Baby jogger city versa
Mate ho niekto? Ako ste spokojne?
Halooo?? už mate versu niekto???
zatím nemáme, ale mám jí v rezervaci v Malvíku, včera jsem se tam byla podívat a měli vystavenou červenou, tak jsem udělala pár fotek a teď se rozhoduji, jestli do ní jít....máme teď doma City Mini GT, tak přemýšlím, jestli vyměnit... 😝
a Versu s plastovýma kolečkama vůbec nemají, jen tu s nafukovacíma...
@madamecrazy no maju u nas aj s gumenými
baby neviete aký je rozdiel v rozmeroch gelových kolieskach a gumených???
baby myslíte že ma versa taku istu striesku ako city mini???
@katrenka111
@madamecrazy ahojte aj dalšie,prosím vas,aku dlžku lôžka ma versa? mam 17mesačnu dcerku,82cm dlhu,bude mať ešte rezervu aby sa v klude vyspinkala a netrčali jej nožky? 😕
Je priestrannejšie pre dieťa než brio go?
@katrenka111 u mna asi vyhra brio-aj kvôli polohovaniu..ale aj verso ma láka....
@home1 koli akemu polohovaniu??? ved aj versa sa da polohovat a do uplneho lahu co brio nie a aj nožicky a rukoväť....
ja to zas berem tak že versa mi príde skor praktickejsia aj pre vätsie dieta ako Brio....neviem no....
baby kuknite nove obrázocky versy no neni chutná???
http://www.bestbuggy.co.uk/2012/09/baby-jogger-...
@katrenka111 Katus, korytko Versy nejde do uplneho lahu, je to pololah ako ma napr. Brio, vidiet to aj na tych foto ktore si sem dala 😉 🙂
@home1 ...Brio je fantasticky kocik a priestranny 🙂 ...sirka sedu je cca 33cm, opierka ma cca 56cm, je o nieco kratsia ako Versa, Versa je zase trosku uzsia 😉 ...v kazdom pripade oba kociky su dobre, este zvaz, ci bude vyhovovat korytko Versy (super pre malinke deticky) najidealnejsie keby si ho mohla vyskusat 🙂
@mirkap84 no mojmu malemu sa velice lubilo vo Verse.... 🙂 sa až chichotal....
lebo on ma aj na nasom stale nohy hore na madle vyložene....cistý vegetak 🙂
Ach jaj tak už sme 2co sa rozhoduju medzi Briom a Versou.... 😵
@katrenka111 ...jooo, aj mojej v Briu 😅 , v predajni tam sedela ako pat penazi, lebo Brio ma perfektne vyriesenu sedaciu cast, je mierne do spadu cize dietatko tam super sedi a nezosuchava sa ako v inych kocikoch, nam sa v Briu straaasne paci 😵 a tiez ma nohy vylozene na madle, hmm, rozmyslam ktore dieta nema nohy vylozene na madle 😀
...ak si pevne rozhodnuta pre Versu a vyhovuje ti vsetko, tak ber Versu, je cenovo vyhodnejsia 😎
@mirkap84 no moj sa z terajsieho strasne sucha dole ked je v polosede...otras hroza....takže to v briu nehrozí???
@katrenka111 ...nie, je tam mierny spad 😉 , moja mala este sama pevne nesedi a nezosmykava sa 😎 ...ale radsej tu uz nejdem pisat o Briu, je to diskuska o Verse a niekto akcny mi nahlasi prispevky 😕 😅
@mirkap84 polohovanie myslim to,že versa ma korytkovy lah....brio až tak nie.....mame vyskušane brio a je už objednane v bambini 😉 mala som concord neo-korytkovy lah a to už ee,preto vravím že keby malo normalne polohovanie-je viťaz 😵 korytkove polohovanie je super pre male mimčá 😵 takže u nas brio,moja tam ma ešte kopec miesta aj na širku aj na dlžku...chcem ho na zimu-jar....a ked sa mala už nebude chcieť voziť,odložíme pre druhe 😉 mala som aj inglesinu avio a bgb bee plusko a tam je to polohovanie super-mala bola moooc spokojna a dlllho spinkala v kočíku,len z oboch kočíkov jej už vytrčali nožky,to na zimu ee 😝
@katrenka111
@home1 ahoj takže korýtko nevyhovovalo??? a prečo hmmm???
@katrenka111 neviem,každe dieťa je ine...ja som si na mojej všimla že v aviu a beečku mi prespinkala až 3 hodky,rychlo tam zaspinkala a v neu zaspala až ked musela-že bola fakt unavena aj to len maximalne hodku.. popravde,aj mne by viac vyhovovalo spinkanie kde neni korytkovy lah..... 😉 ale vam to napriklad môže vyhovovať a drobček ti v nom bude krásne dlho spinkať,aj take babeny poznam,čo ich deti maju korytkovy lah radi 😉
@katrenka111 versa aj mna velmi očarila,brala by som čierno-čiernu,cena je super,lacnejšia než brio,len ten lah už taky nechcem 😉
@home1 no len ci to bude malemu vyhovovat neviem on si vždy vyklada nožky hore na madlo v kociku tak hadam by mu to nevadilo......
no vyzera byt dobrý kocik...len kto vie, ci sa aj ovlada dobre, ci neni moc uzky, ci zvladne aj horsi teren....to je tak no este neni moc otestovaný ako brio 🙂
@katrenka111 hehe no presne s tými nožkami-aj naša si ich vykladala na madlo 😀 alebo sa na neho "zavesila" že ručky na madlo a brada na madle 😅
@home1 a napriek tomu jej korýtko nevyhovovalo???
@katrenka111 tak ona sa na to madlo vešala ked bola v sede..nožky si vykladala ked bola v lahu,to je fakt,ale nemôžem tvrdiť za nu že korytko NIE...ja som si proste všimla ako sa spravala v korytku a ako napr.v aviu,v bee...kym sedela v neu,všetko bolo super,ked už mala spinkať,len sa premahala,bola nervozna a spala tam minimum.... korytka su fajn,vela detičkam vyhovuju,mojej malej sa lepšie-dlhšie spinkalo v kočíkoch ktore nemali korytkovy lah 😉
@home1 a to chces teraz kupovat brio ked ma rok a pol neni to už moc velký sportak na nu??? ved už by mohla ja v golfkach ci???
@katrenka111 za golfky považujem aj bee plusko,ale ked bola v lahu-nožky mala tak akurat aby jej neprevísali,tak na zimu by sa v nom asi pohodlne nevyspinkala aby jej nožky netrčali z neho...a prečo nie brio? ved sa povozí ešte celu zimu-jar 😉 tiež som vahala či sa oplatí ho kupovať ale po vyskušaní a videní kolko ma v nom ešte miesta-nebolo o čom 😉 😉 golfky su fajn na rychle presuny,ale mala mi poobede v kočíku spinkava a neviem si predstaviť zimu s golfkami 😉 poznám babu,ktorá pre svoje 2 a pol ročne dieťa kupuje novy šporťak,skôr to mi príde zbytočne 😅 a kým sa mala odkočíkuje,budeme planovať druhe mimčo,dokupime potom vaničku a vajičko..ale už moc tu píšem o briu 😅 mimo témy 😕 😉
@home1 ach jaj brio brio aj ja nad nim rozmýslam neviem no....ale versa mi príde asi lepsia..... 🙂
@katrenka111 odskušaj oba a uvidíš 😉 možno budeš na 100% rozhodnuta pre versu a budeš spokojna 😉 ja som tiež vahala,ešte aj nad urbom od mamas&papas,potom táto versa a ešte novinka od stokke 😉 no teším sa už na kočík a prechadzky 😉
@home1 takže brio vyhralo co 🙂

ahoj,ak mozem poradit,tak city mini je super ale GT ma nafukovacie kolieska,je to kocik uz na furt