Aký kočík pre 6 ročné dieťa?
Ahojte, potrebujem kupit vacsi kocik pre 6 rocneho. Aky by ste doporucili? Popr. s akym mate skusenosti, co je pre vacsie deticly. Maly ma cca 104 cm, je chuducky. Tiez by som potrebovala poradit fusak. Kocik potrebujem, aby sa vedel uplne opriet a aby sa dala dat do roviny opierka - nie do takeho pololahu. Co by ste my poradili? Chcela by som kupovat pouzity, verim, ze ho budeme potrebovat len chvilku... Dakujem!
@29simona29 pre boha nebud ironicka a rypacna,mozno ma dieta zdravotny problem ako zeny uz sa uvedomte,neviem ci si tu niektore zvysujete sebavedomie,alebo o co vam ide.
Samozrejme ak je dieta zdrave ziadny, ak nie urcite su nejake a isto niekto poradi
@lenka_21 neviem,čo tu trepete. Kľudne aj zdravé dieťa,keď vyhovuje rodicom a dieťaťu. Nikoho do toho nič,lezú mi na nervy ľudia,ktorí sa starajú do druhých a pritom nevedia pozadie,či už majú problém a či nie. Nič mi nie je tak smiešne ako rodičia čo v zoo a v meste abkade tade vlečú ruksaky a deti na krku,ale hlavne, že sú hrdinovia a nepoužívajú už kočík😀😀😀😀. Nuž a rada,maclaren,mountainbuggy,cybex
My máme baby jogger city Elite,je do 35 kg a aj moja 6 ročná (122 cm) sa vpohode vojde, odporúčam
@lenka_21 my mame chicco liteway edicia 2018 - mala ma 20 kg a 124 cm a je stastna ak si do neho sadne ona miesto rocneho braceka 😀. Nosnost je do 24 kg ale mame overene z dovoleniek ze vydrzi nasu malu plus komplet nakup a dve basy mineralok
@denisa098 @maciatkolulu @shia @renatka100 baby dakujem za nazor. Idem pozriet, verim, ze ho dlho nebudeme pouzivat tak chcem kupit nieco za rozumnu cenu, ale aby sa v nom maly citil dobre a bol dostatocne priestrany.
@maciatkolulu v ktorych s tychto ide sedadlo do roviny? Ta ista otazka pre @shia @renatka100 Pololah nie je dobry...
Tiez nerozumiem naco odpoveda niekto co nevie poradit. Otazka bola aky kocik a nie co si myslite! @29simona29 ale ak to pomoze tvojmu svedomiu som mama deti, ktore bezohladny vodic zrazil na prechode aj s babkou prednedavnom. Akurat nemam chut to rozoberat. A aj keby som davala 20 rocne dieta do kocika je to moja vec...
skus pozriet baby jogger.. my sme mali city mini a zmestil sa nam tam 4 rocny syn ked mal okolo 112 cm v pohode... aj dve deti som naraz odviezla...
@lenka_21 ide do lahu a asi 3 dalsich poloh 😀 dufam ze uz ste zdravi a bez trvalych nasledkov
@renatka100 prave potrebujem aby tam bol aj uplny sed. Teraz v nemocke je taky pololah a maly sa taha do sedu. Preto potrebujem, aby sa dalo sediet rovno. Sice ho vypodlozujeme, ale potom sa mu zle sedi, ma malo miesta.
Dakujem, vsetci bojuju ako sa da. Malicky ma najvaznejsie zranenia a sme stastny, ze zije. Lekari to beru za zazrak!
@lenka_21 je tam aj uplny sed, to je v kazdej bugine
@lenka_21 skus pozriet mamas&papas armadillo... je do 24kg, ide do lahu, ma super dlhu striesku, je velmi priestranny (lozna plocha ma meter) a je uzasne skladny. Sklada sa jednou rukou a je lahky. Aj tu je ich par v bazariku za celkom dajn ceny. Ale pozor tuto nosnost ma len armadillo, armadillo xt, ci city2 a podobne uz nie.
@lenka_21 do ľahu ide vcelku fajn,pekne sa tam dá ležať aj spať,je dlhý a priestranný,ale úplne kolmý sed to nemá,skôr tak trochu naklonený, to je pravda.. držím palce za skoré uzdravenie,a btw,ja som kupovala tento kočík pre zdravé 3rocne dieťa, kvôli dovolenkam, a dobre ma tu vtedy "dzubali" tiež také "mamičky" s komplexami ako sa ozývajú aj tebe, to si nevšímaj, asi nemajú doma do koho rýpať ..
@shia uz je tu na koniku cim dalej viac takych mamiciek, zial...
a oyster zero? je dost siroky pohodlny. neviem ci ta nosnost je dostatocna tusim 20kg. je lahky aj do auta. a inak drze sa! skore uzdravenie!
Tiež by som poradila Babyjogger, hoci ten úplný sed tam nie je, dá sa to riešiť (nejakým pásom). Alebo Concord Fusion býval veľký kočík, Britax B-Motion a prípadne kočíky na behanie, majú väčšiu nosnost a tak si myslím, žeby celkovo mohli byť väčšie. A držím palce, nech sú všetci čím skôr vporiadku.
Dakujem velmi pekne! Vsetko sme uz poriesili. Je tu jedna skvela mamicka a ta mi kocik Baby Jogger City Elite darovala za co jej nesmierne dakujeme! Maly sa tam vmesti v pohode a viem s nim chodit von 🙂