Baby Active Elipso 2012
Maminky,mate niekto skusenosti s tymto kocikom?

@kiakocikovsvet ďakujem veľmi pekne, vôbec ma nenapadlo, že tam ide ešte najaký adapter, musím ho pohľadať. Športovú časť máme ešte zabalenú, lebo zatiaľ ju nevyužívame, tak bude asi tam niekde pribalený. Ešte raz ďakujem.
Ja ho mám v gold jeana farbe a veľká spokojnosť 😉 . Je lahunky a nemám s ním žiaden problém. Do auta vojde v pohodicke. Nemenila by som
ahojte, ja som práve včera obzerala ten elipso v obchode v Banskej Štiavnici. Samotný kočík je veľmi pekný a hlavne ľahký, ale čo ma trochu odrádza je riešenie strechy na športovej časti, hlavne jej zadnej časti, kde je čisto len látka, ktorá sa dolu sťahuje šnúrkou, takou ako máte na mikinách na spodnej časti, aby Vám nefúkalo. Trochu sa toho obávam, že čo ak sa šnúrka roztrhne, toto trochu tí Poliaci nedomysleli. Mali tam dať takú pevnú strechu ako má hlboká časť. Ako sa Vám osvedčila tá športová časť? Ďakujem
Kočky mate niektora skusenosti s tou novsou verziou BABYACTIVE ELIPSO 2013 .Hlavne ma zaujma, ci polohovanie je az do uplnej polohy lezno,alebo je to predsalen troska vyzdvihnute? Popripade nejaky tip, kde by sa dali pozriet v Ziline a okoli, popripade Trencin, diky diky
ja som mala tento kočík, a bol super, veľmi ľahký, pohodlný, tej vínovej farby, každý ho obdivoval, vaničku sme využili pol roka, a potom sme mali športovú časť, ktorá nám veľmi vyhovovala, lebo bola akurát zima, aj keď výzorovo nevyzerá dobre taká kockatá hranatá ta strecha, ale mala my v zime spala len von, a vo fusaku, keď som zatiahla tú striešku bola celá skrytá dnu, z dola stiahla tou šnúrkou, aby jej z nikade nefúkalo, mala fajne teplúčko, dokonca ani keď,sme ju vytiahli von ani líčka nemala studené , čo sa týka tej šnúrky ako tu vyššie spomínala jedna mamička, šnúrka je pevná, dá sa stiahnuť,netrhá sa, @jaruna31 polohovanie je až na ležmo, mala som verziu 2012 tuším ale predpokladám, že v.2013 bude tiež na ležmo ,malá spala ako v postielke, akurát čo mi vadilo na tom kočíku bol na vaničke na to kryte ten suchý zips ten sa veľmi skoro začal kaziť ináč kočík vyzerá super , aj je super, aspoň pre mňa 🙂 a je mi ľúto že ho musím teraz predať už , nechali sme ho ako športovú časť na zimu ,malá ma rok a pol ale nechce sedieť v kočíku už tak ho idem predať ......
DIEVCENCE.....ja tento kocik MAAAAAM!!! A je neskutocne super! Vanicka je priestranna takze som nemala problem dat tam v zime hruby fusak,vajicko vyborne,lahke a super sa zacvakava na konstrukciu a taktiez aj sportova cast je perfektna. A samozrejme je aj super do terenu. To co nas kocik zvladol by iny asi nevydrzal. 🙂🙂 Mala je v nom uplne spokojna. Vrelo odporucam. 🙂
Kočiarik je v ponuke aj u nas 🙂
@susann27
@zuzanitta1 ahojte baby mozem sa vas opytat ta srtieska na sportovej casti sa da nejak predlzit ze zakryje viac to dietatko?nepridate nejake foto?dakujem
@maruska261 nemám foto ale dá sa predĺžiť dosť, ako som spomínala vyššie, sme využili športovú časť v zime a bolo to super, malá bola vo fusaku a keď bola veľká zima alebo fúkalo snežilo tak som jej tú striešku stiahla celkom ona má na konci ešte aj taký malý krytik čierny, ktorý som spustila vytiahla jej fusak vyššie a nebolo ju ani vidieť mala super teplúčko ani jej tam nefúklo,
@zuzanitta1 takze spokojnost s kocikom?
@maruska261 áno veľká 🙂
Ako ste zienky dopadli ? kupili ste nepisuvate?

@fajndievca potrebujete adaptér