Aký odľahčený kočiar pre polročné dieťa?
Caute baby, uz som zufala z toho nasho ceriesla Bexy - je sice super pevny, priestranny, na sportiak aj dost teply, ale neuveritelne tazky ☹ Preto zvazujem kupu bud pevnejsieho golfaca alebo skladneho sportiaku, ci novy ci z druhej ruky este neviem. Moje poziadavky su: moznost sklopenia do lahu (operadlo aj spodok), nanoznik ale hlavne odlahcena konstrukcia (do tych 8 kil cely kociar). Poradte mi prosim, ktory ... a preco. Moj rozpocet je do 160 eur (na vecej nemam :-P ).
Diki 🙂
@ssussie kamoška má cam portofino a je spokojná...mne sa na výzor celkom pozdával no ja nemusím tie zdvojené kolieska...ono záleží aké máš velké dieťa a dokedy sa ešte budete asi tak voziť...a kolko chceš do kočíka investovať,, ja by som ešte chcela vyskúšať babyjogger-tie menšie sa skladajú jednou rukou 😉
@ssussie všetky samostatné športové kočíky ak sú polohovateľné majú polohovanie chrbatika do tej istej polohy, iba trojkombinácie majú úplnu polohu ležmo
@ssussie Ahoj
mam uz pri 2 dietati bugaboo bee -maximalna spokojnost !!!
Od ruky sa da kupit na ebay tak za 300 asi ☹
...mozno teraz uz aj lacnejsie ....
Skus pokukat nejake videa ,ale na ten kocik nedopustim 🙂

@ssussie veď kúp z druhej ruky to PP a máš to za rovnakú cenu. na tom came sa mi nepáčia tie zdvojené kolieska