Baby jogger city versa
Mate ho niekto? Ako ste spokojne?
@katrenka111 ...tak ako pises, je to sice krasny kocik, ale co z toho 🙄
@mirkap84 mne to iste to je sila toto, mam 100chutí im napisat prečo klamu....
@xlea A myslís že vsetci maju toho isteho dodavatela????? nechapem tomu že by si vymýslali alebo dodavatel by takto zavádzal????
@mirkap84 takže mas jasne BRIO co??? no ja teda neviem keby stalo brio o 100ku menej.....
@mirkap84
@katrenka111 pokial si obchodnici nedovazaju tovar z USA sami - co si myslim osobne ze vela takych predajni nie je, vsetko ide cez oficialneho distributora ktory zasobuje SR, CR a Polsko... Versa nie je ani v PL ani v CR. Mala tu byt uz b maji ale žial vyrobca nestiha... kontajnerove zasielky tiez nedoplavaju z USA za tyzden ... ale vsak na trhu je vela peknych kociarov nielen Versa 🙂
@xlea no daj typy teda
@xlea a v Rakusku su nevies???? este to by bola sanca musim pokukat....
@katrenka111 dam ti jednu otazku? pytas sa ci by si vymyslali obchodnici... robila si niekedy v obchode? 🙂 robim v obchodnej sfere viac ako 10 rokov a proste aj pri najlepsej voli obcas clovek klamat musi bo je donuteny okolnostami... pokial ta obchodnik nechce stratit ako zakaznika, bude ta drzat v napati... a povie ti aj neoverenu informaciu.
@katrenka111 nie nie su ani v Rakusku ani v Nemecku pokial viem... idem v septembri na jeden baby veltrh do Nemecka tak sa popytam...
@katrenka111 ale mozes si ju stiahnut priamo z USA... tam je 🙂 len preprava vyjde na nejakych 170 EUR...
@xlea no to je ale dost smutné takto si zakaznikov neziska..... ☹
@xlea no to by som bola blb
@katrenka111 no vidis... a aj na priek tomu veris co ti odpisali z e-shopov... z kazdeho daco ine... ja kym daco zakaznikovi odpisem, tak si to najskor preverim... kedze som pred tyzdnom zhanala kamoske Summit XC volala som importerovi a zistovala som si aktualne skladove zasoby na ten-ktory model...
@xlea ...presne!!! Dlho som hladala autosedacku Britax z minulorocnej kolekcie kvoli krasnej fialovej farbicke, v Ziline v obchode mi povedali, ze sa uz neda objednat a pan z Aladdina mi ju nielen zohnal, ale do troch dni od objednavky som ju mala doma 😵 😵 😵 ...je to velmi seriozny obchod aj majitel a vidiet, ze ma svoju pracu rad 😵
@mirkap84 presne tak ako vravis - ja som tiez zrovna malej pred dovolenkou hladala sedacku Cybex a on jediny mi odpisal do par minut po tom ako som mu zaslala dotaz kdezto ostatni sa neunuvali odpisat ani za 2 dni... asi im tovar za 250 e za to nestoji... ja osobne mam par e-shopov a snazim sa zakaznikom vzdy odpisat, aj cez vikend, aj telefon zdvihnut, povedat klady-zapory, poradit... preto viem, ze obcas nacasovat veci tak, aby boli vsetci spokojni nejde ani pri najlepsej voli a snahe a clovek jednoducho mnoho veci nedokaze ovplyvnit - vid dopravu, vyrobu, kurierske firmy,.... atd atd
@xlea No pan z Aladina mi odpisal teda že versa bude v oktobri, takže fasa ☹ 😠
@katrenka111 no.. ako hovorim... ja by som to upresnila ze bude koncom oktobra az v novembri ako mi bolo povedane 😒
@xlea to je sila inak, ine shopy vravia iplne nieco ine....otras 😠 😠
@katrenka111 slovenska realita
@xlea no dosť smutne teda, sa možu hanbit 🤐
baby nikto nic nove o verse????
baby co poviete, dobrá bude versa???
http://www.babyblog.ru/community/post/perambula...
alebo radsej city mini???
baby versa je už dostupna v niektorých shopoch..... 😀 kto si ju ide kupovat?????
ahojte,som sa pytala na versu a je v cervenej a ciernej farbe a maju ju za super cenu http://www.sofiababy.sk/www-sofiababy-sk/eshop/... hned si ju idem objednat

@mirkap84 presne tak to je nejaký odrb podla mna vsade pisu onak už ma to fakt vytaca teda..... ked ju nebudu mat posledný augustový týžden alebo 1septembrový tak ako slubuju tak ako dovi, rozhodnem sa pre iný.....