 88 cm a neuveriteľnú cenu 289 EUR.napiste vaše skúsenosti.dakujem
@kattulienka ta miera vaničky je horná casť, vnutorná spodná je 83
@mimisk aha ale aj tak dosť veľká,nie?lebo veľa kočíkom ma pod 80 cm.mas nejaké skúsenosti s týmto typom kocika?budem rada za každú radu
@mirasierra26ja mam baby zen yoyo je perfektný, ľahký a rýchlo skladateľný
POZOR!!!!! POZOR!!!!!!!! Dobrý deň všetkým......chcem Vás upozorniť na podvodníkov ktorý predávajú, ale nedodajú ani po 4 mesiacoch kočík. Je to pani Šperková, Kováčiková, pán Kováčik a pani zo Žiliny. Zaplatili sme vo februári sumu 500 Eur a po 4 mesiacoch nám ho nedodali a nevrátili peniaze. Vypínajú si telefony, rušia hovory a medzi sebou si nás pohadzujú a vyhovárajú sa jedna na druhú. Ak nechcete prísť o peniaze a kľudne spávať NENALEŤTE IM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
my máme Fabio Bebetto Exclusive a je perfektný, vanička je dostatočne veľká, športová časť tiež, zmestí sa aj do výťahu a vyzerá luxusne
maximálna spokojnosť
Spokojnosť s kočíkom MAKED...
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/poznate-kocik-maked-wiki/
My mame Concord Neo a sme velmi spokojni. Hladali sme kociar, co znesie aj tazsi teren a Neo ma odpruzeny podvozok, takze babo ani nevie, ze sa vozi po vymoloch 🙂 a super sa zmesti aj do auta.
Kto mi poradi kontakt na výrobcu koníčkov značky moon. Potrebujem zistiť v akých farbách sa ich kočíky vyrábajú. Diky
4 kolieska a nejaký športový a dobre spracný http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/

@janemari
vyzera ten kocik super aj cena vyborna 😀 uz mam konecne aku taku predstavu