icon

Baby jogger city versa

lencuskac
15. máj 2012

Mate ho niekto? Ako ste spokojne?

katrenka111
21. aug 2012

@mirkap84 presne tak to je nejaký odrb podla mna vsade pisu onak už ma to fakt vytaca teda..... ked ju nebudu mat posledný augustový týžden alebo 1septembrový tak ako slubuju tak ako dovi, rozhodnem sa pre iný.....

mirkap84
21. aug 2012

@katrenka111 ...tak ako pises, je to sice krasny kocik, ale co z toho 🙄

xlea
21. aug 2012

@mirkap84 baby nechcem vas sklamat ale Versa skor ako koncom oktobra nebude.... je to informacia od importera BJ kociarov - od nich ich beru vsetci obchodnici na SK...

mirkap84
21. aug 2012

@xlea ...dakujem za info, tak je to jasne! 😠 Len ma mrzi to, ze nas takto zavadzaju, pisala som do viacerych obchodov a z kazdeho ine info, niekto odpisal koncom augusta, niekto september, oktober...osobne si myslim, ze tu nebude ani koncom oktobra 🙄 ...skoda 😔

katrenka111
21. aug 2012

@mirkap84 mne to iste to je sila toto, mam 100chutí im napisat prečo klamu....

katrenka111
21. aug 2012

@xlea A myslís že vsetci maju toho isteho dodavatela????? nechapem tomu že by si vymýslali alebo dodavatel by takto zavádzal????

katrenka111
21. aug 2012

@mirkap84 takže mas jasne BRIO co??? no ja teda neviem keby stalo brio o 100ku menej.....

xlea
21. aug 2012

@mirkap84
@katrenka111 pokial si obchodnici nedovazaju tovar z USA sami - co si myslim osobne ze vela takych predajni nie je, vsetko ide cez oficialneho distributora ktory zasobuje SR, CR a Polsko... Versa nie je ani v PL ani v CR. Mala tu byt uz b maji ale žial vyrobca nestiha... kontajnerove zasielky tiez nedoplavaju z USA za tyzden ... ale vsak na trhu je vela peknych kociarov nielen Versa 🙂

katrenka111
21. aug 2012

@xlea no daj typy teda

katrenka111
21. aug 2012

@xlea a v Rakusku su nevies???? este to by bola sanca musim pokukat....

xlea
21. aug 2012

@katrenka111 dam ti jednu otazku? pytas sa ci by si vymyslali obchodnici... robila si niekedy v obchode? 🙂 robim v obchodnej sfere viac ako 10 rokov a proste aj pri najlepsej voli obcas clovek klamat musi bo je donuteny okolnostami... pokial ta obchodnik nechce stratit ako zakaznika, bude ta drzat v napati... a povie ti aj neoverenu informaciu.

xlea
21. aug 2012

@katrenka111 nie nie su ani v Rakusku ani v Nemecku pokial viem... idem v septembri na jeden baby veltrh do Nemecka tak sa popytam...

xlea
21. aug 2012

@katrenka111 ale mozes si ju stiahnut priamo z USA... tam je 🙂 len preprava vyjde na nejakych 170 EUR...

katrenka111
21. aug 2012

@xlea no to je ale dost smutné takto si zakaznikov neziska..... ☹

katrenka111
21. aug 2012

@xlea no to by som bola blb

xlea
21. aug 2012

@katrenka111 no vidis... a aj na priek tomu veris co ti odpisali z e-shopov... z kazdeho daco ine... ja kym daco zakaznikovi odpisem, tak si to najskor preverim... kedze som pred tyzdnom zhanala kamoske Summit XC volala som importerovi a zistovala som si aktualne skladove zasoby na ten-ktory model...

mirkap84
21. aug 2012

@xlea ...len jeden jediny pan, vsak mozem menovat z aladdin-kociky odpisal, ze nechce zavadzat ani tahat za nos, ale k dispozicii by mal byt az v oktobri...

xlea
21. aug 2012

@mirkap84 pana z aladdina by som brala ako pana obchodnika, viem ze nezavadza a snazi sa jednat ferovo, mala som tiez uz tu cest... potrebovala som zohnat autosedacku ktoru nemal nik na SK skladom behom 3 dni a on bol velmi ustretovy a na moje maily mi odpisal aj o 11 v noci..

mirkap84
21. aug 2012

@xlea ...presne!!! Dlho som hladala autosedacku Britax z minulorocnej kolekcie kvoli krasnej fialovej farbicke, v Ziline v obchode mi povedali, ze sa uz neda objednat a pan z Aladdina mi ju nielen zohnal, ale do troch dni od objednavky som ju mala doma 😵 😵 😵 ...je to velmi seriozny obchod aj majitel a vidiet, ze ma svoju pracu rad 😵

xlea
21. aug 2012

@mirkap84 presne tak ako vravis - ja som tiez zrovna malej pred dovolenkou hladala sedacku Cybex a on jediny mi odpisal do par minut po tom ako som mu zaslala dotaz kdezto ostatni sa neunuvali odpisat ani za 2 dni... asi im tovar za 250 e za to nestoji... ja osobne mam par e-shopov a snazim sa zakaznikom vzdy odpisat, aj cez vikend, aj telefon zdvihnut, povedat klady-zapory, poradit... preto viem, ze obcas nacasovat veci tak, aby boli vsetci spokojni nejde ani pri najlepsej voli a snahe a clovek jednoducho mnoho veci nedokaze ovplyvnit - vid dopravu, vyrobu, kurierske firmy,.... atd atd

katrenka111
22. aug 2012

@xlea No pan z Aladina mi odpisal teda že versa bude v oktobri, takže fasa ☹ 😠

xlea
22. aug 2012

@katrenka111 no.. ako hovorim... ja by som to upresnila ze bude koncom oktobra az v novembri ako mi bolo povedane 😒

katrenka111
22. aug 2012

@xlea to je sila inak, ine shopy vravia iplne nieco ine....otras 😠 😠

xlea
22. aug 2012

@katrenka111 slovenska realita

katrenka111
22. aug 2012

@xlea no dosť smutne teda, sa možu hanbit 🤐

katrenka111
24. aug 2012

baby nikto nic nove o verse????

katrenka111
28. aug 2012

baby co poviete, dobrá bude versa???
http://www.babyblog.ru/community/post/perambula...
alebo radsej city mini???

katrenka111
30. aug 2012

baby versa je už dostupna v niektorých shopoch..... 😀 kto si ju ide kupovat?????

zuzka1010
30. aug 2012

ahojte,som sa pytala na versu a je v cervenej a ciernej farbe a maju ju za super cenu http://www.sofiababy.sk/www-sofiababy-sk/eshop/... hned si ju idem objednat

katrenka111
30. aug 2012

@zuzka1010 ahoj ano objednas ju???aku ciernu???ja sa neviem rozhodnut medzi versou, city mini a brio go.... 😒